- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
September 16, 2014 at 12:21 pm #30966Станислав АтанасовMember
А тук може да поразгледате тесла отблизо със стрийт вю в един шоурум в Сиатъл
September 18, 2014 at 3:44 pm #30998Илиян ЗвездоброевMemberHow Electric Cars Work
http://auto.howstuffworks.com/electric-car.htmЗа такива невежества като мен, статията беше особено интересна, за да се запозная с основни неща. Въпреки това ми се струва, че част от информацията е поостаряла, а някои от новите и интересни неща не са споменати и взети предвид.
September 19, 2014 at 12:56 pm #31003martin@ecars.bgKeymasterЦенен източник е, но е така – информация е вече поостаряла. Сега системите определено са по-усъвършенствани.
October 7, 2014 at 5:32 pm #31173Илиян ЗвездоброевMemberВ щата Невада публично обявяват плановете за новата Гигафабрика на Тесла 🙂
[video width=640 height=480 type=youtube]ZHeR2-ifbg4[/video]October 7, 2014 at 5:40 pm #31187martin@ecars.bgKeymasterПресконференцията, да… Мащабна работа, ще подсили много темпото в електромобилния и соларния бизнес.
October 11, 2014 at 11:16 am #31223Илиян ЗвездоброевMemberЗащо да не си изпринтим набързо един електромобил :silly:
Пък и евтинко!3D принтер печата кола само за два дни
http://technews.bg/article-74650.html#.VDjXFWd_tesЗабравих видеото от статията:
[video width=640 height=480 type=youtube]daioWlkH7ZI[/video]November 21, 2014 at 12:03 pm #31695Илиян ЗвездоброевMemberhttp://www.iflscience.com/environment/human-poop-powered-bus-hits-uk-roads
Нямам думи 😆 :silly: :cheer:December 6, 2014 at 9:55 pm #31729Plamen PanaiotovMemberЗдравейте и от мен 🙂
Напоследък гледам има интересни предложения в нашето мобиле
Нисанче за 16500евро
Volt за 40000лв
Вромос Реа за 10000лв.
даже новичка Тесла s 85 за 84к. лева – намалена помня я около 50к Евро
……………………………
Само да имах възможност отнасях Нисана ама на ….December 6, 2014 at 10:14 pm #31739martin@ecars.bgKeymasterВреме е да задействаме значи една рекламна кампания за http://www.karamEL.bg, за да започнат да влизат и там обяви.
Този LEAF очаквах да се продаде много бързо, но обявата седи като че ли от около 3 седмици вече.
Колкото до тази Tesla обява за 84,000 лв – [strike]намирам за странно това :blink: Ще се обадя да проверя.
За такава цена в Евро съм съгласен, иначе ще е най-евтиният Model S в света :lol:[/strike]
ДОБАВКА: Погледнах снимките – колата е с удар в задното ляво колело… и е снимана на паркинг (в щатите) за ударени или тоталки.
Що ли не се учудих, че ще е някой опит за танганайско минаване по нашенски 😆
December 6, 2014 at 10:53 pm #31746Plamen PetrovMemberЧерния Лийф е на един познат, не е от Варна, нито от София.
Обявата не е измама 🙂December 7, 2014 at 12:01 am #31755Plamen PanaiotovMemberИ аз очаквах Нисанчето да го грабне някой досега но още седи …
Освен него мисля че и Волта е оферта. Теслата не я бях загледал но наистина е така, чудя се дали и обявата за червения Лийф не е подобнаDecember 7, 2014 at 12:25 am #31764martin@ecars.bgKeymaster[quote=”eltransbg” post=1579]Черния Лийф е на един познат, не е от Варна, нито от София.
Обявата не е измама :)[/quote]nio мислеше да го гледа, но не зная дали е ходил до Враца, не сме се чували след като го обсъждахме когато обявата се появи.
December 7, 2014 at 1:25 am #31775martin@ecars.bgKeymaster[quote=”eltransbg” post=1579]Черния Лийф е на един познат, не е от Варна, нито от София.
Обявата не е измама :)[/quote]Абсолютно си е реална, просто очаквах колата да се продаде много бързо.
Така и така сте познати би ли го светнал да я пусне и в КарамЕЛ обявата, ако още не е продадена колата? :whistle:
December 7, 2014 at 3:31 am #31790Николай ИвановMemberНе,не съм го гледал. Не намирам време. Но продавача ми прати талон,вече е с бг номера.
Колкото до това дали ще се продаде бързо-не съм сигурен. Няма никаква поддръжка в бг, части също. Освен това има индикации,че скоро ще има старт на продажбите на Лииф у нас. Друг проблем – колата е на фирма, но цената е с много малко ДДС. Тоест за лизинг не можем да говорим или ще е доста скъпо. А пък и един познат подметна, че този и другия Лииф били проверявани по номер на рама и били наводнявани в САЩ. Всъщност внесени са два, но другия не се продава.
Освен това цената не е чак толкова атрактивна. Знам че друг не се продава в бг, но в Италия миналата седмица намерих регистриран 2014 г.,на 1560 км, от представителство на Нисан за 19 900 евро, но с ДДС. Цената беше с батерията и имаше възможност за 5 годишен лизинг през бг лизингодател. Само дето докато се организирам с парите за капарото и го купиха . B)December 7, 2014 at 12:01 pm #31800martin@ecars.bgKeymasterПу, язък, за малко да ти сменим снимката с туизито, ама ще дойде и тоз момент. 2014-та с батерия за 20к е идеална оферта определено.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.