- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
July 30, 2012 at 5:29 pm #16715martin@ecars.bgKeymaster
Привет Емо и добре дошъл.
Благодарско за предложенията, а ето какво имаме в момента:
1) Тема точно няма отделна, за да си пуска всеки собствена – имаме категория “А тук кажи какво да променим“. Не пречи да направим ние такава тема, разбира се 🙂
2) Засега модул Събития е скрит, просто защото няма такива, всъщност затова създадохме тези сайтове, за да популяризираме електрическата мобилност и да се стигне до такава активност. Планираната НАЦИОНАЛНА ОБИКОЛКА засега не е възможна заради липса на интерес, спонсори и достатъчно електромобили – продължаваме да работим по това усилено, разбира се. След края на ваканционния период ще има събития и през август ще започнем да ги обявяваме. Препоръката е важна, благодарим, и тя е в пряка връзка с дейността и желанията ни, така че скоро ще има резултати
3) Тук ме стресна малко :blink: – анкетата е настроена за единично гласуване – тествана е многократно и презареждането на страницата не следва по никакъв начин да позволява повторно гласуване. Има друга анкета в една от статиите, за която специално е разрешено това, понеже идеята е и такава, че може да се дадат няколко отговора, но тази на главната страница не е такава. Моля те кажи как точно наблюдаваш проблема, защото при нас това не се случва. Като презаредиш и поставиш мишката върху някой от възможните резултати в средата появява ли се малко поленце “Гласувай”?
Поздрави и приятни електромобилни моменти – Мартин
July 30, 2012 at 5:29 pm #16738martin@ecars.bgKeymasterПривет Емо и добре дошъл.
1) Тема точно няма отделна, за да си пуска всеки собствена – имаме категория “А тук кажи какво да променим“. Не пречи да направим ние такава тема, разбира се 🙂
2) Засега модул Събития е скрит, просто защото няма такива, всъщност затова създадохме тези сайтове, за да популяризираме електрическата мобилност и да се стигне до такава активност. Планираната НАЦИОНАЛНА ОБИКОЛКА засега не е възможна заради липса на интерес, спонсори и достатъчно електромобили – продължаваме да работим по това усилено, разбира се. След края на ваканционния период ще има събития и през август ще започнем да ги обявяваме. Препоръката е важна, благодарим, и тя е в пряка връзка с дейността и желанията ни, така че скоро ще има резултати
3) Тук ме стресна малко :blink: – анкетата е настроена за единично гласуване – тествана е многократно и презареждането на страницата не следва по никакъв начин да позволява повторно гласуване. Има друга анкета в една от статиите, за която специално е разрешено това, понеже идеята е и такава, че може да се дадат няколко отговора, но тази на главната страница не е такава. Моля те кажи как точно наблюдаваш проблема, защото при нас това не се случва. Като презаредиш и поставиш мишката върху някой от възможните резултати в средата появява ли се малко поленце “Гласувай”?
July 30, 2012 at 5:29 pm #16753martin@ecars.bgKeymasterПривет Емо и добре дошъл.
October 6, 2012 at 8:52 pm #16794Iris ketipovaMemberЗдравейте,eCars.bg и от мен!
Искам да Ви пожелая безкрайни успехи и късмет в това начинание,което сте направили достъпно за всеки,който желание да се информира за новите интересни тенденции.Радвам се,че мога да се присъединя към Вас,за да научавам и аз за всички въпроси :какво,къде,как,защо ? и съответно техните отговори,за по- практичното,удобното и най-важното да запазим околната среда до колкото е възможно по приятна и чиста за нас.October 6, 2012 at 8:52 pm #16795Iris ketipovaMemberЗдравейте,eCars.bg и от мен!
Искам да Ви пожелая безкрайни успехи и късмет в това начинание,което сте направили достъпно за всеки,който желание да се информира за новите интересни тенденции.Радвам се,че мога да се присъединя към Вас,за да научавам и аз за всички въпроси :какво,къде,как,защо ? и съответно техните отговори,за по- практичното,удобното и най-важното да запазим околната среда до колкото е възможно по приятна и чиста за нас.October 6, 2012 at 8:52 pm #16798Iris ketipovaMemberЗдравейте,eCars.bg и от мен!
Искам да Ви пожелая безкрайни успехи и късмет в това начинание,което сте направили достъпно за всеки,който желание да се информира за новите интересни тенденции.Радвам се,че мога да се присъединя към Вас,за да научавам и аз за всички въпроси :какво,къде,как,защо ? и съответно техните отговори,за по- практичното,удобното и най-важното да запазим околната среда до колкото е възможно по приятна и чиста за нас.October 6, 2012 at 8:52 pm #16799Iris ketipovaMemberЗдравейте,eCars.bg и от мен!
Искам да Ви пожелая безкрайни успехи и късмет в това начинание,което сте направили достъпно за всеки,който желание да се информира за новите интересни тенденции.Радвам се,че мога да се присъединя към Вас,за да научавам и аз за всички въпроси :какво,къде,как,защо ? и съответно техните отговори,за по- практичното,удобното и най-важното да запазим околната среда до колкото е възможно по приятна и чиста за нас.October 6, 2012 at 8:52 pm #16801Iris ketipovaMemberЗдравейте,eCars.bg и от мен!
Искам да Ви пожелая безкрайни успехи и късмет в това начинание,което сте направили достъпно за всеки,който желание да се информира за новите интересни тенденции.Радвам се,че мога да се присъединя към Вас,за да научавам и аз за всички въпроси :какво,къде,как,защо ? и съответно техните отговори,за по- практичното,удобното и най-важното да запазим околната среда до колкото е възможно по приятна и чиста за нас.October 6, 2012 at 8:52 pm #16816Iris ketipovaMemberЗдравейте,eCars.bg и от мен!
Искам да Ви пожелая безкрайни успехи и късмет в това начинание,което сте направили достъпно за всеки,който желание да се информира за новите интересни тенденции.Радвам се,че мога да се присъединя към Вас,за да научавам и аз за всички въпроси :какво,къде,как,защо ? и съответно техните отговори,за по- практичното,удобното и най-важното да запазим околната среда до колкото е възможно по приятна и чиста за нас.October 6, 2012 at 8:52 pm #16821Iris ketipovaMemberЗдравейте,eCars.bg и от мен!
Искам да Ви пожелая безкрайни успехи и късмет в това начинание,което сте направили достъпно за всеки,който желание да се информира за новите интересни тенденции.Радвам се,че мога да се присъединя към Вас,за да научавам и аз за всички въпроси :какво,къде,как,защо ? и съответно техните отговори,за по- практичното,удобното и най-важното да запазим околната среда до колкото е възможно по приятна и чиста за нас.October 6, 2012 at 8:52 pm #16838Iris ketipovaMemberЗдравейте,eCars.bg и от мен!
Искам да Ви пожелая безкрайни успехи и късмет в това начинание,което сте направили достъпно за всеки,който желание да се информира за новите интересни тенденции.Радвам се,че мога да се присъединя към Вас,за да научавам и аз за всички въпроси :какво,къде,как,защо ? и съответно техните отговори,за по- практичното,удобното и най-важното да запазим околната среда до колкото е възможно по приятна и чиста за нас.October 6, 2012 at 8:52 pm #16844Iris ketipovaMemberЗдравейте,eCars.bg и от мен!
Искам да Ви пожелая безкрайни успехи и късмет в това начинание,което сте направили достъпно за всеки,който желание да се информира за новите интересни тенденции.Радвам се,че мога да се присъединя към Вас,за да научавам и аз за всички въпроси :какво,къде,как,защо ? и съответно техните отговори,за по- практичното,удобното и най-важното да запазим околната среда до колкото е възможно по приятна и чиста за нас.October 6, 2012 at 8:52 pm #16859Iris ketipovaMemberЗдравейте,eCars.bg и от мен!
Искам да Ви пожелая безкрайни успехи и късмет в това начинание,което сте направили достъпно за всеки,който желание да се информира за новите интересни тенденции.Радвам се,че мога да се присъединя към Вас,за да научавам и аз за всички въпроси :какво,къде,как,защо ? и съответно техните отговори,за по- практичното,удобното и най-важното да запазим околната среда до колкото е възможно по приятна и чиста за нас.October 6, 2012 at 9:58 pm #16803martin@ecars.bgKeymasterПривет, Iris
Чудни пожелания, благодарим ти и ще продължаваме с още нови неща 😉
October 6, 2012 at 9:58 pm #16804martin@ecars.bgKeymasterПривет, Iris
Чудни пожелания, благодарим ти и ще продължаваме с още нови неща 😉
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.