- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
July 29, 2017 at 1:00 pm #37871Maxim ZapryanovMember
Някой гледа ли днес последното представяне на модел 3 и предаването на първите автомобили. Малко разочароващо ми се видя. Само казаха пробега и цените на пакетите, почти никаква друга информация за колата. Хубаво че има блогъри та да видим по-подробно интериора.
И друго в сайта вече може видим кога се очаква твоята доставка. На мен ми се мени постоянно, между края на 2018 и началото на 2019.
https://3.tesla.com/model3/delivery-estimateJuly 29, 2017 at 2:50 pm #37873NikolaMemberЧестно казано, моите очаквания бяха абсолютно реални. Явно не съм хвърчал прекалено много в облаците.
Ивента като цяло беше леко скучен, но след това, всички блогъри както казвате, “добре че ги има”! Видеото на Бьорн, за сега е най-добро от тест драйва.
Абсолютно пре-доволен съм от резултата! Също така и от собстевените си очаквания за доставка. Сайта ми казва началото на 2019-та, както и предполагах, още по-реалистично според мен между началото и средата на 2019-та. Все пак резервирах септември месец, мин. година (нарочно).
До тогава ще се разбере дали ще просъществува суперчарджъра в Пловдив. Ако бъде реализиран, няма да ми е необходим ъпгрейда изобщо. Колкото до екстрите – да, premium package можеше да е яко, но реално погледнато бюджета говори сам за себе си. Най-хубавото, е че за (предполагам) 1000 евро ще може да избера друг цвят от черния.
Нямам търпение да я видя “на живо” и да се повозя! 🙂
July 29, 2017 at 6:10 pm #37875eltoshoMember[quote=”MaxZ” post=3312]Някой гледа ли днес последното представяне на модел 3 и предаването на първите автомобили. Малко разочароващо ми се видя. Само казаха пробега и цените на пакетите, почти никаква друга информация за колата…[/quote]
Аз поне не се сещам за почти никакви важни характеристики на колата, които не бяха ясни още преди представянето или не бяха съобщени на него. Май съвсем нарочно не направиха зрелищно представяне, и в момента имат прекалено много резервации. На tesla.com вече има достатъчно технически данни и информация кога и колко бройки ще се доставят. Само не са казали цените за Европа. Но при условие, че има година до началото на доставките извън САЩ е разбираемо.
July 30, 2017 at 2:00 am #37877ПЕТЪР ПЕТРОВMemberАко някой има въпрос да пита. Доста неща се видяха и коментираха от блогърите най вече. Днес почти всички бяха на “живо”. В следващите няколко дни очаквам по детайлни коментари от всички които бяха там. Тесла много внимаваха да не се видят разни неща – не разрешиха да се отворят багажниците нито от зад, нито от пред. Не даваха да се пипа по менютата на екрана? Не казаха като цифри мощността на батерията. И въпреки това се ВИДЯХА НЯКОИ НОВИ ИНТЕРЕСНИ РЕШЕНИЯ и комбинации от команди от екрана и бутоните на волана. И ИНТЕРИОРА.
Реално тези 30 коли които показаха днес и раздадоха /на служители на Тесла/ са все още тестови автомобили. Освен това са решили първите няколко хиляди да са за живеещите в района на Сан Франциско /да могат при нужда лесно да ги сервизират в завода, а не в сервизните центрове по света, където още не познават Модел 3/
Явно опита от пускането на Модел Х ги кара да са много предпазливи. Елон Мъск няколко пъти признава, че с Модел Х са се изхвърлили в началото, с желанието да направят “перфектната” кола???July 30, 2017 at 1:46 pm #37878ПЕТЪР ПЕТРОВMemberНай феновете на Модел 3 /според тях/ отговарят на въпроси??
July 30, 2017 at 11:46 pm #37881Rumen VelinovMemberFirst drive на MotorTrend:
http://www.motortrend.com/cars/tesla/model-3/2018/exclusive-tesla-model-3-first-drive-review/Много снимки и видео.
August 14, 2017 at 11:37 am #37906РадославMemberНа мен ми дава delivery estimate Late 2018, въпреки че резервацията ми е едва от края на ноември.
August 14, 2017 at 11:50 am #37908NikolaMemberСъщото и при мен. Резервацията ми е от Септември мин. година – late 2018
На сайта на тесла има обяснение кой модел кога ще започне да се произвежда и за кои региони – кога ще започнат доставките. По мои наблюдения или ще е тогава, или early 2019.
Така или иначе дори да е готова края на 2018-та, ако аз не съм подготвен с финанси/документация/план, ще отложа с няколко месеца докато се наредят нещата.
Интересно ми е кои ще са първите бройки в България, по-точно дали ще са на хора от форума тук.
August 14, 2017 at 12:28 pm #37910РадославMemberДа, хубавото е, че Тесла дават възможност да си отложиш поръчката като в същото време не губиш ред (поне така го пише във FAQ*). И аз бих се възползвал от известна отсрочка ако до края на следващата година не съм си уредил посочените от теб неща.
* “…The invitation to configure your Model 3 will have a link which will allow you to either configure your vehicle, or save your place in line and wait until later to order. We will continue to send invitations to reservation holders on a rolling basis,…”
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.