Български тракер за Tesla Model 3 резервации

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 47 total)
  • Author

[quote=”iceniko” post=2544]Здравейте!

Присъединиявам се и аз с моята резервация на Модел 3. Не бях много решителен на 4.1.2016, за това резервирах тази седмица. Прецених, че така или иначе нямам средствата, през следващите 2 години ще успея с първоначалната вноска, малко спестени, изграждане на 3 фазен тип 2 контакт в гаража (надявам се 22кВ), и ако сме късметлии (мисля че ще сме!) и суперчарджъри в България! :)[/quote]

Честито 🙂
    За тока си започни процедурата отсега ти препоръчвам 😉

Nikola
    Member

Благодаря за посрещането mumojem и cokey! 🙂

Благодаря и за съвета относо тока, надявам се “проекта” да започне в началото на 2017-та. Ако имам въпроси, ще се обръщам към вас, тъй като изчетох всичко което “продуцирате”.

Радвам се, че има някакво ЕЛ-общество в България! 🙂

Ще има скоро блог през какво се минава за ти прекарат 22кВ трифазен ток ЧЕЗ. Ако си в София е директно приложим, при другите дружества е подобно.

Поздравления!
    Май вече ставаме трима които се знаят с резервации. Ако искаш може да се добавиш в https://model3tracker.info

А аз тъкмо получих нещо много приятно.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ей готино това писъмце – ще го бутна на фейса да се изкефят хората – нали нямаш против 🙂

Нямам против 😉

[quote=”MaxZ” post=2554]Поздравления!
    Май вече ставаме трима които се знаят с резервации. Ако искаш може да се добавиш в https://model3tracker.info

А аз тъкмо получих нещо много приятно.[/quote]

Яко :woohoo:
    Завиждам, аз нямам 😆

А иначе сме 4 в България, според model3tracker

martin@ecars.bg
    Keymaster

А колко ли има дето не са се регнали :cheer:

[quote=”cokey” post=2557]

Яко :woohoo:
    Завиждам, аз нямам 😆

А иначе сме 4 в България, според model3tracker[/quote]

Принта на модел3 го получих по адреса на кредитната карта с която направих резервацията, а не по адреса който съм въвел в MyTesla. Да го имаш предвид. Иначе би трябвало и ти скоро да получиш, те сигурно са ги изпратили всичките накуп за България (всичките 4 :woohoo: ).

Nikola
    Member

Супер! Поздравления!

Първоначално мислех че благодарствените писма са само за хора, направили резервацията в първите няколко дни. Не смятам, че ако съм направил резервацията миналата седмица, ще получа подобно.

Другото, което е че реално аз си направих резервацията с друга карта (не Българска), и ако се изпрати на адреса който отговаря ще трябва да ми я препращат до тук.

Аз лично се регистрирах в модел 3 тракер-а миналата седмица, така че би трябвало да съм там.

Nikola
    Member

@cokey Исках да попитам само, видях в скрийншота ти от резервациите, че Model X-a ти е готов? Получил ли си доставка, би ли могъл да споделиш допълнителна информация с процедурата за България и разбира се, ако може да се повозя 🙂

Ами на 16-ти на събирането на клуба ще се видим 🙂

Nikola
    Member

Здравейте отново!

Съжалявам, че нямах възможност да се появя на 16-ти, имах невероятно много въпроси и информация да споделя. Надявам се следващия път да успея.

Въпросите ще продължавам да си ги имам, тъй като не съм запознат нито с процедурите по закупуване на нов автомобил в България (нито със стар), нито с регистрация, изискване на документи и всякакви подобни административни дейности, та още повече за електромобили и в частност за Тесла!

Бих предложил да бъдат вкарани някои теми или блог постове относно точно процедурите, с които един нов собственик би се изправил в бъдеще. Също така имам предложение, да има най-добре в главната страница на сайта както такъв “наръчник”/блог-пост, така и един описващ подробно всички мерки необходими при изграждането на зарядна станция в домашни условия (включително и административни процедури).

Сега един съвсем реален въпрос, тъй като не съм го виждал никъде, а чета редовно teslamotorsclub.com, electrek и teslarati:
    Писмото с картичката от Илън за резервацията на Модел3 само за първоначалните резервации ли важи или за абсолютно всички? Това е важно, тъй като в началото на темата прочетох, че писмото се изпраща до адреса свързан с картата, с която е платена самата резервация. Тъй като до преди година не живят в България, адреса ми не е тук, и бих искал да знам ако трябва да се свържа с хората там да ми препратят писмото ако пристигне.

Благодаря много за информацията, и се надявам (и ще се опитам) да бъда колкото се може по-активен във форума и темата тук.

п.п. ако коментара ми не пасва за темата, нека бъде преместен там където му е мястото, съжелявам 🙂

martin@ecars.bg
    Keymaster

Клубът тепърва се развива и предстои много да се срещаме, та ще наваксаш 🙂

Всичките препоръки са чудесни и много уместни, има някои от тези неща направени, но трябва да се изровят от вече хилядите през годините и да се подредят на удобно видно място най-отпред. Има и още препоръки за такова удобство, така че го задействаме да стане скоро :).

За Модел 3 въпросите очакваме включване от информирани форумци.

[quote=”iceniko” post=2635]
    Писмото с картичката от Илън за резервацията на Модел3 само за първоначалните резервации ли важи или за абсолютно всички?[/quote]

Виждал съм хора да получават картичка които са направили резервация 2-3 седмици след първите. Дали има някаква дата след която спират или всички ще получат, не знам.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 47 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.