- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
May 6, 2014 at 2:52 pm #28600ИвоMember
Здравей,
Как убеди човека че зареждането е било 2лв?
На мен ми се наложи да си заредя ел. колело в един ресторант, от там ме изгледаха така всеедно ще им направя 100лв сметка за ток. :S
А по бензиностанциите дават ли да се зарежда или пак трябва да се моли човек?May 7, 2014 at 7:08 am #28856Николай ИвановMemberТова е единствения път, в който зареждах на външно място. Създал съм си мрежа от контакти, при познати, клиенти и т.н. и зареждам без проблем. Човека от железарията не съм го молил, просто попитах и се съгласи. Колкото до двата лева, не съм се обяснявал, просто като си взимах колата му дадох два лева и толкоз. Но ти може да си купиш един енергомер – 30 лв, и да си го носиш и като зареждаш да показваш колко точно ток си заредил. Но ако се замислиш къде ходиш, и на всяко място, където имаш престой си подготвиш по един контакт и няма да имаш никакви проблеми. С няколко междинни зареждания се минават доста км дневно, виж другата тема за Туизи.
May 7, 2014 at 7:08 am #28636Николай ИвановMemberТова е единствения път, в който зареждах на външно място. Създал съм си мрежа от контакти, при познати, клиенти и т.н. и зареждам без проблем. Човека от железарията не съм го молил, просто попитах и се съгласи. Колкото до двата лева, не съм се обяснявал, просто като си взимах колата му дадох два лева и толкоз. Но ти може да си купиш един енергомер – 30 лв, и да си го носиш и като зареждаш да показваш колко точно ток си заредил. Но ако се замислиш къде ходиш, и на всяко място, където имаш престой си подготвиш по един контакт и няма да имаш никакви проблеми. С няколко междинни зареждания се минават доста км дневно, виж другата тема за Туизи.
May 7, 2014 at 12:40 pm #28892Plamen PetrovMemberМного яка рекламка :whistle: :whistle: :whistle:
[video width=425 height=344 type=youtube]tneDBe6iQaw[/video]May 7, 2014 at 12:40 pm #28667Plamen PetrovMemberМного яка рекламка :whistle: :whistle: :whistle:
[video width=425 height=344 type=youtube]tneDBe6iQaw[/video]May 7, 2014 at 3:31 pm #28697martin@ecars.bgKeymasterКефска работа :woohoo:
May 7, 2014 at 3:31 pm #28925martin@ecars.bgKeymasterКефска работа :woohoo:
May 28, 2014 at 7:06 am #29252Николай ИвановMemberМАЛКИЯ Е ГОЛЯМА РАБОТА !!!
Доказва го следващата снимка.
Пробег изминат без никакви повреди и проблеми, без никакви усилия при нормална ежедневна употреба за период от само 5 месеца!. БРАВО на ТУИЗИ, БРАВО на РЕНО !!!
За някои смешен, за други странен, за трети страхотен. След 10 000 км го определям като абсолютно достатъчен за спокойно и супер евтино придвижване. За това време беше безмилостно товарен, каран много бавно /и на мен ми свършва батерийката все пак/ 😛 , натискан безмилостно с пълна газ, сам или с двама души, а понякога и с доста багаж. Никога не ме остави на пътя, никога не свърши внезапно или непредвидено батерията, нито веднъж.
И сега като се сгорещи достатъчно започна даже мен да изненадва с пробега си. Ето:При по-спокоен стил на шофиране с 55-60 км в час сега изминава с една батерия по над 80 км. Например от с. Момина църква в Странджа до Бургас и поне още двайсетина км обикаляне из града. И всичко това за около 1 лв средна цена на зареждане.
Тези 10 000 км за изминати с електроенергия за около 160-180 лв общо за целия пробег ! Каквито и сметки да правите, с каквато и друга кола да го сравнявате, няма по-евтин вариант.May 28, 2014 at 7:06 am #29403Николай ИвановMemberМАЛКИЯ Е ГОЛЯМА РАБОТА !!!
Доказва го следващата снимка.
Пробег изминат без никакви повреди и проблеми, без никакви усилия при нормална ежедневна употреба за период от само 5 месеца!. БРАВО на ТУИЗИ, БРАВО на РЕНО !!!
За някои смешен, за други странен, за трети страхотен. След 10 000 км го определям като абсолютно достатъчен за спокойно и супер евтино придвижване. За това време беше безмилостно товарен, каран много бавно /и на мен ми свършва батерийката все пак/ 😛 , натискан безмилостно с пълна газ, сам или с двама души, а понякога и с доста багаж. Никога не ме остави на пътя, никога не свърши внезапно или непредвидено батерията, нито веднъж.
И сега като се сгорещи достатъчно започна даже мен да изненадва с пробега си. Ето:При по-спокоен стил на шофиране с 55-60 км в час сега изминава с една батерия по над 80 км. Например от с. Момина църква в Странджа до Бургас и поне още двайсетина км обикаляне из града. И всичко това за около 1 лв средна цена на зареждане.
Тези 10 000 км за изминати с електроенергия за около 160-180 лв общо за целия пробег ! Каквито и сметки да правите, с каквато и друга кола да го сравнявате, няма по-евтин вариант.May 28, 2014 at 10:07 am #29261martin@ecars.bgKeymasterМммм, перфектно, и десетака е чукнал 😆 – да те радва все така, а мен направо ме прави щастлив нашия, сложих му и сенници, че жури слънцето инак – а за пробега – фантазия!
May 28, 2014 at 10:07 am #29418martin@ecars.bgKeymasterМммм, перфектно, и десетака е чукнал 😆 – да те радва все така, а мен направо ме прави щастлив нашия, сложих му и сенници, че жури слънцето инак – а за пробега – фантазия!
May 28, 2014 at 10:35 pm #29270Илиян ЗвездоброевMemberЧестито! С пожелание за 10000х10000 и все така да ни споделяш 🙂
May 28, 2014 at 10:35 pm #29436Илиян ЗвездоброевMemberЧестито! С пожелание за 10000х10000 и все така да ни споделяш 🙂
May 29, 2014 at 7:57 am #29454Николай ИвановMemberСложил сенници, а не качил снимки! Срамота! B) И в Бургас има слънце! 🙂
May 29, 2014 at 7:57 am #29283Николай ИвановMemberСложил сенници, а не качил снимки! Срамота! B) И в Бургас има слънце! 🙂
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.