Как мислите да вземете своя Model 3?

• This topic is empty.
Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Author
    Anton
    Member

Това ме кара все повече да се замисля, за превоз с рапатрак. Ориентировъчни цени имате ли от Тилбург до София? Иначе добре ми се струваше да направя една екскурзия от Холандия, но така като гледам ще се размине, жалко защото до тогава връзката през балканите със суперчарджъри ще е завършена.

PETROV от форума може да каже цена за транспорт, на него така му я докараха. Примерно 3,000 лева, нещо такова беше май.

Нека това да не те отчайва, може до тогава да се променят нещата или да паднат цените на австрийските транзитни номера.

Аз също чакам Модел 3 някъде догодина, така че ще се проверява пак какво е положението с доставката =)

Anton
    Member

Здравейте,

порагледах в нета какви са опциите с транзитните номера от Австрия, но не намерих от къде се поръчват, но намерих друго място в което пише, че може да се поръчат транзитни номера за цяла Европа от http://www.transit-plate.com/ и струва 160 евро.

Привет

Изглежда доста добре, но гледам че искат немски документи. Трябва да се провери дали ще могат да издадат номера на автомобил с холандски документи, в частност такива издадени от Тесла.

Поздрави

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.