- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
April 6, 2016 at 12:31 pm #34944Младен МарковMember
Преди няколко дена
“Вицепремиерът напомни, че електромобилите нямат винетка, за тях не се плаща пътен данък и паркират безплатно на ‘синя’ и ‘зелена’ зона в София.”
Все още не мога да намеря никъде официално (закон, наредба, промяна) за винетките. Някой успял ли е да намери нещо?
Един вид какво трябва да се каже на служителя от КАТ като те спре без винетка?
Може би акта ще падне в съда, но трябва ли да да се стига до там. Всеки път.April 6, 2016 at 2:12 pm #34939martin@ecars.bgKeymasterТова с винетката всички в ЕМ обществото се чудим откъде дойде – нямам инфо нито някой от хората, с които коментирах, винетките да са отпаднали.
Търси се инфо 😆
April 6, 2016 at 2:12 pm #34940martin@ecars.bgKeymasterТова с винетката всички в ЕМ обществото се чудим откъде дойде – нямам инфо нито някой от хората, с които коментирах, винетките да са отпаднали.
Търси се инфо 😆
April 6, 2016 at 2:12 pm #34954martin@ecars.bgKeymasterТова с винетката всички в ЕМ обществото се чудим откъде дойде – нямам инфо нито някой от хората, с които коментирах, винетките да са отпаднали.
Търси се инфо 😆
April 6, 2016 at 2:37 pm #34948Rumen VelinovMemberАз се обаждах в Агенция “Пътна инфраструктура” и от там казаха, че електрическите автомобили не са освободени от винетен стикер за движение по националната пътна мрежа. Предполагам объркването идва от това, че стикера за безплатно паркиране в синя и зелена зона в София също се нарича винетен стикер.
April 6, 2016 at 2:37 pm #34949Rumen VelinovMemberАз се обаждах в Агенция “Пътна инфраструктура” и от там казаха, че електрическите автомобили не са освободени от винетен стикер за движение по националната пътна мрежа. Предполагам объркването идва от това, че стикера за безплатно паркиране в синя и зелена зона в София също се нарича винетен стикер.
April 6, 2016 at 2:37 pm #34960Rumen VelinovMemberАз се обаждах в Агенция “Пътна инфраструктура” и от там казаха, че електрическите автомобили не са освободени от винетен стикер за движение по националната пътна мрежа. Предполагам объркването идва от това, че стикера за безплатно паркиране в синя и зелена зона в София също се нарича винетен стикер.
April 6, 2016 at 2:39 pm #34953Младен МарковMemberДа питаме Калфин. Ако са го цитирали правилно, винетка и зоните за паркиране са отделни елементи в изречението му
http://epicenter.bg/article/Kalfin-s-elektricheski-avtomobil-v-parviya-den-bez-sluzhebni-koli-/97242/2/0April 6, 2016 at 2:39 pm #34955Младен МарковMemberДа питаме Калфин. Ако са го цитирали правилно, винетка и зоните за паркиране са отделни елементи в изречението му
http://epicenter.bg/article/Kalfin-s-elektricheski-avtomobil-v-parviya-den-bez-sluzhebni-koli-/97242/2/0April 6, 2016 at 2:39 pm #34966Младен МарковMemberДа питаме Калфин. Ако са го цитирали правилно, винетка и зоните за паркиране са отделни елементи в изречението му
http://epicenter.bg/article/Kalfin-s-elektricheski-avtomobil-v-parviya-den-bez-sluzhebni-koli-/97242/2/0April 6, 2016 at 2:45 pm #34957martin@ecars.bgKeymasterТова ми беше първата асоциация – с винетния стикер за зоните. Ами вчера беше в Интер Експото го видях, но някакви церемонии и дори не се сетих да го дръпна да питам.
Ще трябва да се разнищи, но отговорът на НАПИ е показателен и съвпада с каквото знаем.
April 6, 2016 at 2:45 pm #34958martin@ecars.bgKeymasterТова ми беше първата асоциация – с винетния стикер за зоните. Ами вчера беше в Интер Експото го видях, но някакви церемонии и дори не се сетих да го дръпна да питам.
Ще трябва да се разнищи, но отговорът на НАПИ е показателен и съвпада с каквото знаем.
April 6, 2016 at 2:45 pm #34969martin@ecars.bgKeymasterТова ми беше първата асоциация – с винетния стикер за зоните. Ами вчера беше в Интер Експото го видях, но някакви церемонии и дори не се сетих да го дръпна да питам.
April 6, 2016 at 2:48 pm #34961Младен МарковMember[quote=”mumojem” post=2333]Това ми беше първата асоцияция – с винетния стикер за зоните. Ами вчера беше в Интер Експото го видях, но някакви церемонии и дори не се сетих да го дръпна да питам.[/quote]
Ми да имаш едно наум да го питаш ако го видиш пак 😉
April 6, 2016 at 2:48 pm #34962Младен МарковMember[quote=”mumojem” post=2333]Това ми беше първата асоцияция – с винетния стикер за зоните. Ами вчера беше в Интер Експото го видях, но някакви церемонии и дори не се сетих да го дръпна да питам.[/quote]
Ми да имаш едно наум да го питаш ако го видиш пак 😉
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.