Пробег само 60 км с едно зареждане?

• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author

Имах предвид,че като нищо минават толкова малко километри защото винаги са натоварени и бързат.Досега несъм видял куриер да се влачи по пътя.И с радост ще чакам блогчето на Нио.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”stasos” post=1252]Имах предвид,че като нищо минават толкова малко километри защото винаги са натоварени и бързат.Досега несъм видял куриер да се влачи по пътя.И с радост ще чакам блогчето на Нио.[/quote]

Така си е, бързат – иначе от личен опит вече зная, че има начин да се кара електромобил ефективно, без да се правят кой знае какви компромиси с бързината. Просто си иска някои промени в стила на шофиране и все пак малко от малко по-икономично да го даваш.

Вчера взех Канго за по-дълъг тест. Ще мога да го ползвам поне до 7 май. Сега е момента да дадете предложения какви тестове да направя. Комбинацията с почивни дни ще ми даде възможност да пробвам много неща.

Аз съм първа писта с предложения.
    1.Само градско натоварено поне с 300кг. + 100кг шофер
    2.Само извънградско и пак същите кила.
    Товара е относителен защото незнам колко му дават макс по книжка.

п.п. Намерих статия за канго на спиди в друг сайт http://www.kamioni.bg/bg/menu//post/10358/Renault-Kangoo-Z-E-
    Ако небива да се постват други сайтове нека модератора да изтрие последното.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ако има нещо, което е важно, то е да се пускат линкове. За съжаление в България практиката е никой никого да не цитира, което е незаконно и е ужасна липса на уважение. Слагай си линкове, когато са нужни, цитирането на източник е проява на уважение, с която постоянно се опитвам да давам добър пример 🙂

Познавам Краси Кирилов от kamioni.bg и сега като кликнах видях материала, четох го миналата година като го пуснаха.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”nio” post=1256]Вчера взех Канго за по-дълъг тест. Ще мога да го ползвам поне до 7 май. Сега е момента да дадете предложения какви тестове да направя. Комбинацията с почивни дни ще ми даде възможност да пробвам много неща.[/quote]

Направо предлагам да си заформиш и друга тема по темата :lol:, че да си е на чисто там и да се съберат въпроси и данни.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.