Български тракер за Tesla Model 3 резервации

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 47 total)
  • Author

Резервационните номера не са поредни. Или са произволни или имат някакъв сложен алогритъм.
    Има хора с последователни резервации на които номерата им се различават коренно.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Сега като казваш звучи като опция, макар и ограничена и не знам доколко ще можем да я смятаме за достоверна. Нещо като “Кликни поръчах след като резервираш своя Модел 3” и само една опция “Поръчах”.

Идеи?

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”MaxZ” post=2287]Резервационните номера не са поредни. Или са произволни или имат някакъв сложен алогритъм.
    Има хора с последователни резервации на които номерата им се различават коренно.[/quote]

Това изяснява нещата. Не се бях замислял затова и не съм проверявал. Сега вече зная. Благодарско!

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ето как са направили model3tracker.info (картинката я направих след регистрация) – то си е цял компонент. Проучвам за подобно по-разширено решение за нас – да си водим с повече статистика, без лични данни естествено.

model-3-tracker.jpg

Изглежеда яко! То в България няма да има кой знае колко народ, ама все пак е нещо. А поне може ли от някъде да се следи глобалния брой резервации, освен туитванията на Елон Мъск?

martin@ecars.bg
    Keymaster

Мии точно от този сайт дето пуснах снимка от него – даже ето ти на графиката се вижда бройката в опашката. Ама трябва да се регистрираш и тогава се виждат данните.

[quote=”mumojem” post=2285]Хм, Мъск туитна за 276,000 резервации към днешна дата 4 април, пък виждам едно RN108 в твойта поръчка cokey, което ме озадачава? Дали са близо 300к поръчките с други думи, се питам?[/quote]

Аз резервирах в 6:25 сутринта, наше време.
    Още не беше почнала презентацията.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”cokey” post=2295]Аз резервирах в 6:25 сутринта, наше време. Още не беше почнала презентацията.[/quote]

Значи точно когато чаках да пусна блога с първите снимки :cheer: Заредил си се рано!

[quote=”Marian Atanasov” post=2286]А ако е като анкета?[/quote]

😉
    И аз си мисля че като анкета ще е удобно и просто.
    Само дето ще има 1 отговор, а анкетите обикновено имат по повече…

Резервирахте ли Tesla Model 3?
    – Да, резервирах и платих
    – Не, не е за мен
    – Не, ще резервирам по-натам
    – Не, ще си купя на старо

[quote=”mumojem” post=2296][quote=”cokey” post=2295]Аз резервирах в 6:25 сутринта, наше време. Още не беше почнала презентацията.[/quote]

Значи точно когато чаках да пусна блога с първите снимки :cheer: Заредил си се рано![/quote]

А мен ме е яд, щото аз мислех че ще отворят резервациите по време на или след презентацията, и се мотах и не цъкнах по-рано.
    Нещо не съм разбрал явно или те са пуснали по-рано. Можеше да съм няколко (десетки) хиляди напред 😛 Не че има кой знае какво значение. След 2 години или 2 години и 3 седмици…

martin@ecars.bg
    Keymaster

Изтеглиха го с 1 час напред онлайн резервирането и мислех да пиша блог, но дали на фейса за по-кратко ли пуснах, не помня. Сега пък мен ме хвана яд, че ето можел съм да помогна.

На мен ми се отваря графиката и без регистрация ето на този линк – https://model3tracker.info/public_model3tally.php
    Обаче като гледам се движи изцяло по туитовете на Елон Мъск, няма връзка със системата за резервации на Тесла.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Точно така се движи, че те официално инфо (поне засега) не дават.

Nikola
    Member

Здравейте!

Присъединиявам се и аз с моята резервация на Модел 3. Не бях много решителен на 4.1.2016, за това резервирах тази седмица. Прецених, че така или иначе нямам средствата, през следващите 2 години ще успея с първоначалната вноска, малко спестени, изграждане на 3 фазен тип 2 контакт в гаража (надявам се 22кВ), и ако сме късметлии (мисля че ще сме!) и суперчарджъри в България! 🙂

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”iceniko” post=2544]Здравейте!

Присъединиявам се и аз с моята резервация на Модел 3. Не бях много решителен на 4.1.2016, за това резервирах тази седмица. Прецених, че така или иначе нямам средствата, през следващите 2 години ще успея с първоначалната вноска, малко спестени, изграждане на 3 фазен тип 2 контакт в гаража (надявам се 22кВ), и ако сме късметлии (мисля че ще сме!) и суперчарджъри в България! :)[/quote]

Опа привет и благодарско за включването – дано още да има, че да се вижда как се увеличаваме КарамЕЛите :cheer:

Поздравления за смелостта да се метнеш по течението и айде всичко да ти се нареди!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 47 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.