Зарядни станции в БГ

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 721 through 735 (of 815 total)
  • Author
    Anonymous
    Guest

Това използвам.

Attachments:
    • Screenshot_2017-08-29-19-07-59_2017-08-29.jpeg
    Anonymous
    Guest

Това използвам.

Attachments:
    • Screenshot_2017-08-29-19-07-59_2017-08-29.jpeg
    martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”bore” post=3405]Щом не вярваш , опитай.[/quote]

Имаш предвид за 134 км/ч ли?

Смятах си наум, че при мощност на зареждане 7.4 кВт (32А монофазно) ще са около 12 часа да се зареди почти празна 100 кВтч батерия и при пробег 450 км оттам ми излезе, че тези 7.4 кВт би трябвало да дават към 37 км/час. Реално какво показва колата, разбира се, може да е съвсем различно от моите сметки.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Смятах си наум, че при мощност на зареждане 7.4 кВт (32А монофазно) ще са около 12 часа да се зареди почти празна 100 кВтч батерия и при пробег 450 км оттам ми излезе, че тези 7.4 кВт би трябвало да дават към 37 км/час. Реално какво показва колата, разбира се, може да е съвсем различно от моите сметки.

martin@ecars.bg
    Keymaster

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”dkraev” post=3412]@bore: Мерси за информацията! Какъв е този кабел и/или подвижна зарядна станция? Да не е NRGKick?[/quote]

На италианската ELPA ми прилича.

Да всъщност от снимката се вижда.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”dkraev” post=3412]@bore: Мерси за информацията! Какъв е този кабел и/или подвижна зарядна станция? Да не е NRGKick?[/quote]

На италианската ELPA ми прилича.

Да всъщност от снимката се вижда.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Момци само си позволявам да върна темата към Зарядни в БГ и да си обсъждаме всякви работи по колите и адаптери и т.н. където си пасват.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Момци само си позволявам да върна темата към Зарядни в БГ и да си обсъждаме всякви работи по колите и адаптери и т.н. където си пасват.

Anonymous
    Guest

Прав си за темата.
    Някой дали е зареждал на Сандански.Тези 72 ст.нещо не ми харесват и то само в работното им време.

Anonymous
    Guest

Прав си за темата.
    Някой дали е зареждал на Сандански.Тези 72 ст.нещо не ми харесват и то само в работното им време.

Благодаря на всички и специално на @bore и Митко.
    Отдавна не е имало толкова интензивен и ПОЛЕЗЕН за мен разговор.
    За съжаление не можах да се включа защото пътувах. Но имам да питам и да споделя… но по късно 🙂

Благодаря на всички и специално на @bore и Митко.
    Отдавна не е имало толкова интензивен и ПОЛЕЗЕН за мен разговор.
    За съжаление не можах да се включа защото пътувах. Но имам да питам и да споделя… но по късно 🙂

Dimitar
    Member

Здравейте,

Прави сте. Малко на грешно място пуснах въпросите си. Ще отворя нови теми по-натам.

Присъединявам се към въпроса на @bore, тези станции от мрежата на El Drive всички ли са платени и поне платени ли са като излизат на цената на бензин/дизел почти?

Поздрави,

Dimitar
    Member

Здравейте,

Прави сте. Малко на грешно място пуснах въпросите си. Ще отворя нови теми по-натам.

Присъединявам се към въпроса на @bore, тези станции от мрежата на El Drive всички ли са платени и поне платени ли са като излизат на цената на бензин/дизел почти?

Поздрави,

Viewing 15 posts - 721 through 735 (of 815 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.