Неща от нета 2

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 104 total)
  • Author

Свалих си едно приложение за телефона – Next Charge EV, при което в София ми показа даже, че има заета колонка в момента :blink:

Screenshot_2014-09-15-14-55-38.png

martin@ecars.bg
    Keymaster

Интересно, ще го дръпна да разузная, че нали правим такъв сайт ние, без приложение, но с мобилна версия, та си има за всички устройства. Това с Bulgarien би трябвало да е тази на Риск Инженеринг в Павлово – само тя има в момента 7-пинов контакт.

А тук може да поразгледате тесла отблизо със стрийт вю в един шоурум в Сиатъл

https://www.google.com/maps/@47.6230535,-122.3386395,3a,55.5y,312.9h,89.27t/data=!3m5!1e1!3m3!1s_wXcIx2B5RYAAAQfCROomQ!2e0!3e2

How Electric Cars Work
    http://auto.howstuffworks.com/electric-car.htm

За такива невежества като мен, статията беше особено интересна, за да се запозная с основни неща. Въпреки това ми се струва, че част от информацията е поостаряла, а някои от новите и интересни неща не са споменати и взети предвид.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ценен източник е, но е така – информация е вече поостаряла. Сега системите определено са по-усъвършенствани.

В щата Невада публично обявяват плановете за новата Гигафабрика на Тесла 🙂
    [video width=640 height=480 type=youtube]ZHeR2-ifbg4[/video]

martin@ecars.bg
    Keymaster

Пресконференцията, да… Мащабна работа, ще подсили много темпото в електромобилния и соларния бизнес.

Защо да не си изпринтим набързо един електромобил :silly:
    Пък и евтинко!

3D принтер печата кола само за два дни
    http://technews.bg/article-74650.html#.VDjXFWd_tes

Забравих видеото от статията:
    [video width=640 height=480 type=youtube]daioWlkH7ZI[/video]

Здравейте и от мен 🙂
    Напоследък гледам има интересни предложения в нашето мобиле
    Нисанче за 16500евро
    Volt за 40000лв
    Вромос Реа за 10000лв.
    даже новичка Тесла s 85 за 84к. лева – намалена помня я около 50к Евро
    ……………………………
    Само да имах възможност отнасях Нисана ама на ….

martin@ecars.bg
    Keymaster

Време е да задействаме значи една рекламна кампания за http://www.karamEL.bg, за да започнат да влизат и там обяви.

Този LEAF очаквах да се продаде много бързо, но обявата седи като че ли от около 3 седмици вече.

Колкото до тази Tesla обява за 84,000 лв – [strike]намирам за странно това :blink: Ще се обадя да проверя.

За такава цена в Евро съм съгласен, иначе ще е най-евтиният Model S в света :lol:[/strike]

ДОБАВКА: Погледнах снимките – колата е с удар в задното ляво колело… и е снимана на паркинг (в щатите) за ударени или тоталки.

Що ли не се учудих, че ще е някой опит за танганайско минаване по нашенски 😆

Черния Лийф е на един познат, не е от Варна, нито от София.
    Обявата не е измама 🙂

И аз очаквах Нисанчето да го грабне някой досега но още седи …
    Освен него мисля че и Волта е оферта. Теслата не я бях загледал но наистина е така, чудя се дали и обявата за червения Лийф не е подобна

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”eltransbg” post=1579]Черния Лийф е на един познат, не е от Варна, нито от София.
    Обявата не е измама :)[/quote]

nio мислеше да го гледа, но не зная дали е ходил до Враца, не сме се чували след като го обсъждахме когато обявата се появи.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”eltransbg” post=1579]Черния Лийф е на един познат, не е от Варна, нито от София.
    Обявата не е измама :)[/quote]

Абсолютно си е реална, просто очаквах колата да се продаде много бързо.

Така и така сте познати би ли го светнал да я пусне и в КарамЕЛ обявата, ако още не е продадена колата? :whistle:

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 104 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.