Зарядни станции в БГ

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 511 through 525 (of 815 total)
  • Author

Опа, още добри новини от Кауфланд!
    До края на юни ще бъдат въведени в експлоатация още три станции – пред хипермаркетите в Стара Загора (ул. „Иван Вазов“ 2), Бургас (ул. „Транспортна“ 23) и Варна (ул. „Христо Смирненски“ 2).

eltransbg писа:
    … По отношение на зарядните станции – във Варна преди 10тина дни т.е. в края на май 2017 г. пуснаха станция за бърз заряд на Кауфланд, който е над мол-а.
    Там са проверени нещата – от 40 до 80% за 6 минути 😉
    Голяма работа си е!

Явно вече е зареждал Лийфа във Варна. Станцията е пусната. За Ст.Загора и Бургас нямам инфо. Някой да знае нещо? Да направи снимка?

http://www.investor.bg/energetika/472/a/kaufland-shte-investira-470-hil-leva-v-programa-za-elektromobili-240596/

Притежателите на електромобили ще ги зареждат безплатно в Kaufland

Опа, още добри новини от Кауфланд!
    До края на юни ще бъдат въведени в експлоатация още три станции – пред хипермаркетите в Стара Загора (ул. „Иван Вазов“ 2), Бургас (ул. „Транспортна“ 23) и Варна (ул. „Христо Смирненски“ 2).

eltransbg писа:
    … По отношение на зарядните станции – във Варна преди 10тина дни т.е. в края на май 2017 г. пуснаха станция за бърз заряд на Кауфланд, който е над мол-а.
    Там са проверени нещата – от 40 до 80% за 6 минути 😉
    Голяма работа си е!

Явно вече е зареждал Лийфа във Варна. Станцията е пусната. За Ст.Загора и Бургас нямам инфо. Някой да знае нещо? Да направи снимка?

http://www.investor.bg/energetika/472/a/kaufland-shte-investira-470-hil-leva-v-programa-za-elektromobili-240596/

Притежателите на електромобили ще ги зареждат безплатно в Kaufland

Привет, преди няколко дни бях във Варна и снимах зарядната станция на паркинга на Кауфланд.

IMG_20170605_113904.jpg

IMG_20170605_113823.jpg

IMG_20170605_113838.jpg

Привет, преди няколко дни бях във Варна и снимах зарядната станция на паркинга на Кауфланд.

IMG_20170605_113904.jpg

IMG_20170605_113823.jpg

IMG_20170605_113838.jpg

[quote=”petko_voyvoda” post=3226]Привет, преди няколко дни бях във Варна и снимах зарядната станция на паркинга на Кауфланд.[/quote]

Привет! Можеш да качиш станцията във ВсичкоТок , с което доста ще ни помогнеш.

Ако не, ние ще го направим скоро 🙂

[quote=”petko_voyvoda” post=3226]Привет, преди няколко дни бях във Варна и снимах зарядната станция на паркинга на Кауфланд.[/quote]

Привет! Можеш да качиш станцията във ВсичкоТок , с което доста ще ни помогнеш.

Ако не, ние ще го направим скоро 🙂

Готово, добавих я, само че имам нужда от помощ при видовете контакти, защото не знам как да добавя другите два, които са налични. Системно видях как се добавят, просто не съм достатъчно вещ, за да ги определя както трябва.

Готово, добавих я, само че имам нужда от помощ при видовете контакти, защото не знам как да добавя другите два, които са налични. Системно видях как се добавят, просто не съм достатъчно вещ, за да ги определя както трябва.

Супер, много благодарим и продължавай в същия дух!

За контактите не се притеснявай, виждат се много добре на снимката и ние ще ги добавим.

Благодарско отново!

За контактите не се притеснявай, виждат се много добре на снимката и ние ще ги добавим.

Благодарско отново!

Благодарско отново!

eltosho
    Member

[quote=”PETROV” post=3202]Добри новини от Тесла. Много яко се работи в Хърватска. Суперчарджера при Slavonski Brod е готов и чака разрешение за ползване до 5 дни. Това е на 200 км от Белград.

До Суперчарджера в Maribor, Slovenia са 315 км. /бензиностанция и МакДоналдс/
    [/quote]

Според supercharge.info скоро ще има суперчарджър и в Загреб 🙂

eltosho
    Member

[quote=”PETROV” post=3202]Добри новини от Тесла. Много яко се работи в Хърватска. Суперчарджера при Slavonski Brod е готов и чака разрешение за ползване до 5 дни. Това е на 200 км от Белград.

[/quote]

eltosho
    Member

[/quote]

И според PETROV също близо до Загреб се строй SC /от 14 дни/

[quote=”PETROV” post=3202]Добри новини от Тесла. Много яко се работи в Хърватска. Суперчарджера при Slavonski Brod е готов и чака разрешение за ползване до 5 дни. Това е на 200 км от Белград…

… А в напреднало строителство е нов суперчарджер 10 км преди Zagreb на една бензиностанция /GPS 45.766601, 16.233971/ и се строят още два – Otočac и Vrgorac.

Дано почнат и в Сърбия скоро??[/quote]

И “малко” уточнение:
    1. Състоянието “Permit” за Slevonski Brod на мен ми се искаше да е “Разрешение” за ПОЛЗВАНЕ, но истината е, че се оказа “Разрешение” за СТРОЕЖ! И строителството е започнало едва днес. Извинявам се за грешката в “превода”.

2. Но пък SC Vrgorac вече е завършен и е в експлоатация. Даже има снимка на plugshere.com 😉

Viewing 15 posts - 511 through 525 (of 815 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.