- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
September 5, 2013 at 3:51 pm #20365eleonorarizovaMember
Засега офертата не е активна. Надявам се да е за кратко. Ще пиша пак.
September 10, 2013 at 11:10 am #20374КонстантинMember[quote=”eleonorarizova” post=420]Идеята е добра и ще се възползвам от нея, веднага щом пристигне следващия джип. Мерси. :)[/quote]
Ъъъ абе аз такова да попитам …Следващия предполага, че има предишен …
Значи ли това, че вече има такъв в БГ, а може би и регистриран в КАТ …
Не е описано в цената има ли мита, ДДС, транспорт?
Хомологиран ли е в ЕС?След това офертата не е активна …
Ще ме извинявате за скептицизма ама цялата работа изглежда най-малкото несериозна …
September 10, 2013 at 2:37 pm #20383eleonorarizovaMemberРаботим сериозно и почтено и поради това оттеглих горната оферта.
Предстои да възобновим предлагането на електромобили, внос от Китай, като посочените цени винаги са с включен митен сбор – платено мито и ДДС. Купувачът поема разходите по регистрация в КАТ, като получава необходимите за това документи.
Транспорт не осигуряваме, автомобилът следва да бъде получен в Бургас.September 10, 2013 at 3:11 pm #20393КонстантинMemberПод транспорт имах предвид този от Китай до БГ?
Не разбрах също така:
– имате ли внесен такъв електромобил
– има ли такъв електромобил регистриран в КАТ
– има ли сертификат за ЕС и подлежи ли на регистрация в КАТИ още един въпрос – предлага ли се другаде освен в този форум
електромобила?September 10, 2013 at 3:58 pm #20401eleonorarizovaMember1. Транспортът от Китай до Бургас се включва в цената.
2. Електромобилът, предмет на горната оферта не е и няма да бъде внесен. Отказахме пратката, която очаквахме в края на септември.
3. Всички електромобили, в качеството си на ППС, подлежат на регистрация в КАТ. За регистрацията е необходим сертификат.И на последния ви въпрос – офертата за горния електромобил не е актуална и не се предлага никъде. До няколко дни ще имаме актуална оферта, която ще предложим на вниманието на всички, които се интересуват, както в този, така и в други сайтове.
Надявам се да съм отговорила на въпросите ви изчерпателно. Ако все пак имате интерес конкретно към този електромобил, можете да се свържете с производителя му. Админът е постнал по-горе линк към сайта.
September 10, 2013 at 4:34 pm #20410КонстантинMember[quote=”eleonorarizova” post=429]3. Всички електромобили, в качеството си на ППС, подлежат на регистрация в КАТ. За регистрацията е необходим сертификат.[/quote]
Въпроса беше дали има сертификат и дали може да се регистрира, а не теоретичната постановка
Явно тази тема е приключена, така че няма да Ви тормозя с повече въпроси 🙂
Иначе въпроси имам, но не за електромобила изобщо, а за електромобил, който се предлага тук …Ще ми е интересно да видя новото предложение.
Приключенията в КАТ са безброй и теоретично всичко изглежда лесно, но на практика не е точно така.
дет се вика не ме питайте откъде знам 😆September 12, 2013 at 12:23 pm #20420ValentinMemberХора, нещо се бъркате май. Такава батерия не би могла да бъде за скутер. Смятайте – 144v * 500ah = 72kW/h. Това си е доста сериозна батерия, но малко ми е трудно да повярвам в цената. Само батерията би струвала над 30К лева… Пък този електромобил целия е 12К…. :huh:
September 12, 2013 at 12:29 pm #20427КонстантинMemberеми чакаме следващата оферта и скачаме докато,
не са се усетили китайците, че бачкат на загуба 😛September 12, 2013 at 1:21 pm #20436martin@ecars.bgKeymaster[quote=”val4o89″ post=431]Хора, нещо се бъркате май. Такава батерия не би могла да бъде за скутер. Смятайте – 144v * 500ah = 72kW/h. Това си е доста сериозна батерия, но малко ми е трудно да повярвам в цената. Само батерията би струвала над 30К лева… Пък този електромобил целия е 12К…. :huh:[/quote]
Ъъъ, да, затова не трябва да се пише посред нощите 😆 Това си е като за цял пакет. Нещо съм пропуснал броя на нулите 😆 (ще му дойде в повечко на скутерчето определено хи хи).
По-скоро за такива става дума: http://www.dowkokam.com/data-sheets/XALT_SpecSheet_60Ah_HP.pdf
С 3 модула по 12 броя 3.7V 60Ah е новият BMW C електро скутер (8kWh общо)
September 21, 2013 at 4:01 pm #20461eleonorarizovaMemberЗдравейте,
Ето нашето предложение: 5008EV (CE APPROVED)Body Metal
Dimension (LXWXH) 3900*1555*1670mm
Wheelbase: 2420mm
Track Width (f/r) 1305/1310mm
Drive type Front wheel driving
Braking system Front: hydraulic disk/ Rear: Drum
Mi.ground clearance 160mm(full loaded)
Net weight 1350kg(with battery)
Max speed 110-120km/h
Max climbing capability 20%
Min.turning radius 4.7m
Braking distance ?5 m
Running distance/Range 200km(average speed of 60km/h)
Charging time 6-8h
Parking Brake hand brake
Speed control pedal control /automatic
Power Specification
Motor 320V DC 11kw(max 27kw)
Battery Li battery 100PCS (3.2V 100AH)
Steering system EPS electronic power steering
Wheel type(front/rear) 205/70 R15
wheel hub Aluminium
Safety Specification
Safety Belt ?
Leather seats ?
Fog Lamp ?
ABS ?
air bag ?
Function Specification
AC ?
Electric Window Lifter ?
Radio ?
CD ?
USB ?
MP3 ?
Remote Control door Lock ?
AC ?
Heater ?
Aluminum wheel rim ?
power steering ?
REMARKS:”?”means “standard equipment,”?”means “optional equipment”, “X” means we can
not supply.Цената е 21750 USD, с включен транспорт до Бургас, мито и ДДС.
Attachments:September 26, 2013 at 4:25 pm #20468КонстантинMemberЧудно!
Гледам интереса е по-слаб от първия път обаче …
Сигурно цената, която вече отговаря на реалността е охладила страстите :whistle:September 26, 2013 at 5:37 pm #20476Стефан НиколовMemberПо днешен курс, прави точно 31.513 български лева, доста по-различно от първоначално обявените 12к.
Елеонора, имате ли запитване за електроджипката, кога очаквате налична у нас? Пък ще идем до Бургас, дет’ се вика…
Как се получи драстичното разминаване в първоначалните данни за цена и настоящата?
Мерси, поздравиSeptember 26, 2013 at 5:49 pm #20482eleonorarizovaMemberРазликата в цените се дължи на това, че производителите са различни. Предпочетохме да се откажем от работата с предишния производител, тъй като възникнаха някои съмнения при проверката на място, в Китай.
Нещата стоят по различен начин с втория производител. Аз също се надявам цената да падне, за да е достъпна за повече хора.
При наличен за оглед електромобил, ще пиша предварително.September 26, 2013 at 6:07 pm #20494КонстантинMemberДа разбирам, че сте били на място в Китай и сте видяли електромобила на място?
Бихте ли споделили нещо по-подробно?Има ли причина да не рекламирате/продавате в най-големите сайтове за продажба на МПС-та в БГ?
September 26, 2013 at 6:18 pm #20502eleonorarizovaMemberКолегата в момента е в Китай и всичко се проверява на място, както документално, така и технически.
А причината да не мога да пусна обява в сайтовете е …няма да повярвате – НЯМАТ опция за електромобили!
Изисква се въвеждане на една от посочени в списък марки и модели и няма опция да си въведеш друга марка. Изисква се въвеждане на к.с. и няма опция kW. Опитах да пусна обява в cars.bg и пристигна съобщение, че текста не бил достоверен, което е вярно, понеже трябваше да избера една от наличните там марки. Аналогично стои въпроса и в mobile, както и в другите големи сайтове.Успях да пусна обява само в alo.bg – http://www.alo.bg/1452967
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.