- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
April 6, 2016 at 12:18 pm #34930Младен МарковMember
Предложения за зареждане някъде около Свиленград, преди границата с Турция/Гърция? Нещо мощно – завод, цех, приятел с банциг 🙂
Нищо не намирам натам.Става въпрос за тази година. Supercharger-а на Тесла го чакаме, ама я дойде тази година я не.
April 6, 2016 at 12:18 pm #34941Младен МарковMemberПредложения за зареждане някъде около Свиленград, преди границата с Турция/Гърция? Нещо мощно – завод, цех, приятел с банциг 🙂
Нищо не намирам натам.Става въпрос за тази година. Supercharger-а на Тесла го чакаме, ама я дойде тази година я не.
April 6, 2016 at 2:09 pm #34937martin@ecars.bgKeymasterБанциг 😆
Трябва да намерим желаещи да си купят от зарядните дето ги правим и ще има – няма къде да ходи, ще стане :cheer:
Ноо това с индустриалната възможност определено трябва да се търси в района да – червен трифазен да се намери – става!
April 6, 2016 at 2:09 pm #34938martin@ecars.bgKeymasterБанциг 😆
Трябва да намерим желаещи да си купят от зарядните дето ги правим и ще има – няма къде да ходи, ще стане :cheer:
Ноо това с индустриалната възможност определено трябва да се търси в района да – червен трифазен да се намери – става!
April 6, 2016 at 2:09 pm #34950martin@ecars.bgKeymasterБанциг 😆
April 6, 2016 at 2:52 pm #34967Младен МарковMemberБанцига обикновено е с трифазен мотор, на село дядо ми имаше :cheer:
Ако някой се сети нещо свиркайте, ще се черпим. Заедно с банцигодателя естествено 😆April 6, 2016 at 2:52 pm #34968Младен МарковMemberБанцига обикновено е с трифазен мотор, на село дядо ми имаше :cheer:
Ако някой се сети нещо свиркайте, ще се черпим. Заедно с банцигодателя естествено 😆April 6, 2016 at 2:52 pm #34976Младен МарковMemberБанцига обикновено е с трифазен мотор, на село дядо ми имаше :cheer:
Ако някой се сети нещо свиркайте, ще се черпим. Заедно с банцигодателя естествено 😆April 6, 2016 at 2:52 pm #34980Младен МарковMemberБанцига обикновено е с трифазен мотор, на село дядо ми имаше :cheer:
Ако някой се сети нещо свиркайте, ще се черпим. Заедно с банцигодателя естествено 😆August 20, 2016 at 5:45 pm #35515Петър СтойчевMemberДнес сефтосах новооткрития паркинг на площад Кирил и Методи в Бургас, но от обявената в медиите зарядна станция не намерих и следа.. поне на отвореното -1 ниво… Служителката на входа каза “шефа не ми е казал за такова нещо..”..
…То асансьорите не работеха, та камо ли зарядна станция..
August 20, 2016 at 5:45 pm #35525Петър СтойчевMemberДнес сефтосах новооткрития паркинг на площад Кирил и Методи в Бургас, но от обявената в медиите зарядна станция не намерих и следа.. поне на отвореното -1 ниво… Служителката на входа каза “шефа не ми е казал за такова нещо..”..
August 20, 2016 at 5:45 pm #35530Петър СтойчевMemberДнес сефтосах новооткрития паркинг на площад Кирил и Методи в Бургас, но от обявената в медиите зарядна станция не намерих и следа.. поне на отвореното -1 ниво… Служителката на входа каза “шефа не ми е казал за такова нещо..”..
September 7, 2016 at 1:55 pm #35554martin@ecars.bgKeymasterХм, егати, ако се получи промяна пиши – да има инфо.
September 7, 2016 at 1:55 pm #35560martin@ecars.bgKeymasterХм, егати, ако се получи промяна пиши – да има инфо.
September 7, 2016 at 1:55 pm #35563martin@ecars.bgKeymasterХм, егати, ако се получи промяна пиши – да има инфо.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.