Зарядни станции в БГ

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 796 through 810 (of 815 total)
  • Author

Здравейте колеги,

От много много време очаквам “ДОБРИ НОВИНИ” за станциите на FULLCHARGER по бензиностанциите на GAZPROM. И нищо??? Има телефон, на който никой не се обажда.
    Някой спомена, че познава шефката на FULLCHARGER?
    Марто, моля те, вземи интервю от дамата и информирай елмобилното общество. Разбирам, че ти е някакъв конкурент, но постъпи като Елън /той разкри патентите на Тесла за конкуренцията/ в името на общото развитие на КарамЕла.

FULLCHARGE.jpg

Авторските права на тази снимка са на Младен /виж горе в ляво/. Той по неизяснени причини не успя да я постне? А при мен /с късмета на начинаещия/ се получи от първи път?

Anonymous
    Guest

0888 973 137
    Весела Шаранкова
    Това е номера на въпросната госпожа. Аз нямам добри отношения с нея и не мога да звънна.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”PETROV” post=3515]Здравейте колеги,

От много много време очаквам “ДОБРИ НОВИНИ” за станциите на FULLCHARGER по бензиностанциите на GAZPROM. И нищо??? Има телефон, на който никой не се обажда.
    Някой спомена, че познава шефката на FULLCHARGER?
    Марто, моля те, вземи интервю от дамата и информирай елмобилното общество. Разбирам, че ти е някакъв конкурент, но постъпи като Елън /той разкри патентите на Тесла за конкуренцията/ в името на общото развитие на КарамЕла.

Авторските права на тази снимка са на Младен /виж горе в ляво/. Той по неизяснени причини не успя да я постне? А при мен /с късмета на начинаещия/ се получи от първи път?[/quote]

Хехехе, еми тук е за всички, конкуренцията грам не е причина за несподеляне на информация. С удоволствие, а също подготвяме и материал за Spark програмата на Eldrive с община София.

[quote=”bore” post=3516]0888 973 137
    Весела Шаранкова
    Това е номера на въпросната госпожа. Аз нямам добри отношения с нея и не мога да звънна.[/quote]

Аз не знам някой да има добри отношения или впечатления от нея…

Ivan
    Member

Това получих преди малко от Елдрайв:

Здравейте,
    Във връзка с интереса Ви към бързо-зарядна станция в гр. Велико Търново, искаме да Ви уведомим, че тя се монтира днес. Ще сме благодарни, ако имате електромобил или познат с такъв, който да направи днес тест (безплатен) на станцията.

Видеото не е много стойностно, НО ИМА НЕЩО ИНТЕРЕСНО!
    КАК СЕ ПРАВИ ЗАРЯДНА ИНФРАСТРУКТУРА …. В УКРАЙНА?
    100 CHADEMO 50kW чакат да бъдат монтирани? А няколко стотин работят. made in china???
    НО РАБОТЯТ!

https://www.autoenterprise.com.ua/
    продават CHADEMO 100kW

[quote=”Ivanov” post=3519]Това получих преди малко от Елдрайв:

Здравейте,
    Във връзка с интереса Ви към бързо-зарядна станция в гр. Велико Търново, искаме да Ви уведомим, че тя се монтира днес. Ще сме благодарни, ако имате електромобил или познат с такъв, който да направи днес тест (безплатен) на станцията.[/quote]

А къде се намира знае ли се?
    Не я видях нито в PlugShare, нито в сайта на Елдрайв

Ivan
    Member

Шела на кръговото.

Обадих им се, много се зарадваха че някой може да отиде =D
    Изпратих Другаря Колев

Ivan
    Member

[quote=”Ivanov” post=3522]Шела на кръговото.[/quote]

Някой друг шел за тестване дали ще има скоро :whistle: ?

Ivan
    Member

Казаха, че имат договорка с Шел и ще има и на други места. Иначе е много добре, че някой ще може да я тества.

Ivan
    Member

Здравейте,

Дали някой може да потвърди, че станцията работи и може да се използва?

Благодаря

Работи, но дали може да се използва вече с плащане и всичко не знам =)

Честито на всички!
    Като станция на Елдрайв и CHAdeMo 0.72 BGN/min?
    Г-н Колев казва ли къде на Шела е станцията?
    Някоя снимчица?
    А вече я има и на PlugShare!

Screenshot_20171013-190132.png
    Официално е обявена от Елдрайв.

Viewing 15 posts - 796 through 810 (of 815 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.