- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
February 23, 2012 at 10:54 am #16513todor raevMember
Здравейте, искам да Ви кажа че трудно или неразбираемо се влиза за коментар по тема,за това сега пиша в коментар в тази
тема а не в Предложения за Форума.February 23, 2012 at 10:54 am #16540todor raevMemberЗдравейте, искам да Ви кажа че трудно или неразбираемо се влиза за коментар по тема,за това сега пиша в коментар в тази
тема а не в Предложения за Форума.February 23, 2012 at 10:54 am #16547todor raevMemberЗдравейте, искам да Ви кажа че трудно или неразбираемо се влиза за коментар по тема,за това сега пиша в коментар в тази
тема а не в Предложения за Форума.March 2, 2012 at 2:52 pm #16496neterMemberЗдравейте,
Поздравления и благодарности за форума и въобще за целия сайт, който от 1 година насам (откогато чух за електромобилите) ме информира за всички новости около тях. С нетърпение чакам и официалния старт на Elektromobili.bg. Продължавайте все така :cheer:March 2, 2012 at 2:52 pm #16499neterMemberЗдравейте,
Поздравления и благодарности за форума и въобще за целия сайт, който от 1 година насам (откогато чух за електромобилите) ме информира за всички новости около тях. С нетърпение чакам и официалния старт на Elektromobili.bg. Продължавайте все така :cheer:March 2, 2012 at 2:52 pm #16502neterMemberЗдравейте,
Поздравления и благодарности за форума и въобще за целия сайт, който от 1 година насам (откогато чух за електромобилите) ме информира за всички новости около тях. С нетърпение чакам и официалния старт на Elektromobili.bg. Продължавайте все така :cheer:March 2, 2012 at 2:52 pm #16504neterMemberЗдравейте,
Поздравления и благодарности за форума и въобще за целия сайт, който от 1 година насам (откогато чух за електромобилите) ме информира за всички новости около тях. С нетърпение чакам и официалния старт на Elektromobili.bg. Продължавайте все така :cheer:March 2, 2012 at 2:52 pm #16507neterMemberЗдравейте,
Поздравления и благодарности за форума и въобще за целия сайт, който от 1 година насам (откогато чух за електромобилите) ме информира за всички новости около тях. С нетърпение чакам и официалния старт на Elektromobili.bg. Продължавайте все така :cheer:March 2, 2012 at 2:52 pm #16517neterMemberЗдравейте,
Поздравления и благодарности за форума и въобще за целия сайт, който от 1 година насам (откогато чух за електромобилите) ме информира за всички новости около тях. С нетърпение чакам и официалния старт на Elektromobili.bg. Продължавайте все така :cheer:March 2, 2012 at 2:52 pm #16521neterMemberЗдравейте,
Поздравления и благодарности за форума и въобще за целия сайт, който от 1 година насам (откогато чух за електромобилите) ме информира за всички новости около тях. С нетърпение чакам и официалния старт на Elektromobili.bg. Продължавайте все така :cheer:March 2, 2012 at 2:52 pm #16548neterMemberЗдравейте,
Поздравления и благодарности за форума и въобще за целия сайт, който от 1 година насам (откогато чух за електромобилите) ме информира за всички новости около тях. С нетърпение чакам и официалния старт на Elektromobili.bg. Продължавайте все така :cheer:March 2, 2012 at 2:52 pm #16556neterMemberЗдравейте,
Поздравления и благодарности за форума и въобще за целия сайт, който от 1 година насам (откогато чух за електромобилите) ме информира за всички новости около тях. С нетърпение чакам и официалния старт на Elektromobili.bg. Продължавайте все така :cheer:March 2, 2012 at 3:20 pm #16506martin@ecars.bgKeymasterМдаа, долу го сложихме тестово, все не стигахме до форума и накрая го пуснахме в движение – ще го изграждаме в движение – иначе го има и в основното меню под логото на сайта. Този уикенд ще се занимаем с него повечко, ще пуснем анонс статия и по-видно представяне 😉 .
Благодарности за добрите думи – действаме – всеки като се включва така позитивно и ще бъде чудесно 🙂
March 2, 2012 at 3:20 pm #16509martin@ecars.bgKeymasterМдаа, долу го сложихме тестово, все не стигахме до форума и накрая го пуснахме в движение – ще го изграждаме в движение – иначе го има и в основното меню под логото на сайта. Този уикенд ще се занимаем с него повечко, ще пуснем анонс статия и по-видно представяне 😉 .
Благодарности за добрите думи – действаме – всеки като се включва така позитивно и ще бъде чудесно 🙂
March 2, 2012 at 3:20 pm #16510martin@ecars.bgKeymasterМдаа, долу го сложихме тестово, все не стигахме до форума и накрая го пуснахме в движение – ще го изграждаме в движение – иначе го има и в основното меню под логото на сайта. Този уикенд ще се занимаем с него повечко, ще пуснем анонс статия и по-видно представяне 😉 .
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.