- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
February 13, 2015 at 12:31 pm #32720martin@ecars.bgKeymaster
[quote=”zlatanski2014″ post=1693]GM confirm Chevy Bolt production
http://insideevs.com/breaking-general-motors-confirms-chevrolet-bolt-production/%5B/quote%5DСлед неофициалното си е друго да има официално потвърждение.
Направо го допълних като актуализация в блога по темата от миналата седмица.
February 13, 2015 at 12:31 pm #32762martin@ecars.bgKeymaster[quote=”zlatanski2014″ post=1693]GM confirm Chevy Bolt production
http://insideevs.com/breaking-general-motors-confirms-chevrolet-bolt-production/%5B/quote%5DСлед неофициалното си е друго да има официално потвърждение.
Направо го допълних като актуализация в блога по темата от миналата седмица.
February 13, 2015 at 12:32 pm #32769martin@ecars.bgKeymaster[quote=”firesword” post=1694]Сигурно сте го видели вече това, но все пак да го пост-на.
Tesla to unveil new battery to power homes, says Elon MuskТесла са готови с абсолютно нова батерия за домашни нужди. До колкото разбирам, тя ще е плоска като тази в електромобила, и ще може да е евентуално облегната на стената.
Това е в подкрепа на SolarCity системите и домовете с автономно захранване. Plug’n’Play.[/quote]Хм, само го засегнах като ред в блога за финансовите резултати, но наистина е сериозно и ще му направя материал.
February 13, 2015 at 12:32 pm #32635martin@ecars.bgKeymaster[quote=”firesword” post=1694]Сигурно сте го видели вече това, но все пак да го пост-на.
Tesla to unveil new battery to power homes, says Elon MuskТесла са готови с абсолютно нова батерия за домашни нужди. До колкото разбирам, тя ще е плоска като тази в електромобила, и ще може да е евентуално облегната на стената.
Това е в подкрепа на SolarCity системите и домовете с автономно захранване. Plug’n’Play.[/quote]Хм, само го засегнах като ред в блога за финансовите резултати, но наистина е сериозно и ще му направя материал.
February 13, 2015 at 12:32 pm #32690martin@ecars.bgKeymaster[quote=”firesword” post=1694]Сигурно сте го видели вече това, но все пак да го пост-на.
February 13, 2015 at 12:32 pm #32724martin@ecars.bgKeymaster[quote=”firesword” post=1694]Сигурно сте го видели вече това, но все пак да го пост-на.
February 17, 2015 at 12:33 pm #32784Илиян ЗвездоброевMemberКитайска интернет компания раздава на служителите си коли Tesla като бонуси
Ей това ми направи деня 😀
February 17, 2015 at 12:33 pm #32651Илиян ЗвездоброевMemberКитайска интернет компания раздава на служителите си коли Tesla като бонуси
February 17, 2015 at 12:33 pm #32706Илиян ЗвездоброевMemberКитайска интернет компания раздава на служителите си коли Tesla като бонуси
February 17, 2015 at 12:33 pm #32740Илиян ЗвездоброевMemberКитайска интернет компания раздава на служителите си коли Tesla като бонуси
February 17, 2015 at 12:41 pm #32788martin@ecars.bgKeymasterКато ми попадат такива неща от каналите, които следя, все се чудя дали ще са интересни, за да пиша по тях? Виждам, че са, та като се пооправя с обновяване и правене на сайтове ще започна да включвам и такива кратки новини в блога :whistle: .
February 17, 2015 at 12:41 pm #32655martin@ecars.bgKeymasterКато ми попадат такива неща от каналите, които следя, все се чудя дали ще са интересни, за да пиша по тях? Виждам, че са, та като се пооправя с обновяване и правене на сайтове ще започна да включвам и такива кратки новини в блога :whistle: .
February 17, 2015 at 12:41 pm #32713martin@ecars.bgKeymasterКато ми попадат такива неща от каналите, които следя, все се чудя дали ще са интересни, за да пиша по тях? Виждам, че са, та като се пооправя с обновяване и правене на сайтове ще започна да включвам и такива кратки новини в блога :whistle: .
February 17, 2015 at 12:41 pm #32748martin@ecars.bgKeymasterКато ми попадат такива неща от каналите, които следя, все се чудя дали ще са интересни, за да пиша по тях? Виждам, че са, та като се пооправя с обновяване и правене на сайтове ще започна да включвам и такива кратки новини в блога :whistle: .
February 17, 2015 at 6:02 pm #32793Zlati ZlatinovMemberНещо любопитно, повдига доста въпроси (и размисли)…
Tesla Model S Hijacked At Gunpoint, Suspects Now In Custody
http://insideevs.com/tesla-model-s-hijacked-gunpoint-suspects-now-custody/ -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.