- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
March 20, 2014 at 11:20 am #25371Ivan JordanovMember
Аз бих се радвал да видя къде са въпросните станции. 🙂
March 20, 2014 at 11:35 am #25374Илиян ЗвездоброевMemberАз ги намирам тук – http://www.plugshare.com/
Но май има още 1 куп сайтове, които дават информация.March 20, 2014 at 1:39 pm #25394martin@ecars.bgKeymasterТо трябваше да се развие зарядния локатор, който направихме – БГ версия на https://www.plugsurfing.com/ ама основателят на plugsurfing полека загуби интерес нещо, защото за 2 години почти нищо не се случи откъм инфраструктура в България…. Даже сега е само на 3 езика, преди беше на 20.
Затова продължаваме да действаме – трябва да напреднем.
July 30, 2014 at 7:47 pm #30380Петър СтойчевMemberДа посъживя малко темата.
Някой знае ли какви са контактите на Фулчарджър? (не че вече са ми дали карта де..).
Обсъждахме в една тема, че е нормално да са mennekes, тъй като иначе човек трябва да си мъкне контролера (нали правилно мисля?). Според сайтът pluginshare , всички са нормален евро контакт, но пак според там и на Експо центъра е такъв, а ви казвате, че там е mennekes. .. т.е. информацията в pluginshare може да не е попълнена коректно от подалите я..
Питам, защото се каня да си взема mennekes кабел, тъй като мисля да ходя с колата до Италия и да ползвам зарядните станции из Рим. .. та се чудех дали ще мога да си го ползвам и някъде в БГ..
July 30, 2014 at 7:47 pm #30179Петър СтойчевMemberДа посъживя малко темата.
Някой знае ли какви са контактите на Фулчарджър? (не че вече са ми дали карта де..).
Обсъждахме в една тема, че е нормално да са mennekes, тъй като иначе човек трябва да си мъкне контролера (нали правилно мисля?). Според сайтът pluginshare , всички са нормален евро контакт, но пак според там и на Експо центъра е такъв, а ви казвате, че там е mennekes. .. т.е. информацията в pluginshare може да не е попълнена коректно от подалите я..
Питам, защото се каня да си взема mennekes кабел, тъй като мисля да ходя с колата до Италия и да ползвам зарядните станции из Рим. .. та се чудех дали ще мога да си го ползвам и някъде в БГ..
July 30, 2014 at 7:49 pm #30390Петър СтойчевMemberОпс, корекция, гледал съм друга в pluginshare, тази на Цариградско изобщо я няма..(моята в Несебър съм я сложил) 🙂
July 30, 2014 at 7:49 pm #30189Петър СтойчевMemberОпс, корекция, гледал съм друга в pluginshare, тази на Цариградско изобщо я няма..(моята в Несебър съм я сложил) 🙂
July 30, 2014 at 7:58 pm #30400martin@ecars.bgKeymasterНа Цариградско няма Mennekes, както и на устройствата на Фулчарджър (те са с шуко).
Ето какво за локаторите – в момента работим по четвъртия ни електромобилен сайт – първият български локатор на зарядни станции за електромобили – там ще има всички станции в БГ и ще може да се добавят от потребители, като очаквам да го стартираме през септември. Името е… http://www.VsichkoTok.bg :cheer:
July 30, 2014 at 7:58 pm #30197martin@ecars.bgKeymasterНа Цариградско няма Mennekes, както и на устройствата на Фулчарджър (те са с шуко).
Ето какво за локаторите – в момента работим по четвъртия ни електромобилен сайт – първият български локатор на зарядни станции за електромобили – там ще има всички станции в БГ и ще може да се добавят от потребители, като очаквам да го стартираме през септември. Името е… http://www.VsichkoTok.bg :cheer:
July 30, 2014 at 8:11 pm #30214Петър СтойчевMemberт.е., трябва да носа стоковото си “зарядно”, за да зареждам из БГ? .. няма вариант само с кабел? Не е ли глупаво това…? Българска му работа..
July 30, 2014 at 8:11 pm #30242Петър СтойчевMemberт.е., трябва да носа стоковото си “зарядно”, за да зареждам из БГ? .. няма вариант само с кабел? Не е ли глупаво това…? Българска му работа..
July 30, 2014 at 8:11 pm #30425Петър СтойчевMemberт.е., трябва да носа стоковото си “зарядно”, за да зареждам из БГ? .. няма вариант само с кабел? Не е ли глупаво това…? Българска му работа..
July 30, 2014 at 9:09 pm #30222martin@ecars.bgKeymasterСъс сигурност ще има зарядни станции с Менекес портове в България, просто е въпрос на време. Засега трябва да зареждаш с кабела на колата с шуко щепсела, чиято контролна кутия служи за проверка на тока, който се подава към колата. Нуждата от тази контролна кутия отпада, когато има зарядно устройство (станция) с Менекес порт, защото контролерът е в самото устройство.
July 30, 2014 at 9:09 pm #30251martin@ecars.bgKeymasterСъс сигурност ще има зарядни станции с Менекес портове в България, просто е въпрос на време. Засега трябва да зареждаш с кабела на колата с шуко щепсела, чиято контролна кутия служи за проверка на тока, който се подава към колата. Нуждата от тази контролна кутия отпада, когато има зарядно устройство (станция) с Менекес порт, защото контролерът е в самото устройство.
July 30, 2014 at 9:09 pm #30438martin@ecars.bgKeymasterСъс сигурност ще има зарядни станции с Менекес портове в България, просто е въпрос на време. Засега трябва да зареждаш с кабела на колата с шуко щепсела, чиято контролна кутия служи за проверка на тока, който се подава към колата. Нуждата от тази контролна кутия отпада, когато има зарядно устройство (станция) с Менекес порт, защото контролерът е в самото устройство.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.