- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
June 15, 2014 at 7:10 pm #29694Илиян ЗвездоброевMember
Привет и честито пускане на карамела 🙂
Ударихме шампанското, сега – на добър час 🙂Надявам се скоро да се напълни с обяви, за да може да се тества по-адекватно.
Ето какво забелязах на прима виста:
Отварям началната страница – долу гледам едни нули (0), обаче Reva(1). Цъкам там.
Излиза ми G wiz (1). Цикам и него.
После обаче ми дава всички обяви , а не само G wiz. Т.е. не се филтрира.Поздрави
June 15, 2014 at 7:23 pm #29704martin@ecars.bgKeymasterБлагодарско за пожеланието – ще се напълни и ще е готино :).
Има го и на мобилната версия този проблем – установен е преди няколко дена, ще го оправим!
June 15, 2014 at 7:23 pm #29519martin@ecars.bgKeymasterБлагодарско за пожеланието – ще се напълни и ще е готино :).
Има го и на мобилната версия този проблем – установен е преди няколко дена, ще го оправим!
June 15, 2014 at 7:49 pm #29711Илиян ЗвездоброевMemberЕх ама си бърз 🙂
Ето ти тогава втора забележка 🙂
Категориите от ляво са ОК, както и в падащото меню на търсачката.
А горе има едно меню “Обяви” в което има само Коли, Мотори, Джипове, Ванове (като последното е с различна иконка !?),
и накрая “Нива” което дълго се чудех няква електрическа лада Нива ли е… ама го цъкнах та разбрах 🙂Та така….
June 15, 2014 at 7:49 pm #29527Илиян ЗвездоброевMemberЕх ама си бърз 🙂
А горе има едно меню “Обяви” в което има само Коли, Мотори, Джипове, Ванове (като последното е с различна иконка !?),
и накрая “Нива” което дълго се чудех няква електрическа лада Нива ли е… ама го цъкнах та разбрах 🙂Та така….
June 15, 2014 at 8:38 pm #29720Илиян ЗвездоброевMemberЗабележка номер 3 🙂
Формата за регистрация най-долу пише: Искаш ли известия по имейл?
А избора е между HTML и Текст. Демек не си избирам искам или не, а си избирам формата на мейла !?Regards…
П.С. – и да ми е честит коментар номер 100 в ecars.bg :woohoo:June 15, 2014 at 8:38 pm #29534Илиян ЗвездоброевMemberЗабележка номер 3 🙂
А избора е между HTML и Текст. Демек не си избирам искам или не, а си избирам формата на мейла !?Regards…
П.С. – и да ми е честит коментар номер 100 в ecars.bg :woohoo:June 15, 2014 at 9:43 pm #29729martin@ecars.bgKeymaster[quote=”firesword” post=1362]Ех ама си бърз 🙂
и накрая “Нива” което дълго се чудех няква електрическа лада Нива ли е… ама го цъкнах та разбрах 🙂Та така….[/quote]
Това с нивата ще го включим по-късно, сега остава малко да се доуточнят някои неща, та ще е на пауза :).
June 15, 2014 at 9:43 pm #29545martin@ecars.bgKeymaster[quote=”firesword” post=1362]Ех ама си бърз 🙂
и накрая “Нива” което дълго се чудех няква електрическа лада Нива ли е… ама го цъкнах та разбрах 🙂Та така….[/quote]
Това с нивата ще го включим по-късно, сега остава малко да се доуточнят някои неща, та ще е на пауза :).
June 15, 2014 at 9:45 pm #29739martin@ecars.bgKeymaster[quote=”firesword” post=1363]Забележка номер 3 🙂
П.С. – и да ми е честит коментар номер 100 в ecars.bg :woohoo:[/quote]Трябва да има поле Да или Не и после избор – ще го проверя защо е така, благодаря ти.Всъщност това е за да си избереш типа имейл за известия и дори вероятно ще го направя задължително поле. То е за да получаваш имейл, че ти изтича обявата, например, или когато си правил промени.
June 15, 2014 at 9:45 pm #29555martin@ecars.bgKeymaster[quote=”firesword” post=1363]Забележка номер 3 🙂
П.С. – и да ми е честит коментар номер 100 в ecars.bg :woohoo:[/quote]Трябва да има поле Да или Не и после избор – ще го проверя защо е така, благодаря ти.Всъщност това е за да си избереш типа имейл за известия и дори вероятно ще го направя задължително поле. То е за да получаваш имейл, че ти изтича обявата, например, или когато си правил промени.
June 15, 2014 at 9:51 pm #29745Илиян ЗвездоброевMemberИ аз така мисля, трябва да получаваш мейл така или иначе. Просто въпроса не е коректен 🙂
June 15, 2014 at 9:51 pm #29565Илиян ЗвездоброевMemberИ аз така мисля, трябва да получаваш мейл така или иначе. Просто въпроса не е коректен 🙂
June 15, 2014 at 9:54 pm #29754martin@ecars.bgKeymasterТочно, затова го промених.
June 15, 2014 at 9:54 pm #29581martin@ecars.bgKeymasterТочно, затова го промених.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.