- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
June 27, 2017 at 12:32 am #37801ПЕТЪР ПЕТРОВMember[right]
[/right]ВсичкоТок – неработи? Да не би да НямаТок? 😉
Опа….. ПРОРАБОТИ! Благодарско.
June 27, 2017 at 2:45 am #37791ПЕТЪР ПЕТРОВMemberЦитат: [i]”Най-новият член на Националната браншова организация за електрическа мобилност ИКЕМ е фирмата КИД 2226. Водноелектрическата централа “Чурековска”, с. Михалково, общ. Девин.
Сертификатът за членство бе връчен от председателят на УС на ИКЕМ Илия Левков на управителя на фирмата г-н Божидар Малинов.
С това попълнение значително нараства обхватът от интереси на членовете на организацията в сферата на електромобилността.
…..ВЕЦ “Чурековска” ще монтира зарядна колонка на ИКЕМ на своя територия.
Така централата става първата ВЕЦ в България, със зарядна колонка за електромобили.”[/i]
Станцията е НА ЦЕНТРАЛАТА!!!
ОСТАВА ДА СЕ НАМЕРИ ВЕЦа. А това е постижимо – питаш за ВЕЦа. Според мен Той се минава през портала/бариерата на бутилиращата компания Михалково /ако те пуснат?/
Младене пожелавам ти късмет, вчера /неделя/ на портала нямаше човек да питам, какво остава да ми отвори? Добре е да намериш телефон и да разбереш как стоят нещата въобще и специално за събота/неделя? На 12 км след Михалково започва спускане /11 км/ до входа на Девин. А за Девин не се притеснявай, там всеки контакт 220V, във всеки хотел e със скороста на зарядната станция и е по удобен за ползване.
Успех и да разкажеш Ел Реното как катери байрите.June 27, 2017 at 2:45 am #37792ПЕТЪР ПЕТРОВMemberЦитат: [i]”Най-новият член на Националната браншова организация за електрическа мобилност ИКЕМ е фирмата КИД 2226. Водноелектрическата централа “Чурековска”, с. Михалково, общ. Девин.
Сертификатът за членство бе връчен от председателят на УС на ИКЕМ Илия Левков на управителя на фирмата г-н Божидар Малинов.
С това попълнение значително нараства обхватът от интереси на членовете на организацията в сферата на електромобилността.
Така централата става първата ВЕЦ в България, със зарядна колонка за електромобили.”[/i]
ОСТАВА ДА СЕ НАМЕРИ ВЕЦа. А това е постижимо – питаш за ВЕЦа. Според мен Той се минава през портала/бариерата на бутилиращата компания Михалково /ако те пуснат?/
Младене пожелавам ти късмет, вчера /неделя/ на портала нямаше човек да питам, какво остава да ми отвори? Добре е да намериш телефон и да разбереш как стоят нещата въобще и специално за събота/неделя? На 12 км след Михалково започва спускане /11 км/ до входа на Девин. А за Девин не се притеснявай, там всеки контакт 220V, във всеки хотел e със скороста на зарядната станция и е по удобен за ползване.
Успех и да разкажеш Ел Реното как катери байрите.June 27, 2017 at 2:45 am #37804ПЕТЪР ПЕТРОВMemberЦитат: [i]”Най-новият член на Националната браншова организация за електрическа мобилност ИКЕМ е фирмата КИД 2226. Водноелектрическата централа “Чурековска”, с. Михалково, общ. Девин.
Успех и да разкажеш Ел Реното как катери байрите.July 1, 2017 at 5:09 pm #37820ПЕТЪР ПЕТРОВMemberАко някой има път към Бургас, може да провери какво е положението със най новата зарядната станция на Кауфланд. Бяха обещали до края на месеца да е готова. На PlugShare е качено на кой Кауфланд е. Малко инфо и някоя снимка ще е супер!
July 1, 2017 at 5:09 pm #37821ПЕТЪР ПЕТРОВMemberАко някой има път към Бургас, може да провери какво е положението със най новата зарядната станция на Кауфланд. Бяха обещали до края на месеца да е готова. На PlugShare е качено на кой Кауфланд е. Малко инфо и някоя снимка ще е супер!
July 4, 2017 at 4:17 pm #37832ДеянMemberАББ откри първата бърза зарядна станция за електромобили в района на Пловдив
http://gradat.bg/news/2017/07/04/3000829_abb_otkri_purvata_burza_zariadna_stanciia_za/
July 4, 2017 at 4:17 pm #37833ДеянMemberАББ откри първата бърза зарядна станция за електромобили в района на Пловдив
http://gradat.bg/news/2017/07/04/3000829_abb_otkri_purvata_burza_zariadna_stanciia_za/
July 5, 2017 at 12:57 pm #37834IvanMember[quote=”actionmonster” post=3296]АББ откри първата бърза зарядна станция за електромобили в района на Пловдив
http://gradat.bg/news/2017/07/04/3000829_abb_otkri_purvata_burza_zariadna_stanciia_za/[/quote]
И работи 😉
July 5, 2017 at 12:57 pm #37835IvanMember[quote=”actionmonster” post=3296]АББ откри първата бърза зарядна станция за електромобили в района на Пловдив
http://gradat.bg/news/2017/07/04/3000829_abb_otkri_purvata_burza_zariadna_stanciia_za/[/quote]
И работи 😉
July 5, 2017 at 3:12 pm #37836Rumen VelinovMemberСега остава да кажеш, как е било пътуването до морето 🙂
[quote=”ivanp” post=3240]Сега след като има бързи станции в София, Благоевград, Стара Загора, Бургас и Варна, някой чувал ли е за планове скоро да се постави DC 50 кВт станция около Пловдив? Много ми се иска да се пробвам да стигна до морето това лято и само липсата на подобна станция ме спира :)[/quote]
July 5, 2017 at 3:12 pm #37837Rumen VelinovMemberСега остава да кажеш, как е било пътуването до морето 🙂
[quote=”ivanp” post=3240]Сега след като има бързи станции в София, Благоевград, Стара Загора, Бургас и Варна, някой чувал ли е за планове скоро да се постави DC 50 кВт станция около Пловдив? Много ми се иска да се пробвам да стигна до морето това лято и само липсата на подобна станция ме спира :)[/quote]
July 5, 2017 at 8:35 pm #37838ПЕТЪР ПЕТРОВMemberИ сподели лични впечатления от карането на i3 из България.
Кое ти харесва, кое не?
Друго е да чуеш мнение на собственик, а не рекламно видео.July 5, 2017 at 8:35 pm #37839ПЕТЪР ПЕТРОВMemberИ сподели лични впечатления от карането на i3 из България.
Кое ти харесва, кое не?
Друго е да чуеш мнение на собственик, а не рекламно видео.July 11, 2017 at 1:29 pm #37856IvanMember[quote=”rrumpe” post=3298]Сега остава да кажеш, как е било пътуването до морето :)[/quote]
Като се върна от морето ще споделя пътеписи в отделна тема… иначе накратко, с цел да споделя полезна информация – на Раковски и Стара Загора работят станциите прекрасно; в Сливен, KIA още не са оправили тяхната и зарежда бавно; в Бургас на Кауфланд бързата зарядна не работи и не знаят кога ще заработи!!!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.