Зарядни станции в БГ

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 815 total)
  • Author

За съжаление у нас не са много заинтересовани от повече и то платежоспособни клиенти, поради причини необясними за мен. Аз лично съм говорил с двама собственици на удобни обекти, и не срещнах разбиране. Нямат нужда от повече клиенти, а и не виждат защо да инвестират в станция и паркомясто за 1 кола която мине на месец. Техни думи.

Кофти за тях, защото това ще се случи, просто не при тях. Но искам да кажа че само простата задачка да се намери място (желаещ, плюс инфраструктура) си е сериозно предизвикателство.

Аз предизвиквам всеки ентусиаст да пробва да уговори поне един собственик на подходящ обект по магистралите =)
    От получаването на отговор “да, на моя обект може да сложите зарядна станция и аз имам 50+кВт свободна мощност” до слагането на едно 50kW CHAdeMO е не повече от месец. Но такъв отговор няма да даде нито един собственик да заведение по магистралите, особено ако се очаква той да плати €20к за станция. А пък ако му се подари, тогава веднага излиза въпроса “а аз ли ще им плащам тока?!?”

CHAdeMO зарядни станции има много, китайците ги изпращат до 2 седмици, след заплащане разбира се =)

Аз съм готов за сериозни дискусии по темата, не се заяждам =Р
    Като се видим тези дни ще говорим пак. Може да направим едно събиране с конкретна тема – тази

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ако се метнеш утре (4 януари) до базата към 11:00 – Пепо идва – и ще се съберем за точно тази дискусия. 🙂

Пък естествено и с повече хора – като обявим нещата и задействаме разгръщанката.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ако се метнеш утре (4 януари) до базата към 11:00 – Пепо идва – и ще се съберем за точно тази дискусия. 🙂

Пък естествено и с повече хора – като обявим нещата и задействаме разгръщанката.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Утре ще се мятам Варна -> София и можете да бъдете сигурни че ще си мисля по темата, както всеки път като пътувам =)

Утре ще се мятам Варна -> София и можете да бъдете сигурни че ще си мисля по темата, както всеки път като пътувам =)

martin@ecars.bg
    Keymaster

Тогава спокоен път 🙂

martin@ecars.bg
    Keymaster

Тогава спокоен път 🙂

martin@ecars.bg
    Keymaster

Тогава спокоен път 🙂

Лек път! …. и хвърли око за някое готино крайпътно място за бъдещата “инфраструктура”. 😉
    [tweet][/tweet]

Лек път! …. и хвърли око за някое готино крайпътно място за бъдещата “инфраструктура”. 😉
    [tweet][/tweet]

[tweet][/tweet]

Аз ги имам нахвърлени от известно време насам. Трябва да се намислят предложения за всеки конкретно, да се убедят и естествено да има готовност да се сложат станции. Елементарно =D

Аз ги имам нахвърлени от известно време насам. Трябва да се намислят предложения за всеки конкретно, да се убедят и естествено да има готовност да се сложат станции. Елементарно =D

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 815 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.