Без данък за електромобили от 2013 – как да попълваме декларация

• This topic is empty.
Viewing 5 posts - 151 through 155 (of 155 total)
  • Author

За проблеми с КАТ не ми се говори, че там как се овъртЕх тая работа с данъка е песен. хахахах
    БГ реалити …, но друга тема …

Развитието на жалбата ми до Столична община отдел екология, е че е прехвърлено по компетенция към отдел Финанси …
    Усещам как спиралата на администрацията пак ще ме изведе в изходно положение хаха

Някой друг нещо писа ли? Прави ли?

Здравейте,
    понеже ми предстои да си купя електромобил (стискайте палци да ме одобрят за лизинг), искам да попитам дали някой е намерил повече информация за винетките? тези дни писах на АПИ, и оттам ми отговориха, че по закон електромобилите не са освободени от винетка. Та ако някой има друга информация, ще ми е приятно да натрия носа на чиновниците от АПИ.

Лек ден

Здравейте,
    понеже ми предстои да си купя електромобил (стискайте палци да ме одобрят за лизинг), искам да попитам дали някой е намерил повече информация за винетките? тези дни писах на АПИ, и оттам ми отговориха, че по закон електромобилите не са освободени от винетка. Та ако някой има друга информация, ще ми е приятно да натрия носа на чиновниците от АПИ.

Лек ден

jalba.jpg

Явно на съд отиват нещата 😆

jalba.jpg

Явно на съд отиват нещата 😆

Viewing 5 posts - 151 through 155 (of 155 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.