Неща от нета 2

• This topic is empty.
Viewing 5 posts - 76 through 80 (of 80 total)
  • Author
    martin@ecars.bg
    Keymaster

Пу, язък, за малко да ти сменим снимката с туизито, ама ще дойде и тоз момент. 2014-та с батерия за 20к е идеална оферта определено.

[quote=”nio” post=1583] Освен това има индикации,че скоро ще има старт на продажбите на Лииф у нас.[/quote]

Без помощи от държавата, както в белите страни не виждам смисъл да се купува нова. Иначе врачанския Лииф е докаран ударен и оправен после. Ударени са само бронята, калника и капака без поражения по носещи греди и т.н. На тази цена няма как да дойде здрава в БГ от щатите.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”rrumpe” post=1585][quote=”nio” post=1583] Освен това има индикации,че скоро ще има старт на продажбите на Лииф у нас.[/quote]

Без помощи от държавата, както в белите страни не виждам смисъл да се купува нова. Иначе врачанския Лииф е докаран ударен и оправен после. Ударени са само бронята, калника и капака без поражения по носещи греди и т.н. На тази цена няма как да дойде здрава в БГ от щатите.[/quote]

Има такива оферти за здрави, че да дойдат на такава цена. Горницата обаче е само $500-1000, което не оставя място за пазарлък и печалба.

Че 500-1000 долара малка печалба ли е? :blink: Може би съм идеалист, но си мисля, че би било по-добре по-малка надценка и повече оборот, отколкото по-голяма надценка и по-малко продажби. Което не значи, че съм прав де, но просто така си мисля, че биха спечелили и двете страни – на продавача му вървят колите по-лесно, а купувачът си взема кола на по-поносима цена. Не знам – 11-12 000 долара в Щатите тук стават тройно… :blink:

martin@ecars.bg
    Keymaster

И за мен е така, но има хора, които товарят много и гледат различно на нещата.

Кола на цена $11,500 идва на около $17,000 с транспорт, мито и ДДС. Айде по 3 да не е, но съм виждал по 2, прав си.

Viewing 5 posts - 76 through 80 (of 80 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.