Без данък за електромобили от 2013 – как да попълваме декларация

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 155 total)
  • Author

От БАЕПС ме посъветваха да се адресира дирекция “Данъчна политика” в Министерство на финансите, смятат, че сигнали от хора биха били в плюс на решаването на проблема.

Вече писах на ‘taxpolicy@minfin.bg’

Смятам, че всеки собственик на L7e може да отдели 5 мин за един мейл …

cityel
    Member

Ти па нямаш електромобил.
    Ще вземеш един назаем и пак ще излезем.
    Сега ми пуснаха бълхата, че можело и в бус лентата да се кара от вчера.
    😀

cityel
    Member

Ти па нямаш електромобил.
    😀

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”cityel” post=3184]Ти па нямаш електромобил.
    :D[/quote]

И мен ме питаха, но не съм чул – къде го пише, кой го одобри и т.н. Как точно камерите ще разпознават електромобилите само не знам.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”cityel” post=3184]Ти па нямаш електромобил.
    :D[/quote]

И мен ме питаха, но не съм чул – къде го пише, кой го одобри и т.н. Как точно камерите ще разпознават електромобилите само не знам.

Е те камерите не изпращат автоматично фиша, човек е на финала =)

Разпознават номера, обаче. Биха могли по номера автоматично да проверят какъв е автомобила.

Е те камерите не изпращат автоматично фиша, човек е на финала =)

Разпознават номера, обаче. Биха могли по номера автоматично да проверят какъв е автомобила.

Това е една от мерките предложени във връзка с програмата за управлението на качеството на атмосферния въздух коментирана на заседанието на Столичен общински съвет на 18 май 2017 г( във видеото от 1:21:50 ) в деня, когато взеха интервюто на Косьо;) Само не знам кога наистина ще можем да караме в бус лентите без да ни глобяват.

Това е една от мерките предложени във връзка с програмата за управлението на качеството на атмосферния въздух коментирана на заседанието на Столичен общински съвет на 18 май 2017 г( във видеото от 1:21:50 ) в деня, когато взеха интервюто на Косьо;) Само не знам кога наистина ще можем да караме в бус лентите без да ни глобяват.

Дано да работи по-добре схемата отколкото осовбождаването от данък 😆

Дано да работи по-добре схемата отколкото осовбождаването от данък 😆

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”k.i.” post=3198]Дано да работи по-добре схемата отколкото осовбождаването от данък :lol:[/quote]

Хаха, да, то и някакво предложение има сега от ГЕРБ да се махнат табелите показващи, че има камера, ма било незаконно. Да видим.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”k.i.” post=3198]Дано да работи по-добре схемата отколкото осовбождаването от данък :lol:[/quote]

Хаха, да, то и някакво предложение има сега от ГЕРБ да се махнат табелите показващи, че има камера, ма било незаконно. Да видим.

martin@ecars.bg
    Keymaster

За проблеми с КАТ не ми се говори, че там как се овъртЕх тая работа с данъка е песен. хахахах
    БГ реалити …, но друга тема …

Развитието на жалбата ми до Столична община отдел екология, е че е прехвърлено по компетенция към отдел Финанси …
    Усещам как спиралата на администрацията пак ще ме изведе в изходно положение хаха

Някой друг нещо писа ли? Прави ли?

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 155 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.