- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
October 3, 2016 at 10:47 pm #35772martin@ecars.bgKeymaster
Ми може да не е видял Пепи, ще му пиша да даде едно мнение за покупка.
October 3, 2016 at 10:47 pm #35779martin@ecars.bgKeymasterМи може да не е видял Пепи, ще му пиша да даде едно мнение за покупка.
October 4, 2016 at 9:40 pm #35767Петър СтойчевMemberЗдрасти,
Действително Ампера е по-добре, тъй като поне ще имаш остатъка от 8 годишната гаранция на батерията и ел. задвижването (лагери, инвертори и пр.)
Иначе честно казано не знам какво повече да ти кажа.. аз тази кола от 3 години само я карам.. с изключение на един малък софтуерен бъг, който се оправи с ъпдейт.
Колкото да търсим под вола теле може да провериш за това, за което вече писах като съществуващи проблеми в американските форуми.
Провери дали работи парното на ток (даваш го на ауто, темп. на макс и до 1 мин трябва да духа топло). Без да е работила на бензин.
Другия проблем с лагера би бил очеваден, тъй като шумът е изключително силен при рекуперация (като циркуляр) ..На батерията няма какво да й стане… така, че.. Успех 🙂
October 4, 2016 at 9:40 pm #35775Петър СтойчевMemberЗдрасти,
Действително Ампера е по-добре, тъй като поне ще имаш остатъка от 8 годишната гаранция на батерията и ел. задвижването (лагери, инвертори и пр.)
Иначе честно казано не знам какво повече да ти кажа.. аз тази кола от 3 години само я карам.. с изключение на един малък софтуерен бъг, който се оправи с ъпдейт.
Колкото да търсим под вола теле може да провериш за това, за което вече писах като съществуващи проблеми в американските форуми.
Провери дали работи парното на ток (даваш го на ауто, темп. на макс и до 1 мин трябва да духа топло). Без да е работила на бензин.
Другия проблем с лагера би бил очеваден, тъй като шумът е изключително силен при рекуперация (като циркуляр) ..На батерията няма какво да й стане… така, че.. Успех 🙂
October 4, 2016 at 9:40 pm #35782Петър СтойчевMemberЗдрасти,
October 4, 2016 at 10:31 pm #35770svetlyo_74MemberБлагодаря на всички.
Колата вече е поръчана и капарирана.
Опел Ампера 2012 г. На 55000 км. От Германия.
Копувам я от дилър на Опел.
Много е хубава и имам гаранция от 8 г/ или 160 х.км. ще имам тепърва впечатления,които да споделям с Вас.като дойде колата ще я снимам да я видите.
Поздрави.
СветльоOctober 4, 2016 at 10:31 pm #35780svetlyo_74MemberБлагодаря на всички.
Много е хубава и имам гаранция от 8 г/ или 160 х.км. ще имам тепърва впечатления,които да споделям с Вас.като дойде колата ще я снимам да я видите.
Поздрави.
СветльоOctober 4, 2016 at 10:31 pm #35785svetlyo_74MemberБлагодаря на всички.
Поздрави.
СветльоOctober 4, 2016 at 11:51 pm #35774Иван ДобревMemberАми честито, ще чакаме за снимки и впечатления. Колко ти излезе? Направи си тема и ще я следим с интерес. Аз също съм е замислил за купуване на Ампера от ЕС.
October 4, 2016 at 11:51 pm #35783Иван ДобревMemberАми честито, ще чакаме за снимки и впечатления. Колко ти излезе? Направи си тема и ще я следим с интерес. Аз също съм е замислил за купуване на Ампера от ЕС.
October 4, 2016 at 11:51 pm #35787Иван ДобревMemberАми честито, ще чакаме за снимки и впечатления. Колко ти излезе? Направи си тема и ще я следим с интерес. Аз също съм е замислил за купуване на Ампера от ЕС.
October 5, 2016 at 12:30 am #35777Петър СтойчевMemberЧудесно!
Честито 🙂Сигурен съм, че ще си много доволен от возилото 🙂
Ще се видим на някоя сбирка 🙂
October 5, 2016 at 12:30 am #35784Петър СтойчевMemberЧудесно!
October 5, 2016 at 12:30 am #35790Петър СтойчевMemberЧудесно!
October 8, 2016 at 8:40 pm #35844Петър СтойчевMember -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.