• This topic is empty.
Viewing 3 posts - 166 through 168 (of 168 total)
  • Author

Благодаря!
    Но не съм убеден дали ще му навъртя още толкова км. Електромобилите са много пристрастяващи, поне за мен и съпругата ми. Усилено търсим такъв голям, за основен семеен автомобил. А дизеловия ще остане като втори такъв, само за дълги пътувания.
    Така че май на Туизи са му преброени дните при нас. 🙁

Искам да споделя нещо относно цената на Туизи. В момента можеш да си купиш такова за около 600 лв месечно, като тази цена включва всичко по колата – изплащане, застраховки, данък. Няма никакви други разходи освен за ток за зареждане. И сега малко изчисления.
    Минавам по около 120-150 км дневно.
    С бензинов автомобил това би ми струвало около 20-25 лв за гориво дневно. При 22 работни дни това прави около 500 лв месечно. Но паркирам ежедневно в синя зона в Бургас – около 20 лв на месец. Като добявя и две смени на маслото за година, елекромобил като Туизи определено е изгоден за втори автомобил в семейството, с който единия родител да си ходи на работа, както аз например. А удоволствието от липсата на съединител, скорости и т.н е несравнима в градски условия. Който веднъж се качи и опита… B)

martin@ecars.bg
    Keymaster

Точно за това си мислех в момента :woohoo:
    След час ще направя снимки и ще кача. Те са от подходящ картон сенниците изрязани по размер и са подпъхнати между стъклото и пластмасовите кори.

Viewing 3 posts - 166 through 168 (of 168 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.