- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
March 4, 2013 at 2:37 pm #18660martin@ecars.bgKeymaster
Мдааа, чакай и аз да си :whistle:, с моите 100 кинта за бензин за едно ходене до Старосел и обратно – 450 км пробег…
March 4, 2013 at 2:48 pm #18669КонстантинMemberЕ сега така не е коректно, аз ако тръгна до Старосел с хАйксама
ще похарча сигурно повече за нощувки и храна докато го чакам да се зарежда 😆но като за града, това е едно от нещата даващи му практически смисъл да съществува
April 11, 2013 at 5:00 pm #19219КонстантинMemberоня ден пак имах среща с КАТ 😀
след като ме спряха и ме попитаха дали е електрическа
ми казаха “да не минавам много от там” (около орлов мост)
щото “на камерите излиза, че си без номер”
отначало се ядосах ама после ми стана смешно 😆
и ги питах “как така да не минавам като е редовно регистр. по този начин в КАТ”
а куката заминаващ си вече вика “абе то колко е редовно незнам …” … смех
ако не беше толкова задръстено там бих си го направил всекидневен маршрут 😆April 11, 2013 at 5:58 pm #19230Егати идиотите, честно!!! Някой ден като си взема електромобил, ще минавам оттам по пет пъти на ден, само и само да им гледам сеира, а след това ще ги окъкам по телевизията колко са зле! :S
p.s. Съжалявам, че Приуса ми е “редовен” и е с номера от двете страни, щеше да ми е интересно да си побеседвам с тях 😆April 11, 2013 at 6:10 pm #19239КонстантинMemberто не е до електромобил а до това, че не е лек автомобил
а L7e – четириколесно ПС и по наредба е с 1 номер като на мотор
нищо чудно и аз да стигна до разни медийни изяви като ме подразнят още малко 😆April 11, 2013 at 6:24 pm #19246[quote=”k.i.” post=310]то не е до електромобил а до това, че не е лек автомобил [/quote]
Ахааааа 😉 Ясно, мерси за пояснението.April 11, 2013 at 6:42 pm #19257martin@ecars.bgKeymaster[quote=”k.i.” post=308]оня ден пак имах среща с КАТ 😀
след като ме спряха и ме попитаха дали е електрическа
ми казаха “да не минавам много от там” (около орлов мост)
щото “на камерите излиза, че си без номер”
отначало се ядосах ама после ми стана смешно 😆
и ги питах “как така да не минавам като е редовно регистр. по този начин в КАТ”
а куката заминаващ си вече вика “абе то колко е редовно незнам …” … смех
ако не беше толкова задръстено там бих си го направил всекидневен маршрут :lol:[/quote]Май ще трябва да премислим пак идеята да ти слагаме стикер на мястото на номера 😆
Че може да стане още по-лошо с “к’ъв е тоя фалшив номер” – не ми се мисли дори какви
може да ги натворят.Иначе “да не минавам много от там” ми напомня за един митничар, който преди години ми каза:
“Донеси ми по-оригинална фактура”… Така и не успях 😆Много кофти работа е това с тия хора в общини, полиции и т.н. – ще пада разправия и късане на нерви за съжаление 🙁
April 12, 2013 at 12:28 pm #19263КонстантинMemberНе мисля, че ще е проблем иначе нямаше и да го мисля
По принцип е наказуема изработката на рег. табела,
но стикер, които не прилича на табела т.е. няма атрибутите
шрифт, синя лента, знаме на ЕУ и тн не виждам как ще ме захванат за негонай-много да се ескалира положението и да стане един голям “български” медиен скандал 😆
таман ще вдигнем малко шум около електромобилите 😆April 13, 2013 at 12:32 am #19272КонстантинMemberето, че идеята има последователи сред електро ПС-тата :cheer:
това е днес малко по-рано
стикер 21 между другото 🙂April 13, 2013 at 12:49 am #19283martin@ecars.bgKeymasterОоо, жълтият Вромос Киви B)
Мдааа, ще го изработим другата седмица стикера и за Аиксама :woohoo:
По този повод – ето ти нещо, на което сигурно не си попадал – Polaris купи Aixam :cheer:
Егати колко бавно расте броят на стикерите за безплатно паркиране – по един по един, но ще стигнем и до вира 😆
May 7, 2013 at 12:39 pm #19537КонстантинMemberМалко ъпдейт на статистиката
до сега имам минати~1200 км с ~ 35лв = ~3лв/100
въшката за сега си изпълнява зададените задачи 😆
May 7, 2013 at 4:37 pm #19546martin@ecars.bgKeymasterАнтъй, и печатницата вече бачка – време е да издействам плочката със стикера като заден номер 😉
May 9, 2013 at 4:53 pm #19608КонстантинMemberпоглеждам днеска през джама в бачкането
и установявам, че всъщност карам 1/2 кола 😆интересно как ли е изглеждало в очите на водача на парахода
May 9, 2013 at 5:01 pm #19621martin@ecars.bgKeymasterА до тези колчета раираните как ще пасне една (ммм що не и повечко :whistle: ) електро колонкааа.
По някое време дано се активизира по въпроса общината или пък някой частен инвеститор :blink:
May 9, 2013 at 5:08 pm #19632КонстантинMemberмного близо има колонка на фулчарджър …, което не че пречи ама все пак ще стане струпване малко
иначе аз даже си го представям
ама не с колонка, а направо със соларно покривче и две три местенца за заряд :whistle:ама незнам кои би го финансирал … не са малко пари, че и разправия
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.