Продавам нов електромобил джип

• This topic is empty.
Viewing 7 posts - 46 through 52 (of 52 total)
  • Author

аз докато чакам инфо за 4х4 ситемата 😆

вижте кво намерих

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/andere-andere-e-auto-k%C3%B6ngen/184796172.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=ELECTRICITY&negativeFeatures=EXPORT&categories=OffRoad

ако някой го вълнува допълнително темата може да ползва и ключова дума LUIS 4U :whistle:
    за съжаление не успяха да направят нищо смислено, но си бяха интресни. незнам дали още продават.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Егати стисните – освен киловати/коне никво друго инфо не са дали 😆

Документа е 1/ЕДНА/ страница за разрешителното за ЕС – виждал съм поне 30-на такива, 20 от тях фалшиви при проверка.
    Фирмата която е посочен по снимките е поредния търговец на коли…
    Производителите в Китай с разрешително са само 3 – на единия колата е супер грозна, но тя първа взе разрешително за ЕС.
    Занимавам с доста отдавна с това и съм се нагледал на мошенници от Китай – даже бях там и се опитваха да ме убеждават че завод за профили е завод за коли…
    Познавам тази джипка, наистина я прави завод в Китай, познавам и менажера им за ЕС и още чакат разрешителното от Италия – вече имат офис там техен. Покупката на ел.кола от Китай не е като да си купуваш ГСМ през алиекспреса или друг сайт.
    Да не забравяме че от 01.01.2014 има задължителен шум за ел.колите в ЕС а никои от китайците не го предлага 🙂
    За мене масовата ел.кола ще стане реалност когато батериите/литиеви/ станат под 3000 долара за 15 кВ, сега са 8-10000.
    Аз водя преговори 3 години с испанци за една хубава кола – http://www.topspeed.com/cars/car-news/izaro-motors-gt-e-ar95214.html но тяхната идея да увеличат капитала с акции им натресе само неприятности – купиха ги англичани, после американци, после испанци…. а времето тече. Иначе колата е хубава, даже има няколко мераклии за нея.
    Примери за внесени ел.коли от Китай в БГ има поне дузина – стоят по митниците, уж имали документи за ЕС…
    Трите разрешителни които важат и съм виждал са от 3 държави от западна Европа – с два от тях в МВР ми отказаха.

Не ми се вярва да е толкова сложно :whistle:
    Виж какво казват хората как става – отиваш до Китай и почваш да внасяш електро 4х4 джипове 😆 😆 😆

plamengerchev, първоначалната оферта, която дадох ли коментираш, или втората?
    Защото за първата оферта съм съгласна – и ние установихме, че фирмата има проблеми. За втората обаче нещата стоят по друг начин.
    А сертификат ЕЕС от една страница не съм виждала – този, с който ние разполагаме е 63 страници, както казах.

Иронията на k.i. ми е непонятна…Никак не е лесно да се внася от Китай. Като се почне от проверка на фирмата – съществува ли, обявена ли е в несъстоятелност, реален ли е адресът и, има ли производство и т.н., сключване на договор, проверка на стоката преди натоварване- какво са произвели, с нужното качество ли е, превозване, митнически процедури и прочие и прочие.

В този форум направих оферта – никой не е длъжен да я приема! Пожелавам здраве и успехи на всички ви.

иронията се дължи на факта, че всичките Ви постове, поне за мен,
    са несериозни … най-малкото …

всичко, което досега видях са някакви снимки от алибаба
    и постовете тук, нямате фирма, нямате координати, нямате сайт
    информацията, която имате е меко казано оскъдна,
    не си направихте труда да дадете нищо по реално от копи пейст от тук от там …

ми извинявам, се но на мен това ми е несериозно …

малко ми прилича работата на вица за Киркор
    дето си купил мотор …
    ма не си бил купил ами го блъснал …
    и не било мотор ами кола …

нещо за 4х4 системата имате ли като информация или и за нея не знаете нищо?

пп. Аз също Ви желая успех и всичко най-хубаво!
    постовете ми не целят нито да ви обидят нито нищо лошо,
    Ако съм Ви обидил се извинявам!

просто всеки път когато се попита за нещо отговорите са някак половинчати …
    Много бих се радвал да направите продажби, но начина, по който подхождате е странен за мен поне …

наистина целия сертификат е много страници – сега гледах един – 110 страници
    но е достатъчно да се покаже страницата/1 или 2/ на която има номер на разрешителното, дата до кога важи, за кой клас МПС е и фирмата производител дали съвпада с тази с която водите преговори….
    а проверката на фирма е лесна, бърза и …. безплатна. явно не сте работили много с Китай, аз 11 години се занимавам с тях.
    Идете с документа в КАТ – да не се окаже че не го признават, както на мен ми се случи.

Viewing 7 posts - 46 through 52 (of 52 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.