- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
April 23, 2015 at 8:12 pm #33087Петър СтойчевMember
Сърдечно благодаря 🙂
April 23, 2015 at 8:12 pm #33115Петър СтойчевMemberСърдечно благодаря 🙂
April 23, 2015 at 8:12 pm #33143Петър СтойчевMemberСърдечно благодаря 🙂
August 9, 2015 at 11:29 am #33717Петър СтойчевMemberБай дъ уей, преди 4 дена пак не ми се получи зареждането на Гурко в Бургас. Всичко тръгна нормално.. активира се колонката лесно, светнаха зелените лампи на контролера ми и я оставих да се зарежда. Като се върнах 2 часа по-късно- светеха червените лампички.. (използвах фабричния кабел с контролер и шуко, тъй като още не сме оправили тип две кабела).
Явно е прекъснало доста бързо, защото почти не беше качило никакъв заряд.
Тук изключвам всякаъв проблем от моя страна, тъй като зареждам ежедневно с този кабел на най-обикновен контракт в къщи…
August 9, 2015 at 11:29 am #33722Петър СтойчевMemberБай дъ уей, преди 4 дена пак не ми се получи зареждането на Гурко в Бургас. Всичко тръгна нормално.. активира се колонката лесно, светнаха зелените лампи на контролера ми и я оставих да се зарежда. Като се върнах 2 часа по-късно- светеха червените лампички.. (използвах фабричния кабел с контролер и шуко, тъй като още не сме оправили тип две кабела).
Тук изключвам всякаъв проблем от моя страна, тъй като зареждам ежедневно с този кабел на най-обикновен контракт в къщи…
August 9, 2015 at 11:29 am #33778Петър СтойчевMemberБай дъ уей, преди 4 дена пак не ми се получи зареждането на Гурко в Бургас. Всичко тръгна нормално.. активира се колонката лесно, светнаха зелените лампи на контролера ми и я оставих да се зарежда. Като се върнах 2 часа по-късно- светеха червените лампички.. (използвах фабричния кабел с контролер и шуко, тъй като още не сме оправили тип две кабела).
January 5, 2016 at 12:16 pm #34388Rumen VelinovMemberЧестита Нова Година на всички и пожелавам по електричка за всеки:)
Искам да помоля Теодор за чип за зарядната на МИЕЦ София, че охраната все още не е наясно, че при тях трябва да има чип.
Благодаря,
РуменJanuary 5, 2016 at 12:16 pm #34393Rumen VelinovMemberЧестита Нова Година на всички и пожелавам по електричка за всеки:)
Искам да помоля Теодор за чип за зарядната на МИЕЦ София, че охраната все още не е наясно, че при тях трябва да има чип.
Благодаря,
РуменJanuary 5, 2016 at 12:16 pm #34394Rumen VelinovMemberЧестита Нова Година на всички и пожелавам по електричка за всеки:)
Благодаря,
РуменJanuary 5, 2016 at 12:16 pm #34398Rumen VelinovMemberЧестита Нова Година на всички и пожелавам по електричка за всеки:)
Благодаря,
РуменJanuary 5, 2016 at 12:18 pm #34392martin@ecars.bgKeymasterПривет, чипът е у мен – в охраната вече няма такъв. Предстои да я обмисляме как да се преоборудва станцията и да се осигури достъп. Ще пиша скоро.
January 5, 2016 at 12:18 pm #34395martin@ecars.bgKeymasterПривет, чипът е у мен – в охраната вече няма такъв. Предстои да я обмисляме как да се преоборудва станцията и да се осигури достъп. Ще пиша скоро.
January 5, 2016 at 12:18 pm #34396martin@ecars.bgKeymasterПривет, чипът е у мен – в охраната вече няма такъв. Предстои да я обмисляме как да се преоборудва станцията и да се осигури достъп. Ще пиша скоро.
January 5, 2016 at 12:18 pm #34400martin@ecars.bgKeymasterПривет, чипът е у мен – в охраната вече няма такъв. Предстои да я обмисляме как да се преоборудва станцията и да се осигури достъп. Ще пиша скоро.
April 6, 2016 at 12:18 pm #34929Младен МарковMemberПредложения за зареждане някъде около Свиленград, преди границата с Турция/Гърция? Нещо мощно – завод, цех, приятел с банциг 🙂
Нищо не намирам натам.Става въпрос за тази година. Supercharger-а на Тесла го чакаме, ама я дойде тази година я не.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.