- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
July 13, 2015 at 11:45 am #33669martin@ecars.bgKeymaster
Но определено ще е интересно да се види как се справят новите ти литийки в студа. При мен с туизито спадът като че беше по-скоро до към 15%, но колата е в гаража, изкарвам, отивам до центъра и се прибирам… Ако е стояла навън положението вероятно ще е различно.
July 13, 2015 at 11:45 am #33670martin@ecars.bgKeymasterНо определено ще е интересно да се види как се справят новите ти литийки в студа. При мен с туизито спадът като че беше по-скоро до към 15%, но колата е в гаража, изкарвам, отивам до центъра и се прибирам… Ако е стояла навън положението вероятно ще е различно.
July 13, 2015 at 11:45 am #33721martin@ecars.bgKeymasterНо определено ще е интересно да се види как се справят новите ти литийки в студа. При мен с туизито спадът като че беше по-скоро до към 15%, но колата е в гаража, изкарвам, отивам до центъра и се прибирам… Ако е стояла навън положението вероятно ще е различно.
July 13, 2015 at 11:57 am #33671КонстантинMemberДа, да ще видим и студа колко ще ги мъчи … Ще дам отчет 🙂
Зимата и аз я държа в гаража, едно да не се изтудява батерията и самото купе да е топло …
Щото иначе да тръгнеш да размразяш стъкла и да грееш си е тотал щета няма кво да си говорим.July 13, 2015 at 11:57 am #33672КонстантинMemberДа, да ще видим и студа колко ще ги мъчи … Ще дам отчет 🙂
Зимата и аз я държа в гаража, едно да не се изтудява батерията и самото купе да е топло …
Щото иначе да тръгнеш да размразяш стъкла и да грееш си е тотал щета няма кво да си говорим.July 13, 2015 at 11:57 am #33673КонстантинMemberДа, да ще видим и студа колко ще ги мъчи … Ще дам отчет 🙂
Щото иначе да тръгнеш да размразяш стъкла и да грееш си е тотал щета няма кво да си говорим.July 13, 2015 at 11:57 am #33729КонстантинMemberДа, да ще видим и студа колко ще ги мъчи … Ще дам отчет 🙂
Щото иначе да тръгнеш да размразяш стъкла и да грееш си е тотал щета няма кво да си говорим.January 5, 2016 at 1:37 pm #34399КонстантинMemberНова година – нов акумулатор 😆
На 01.01. се оказа, че 12в акумулатор е сдал багажа … окъсил клетки
За щастие благодарение на Любо (cityel) още на 02.01. беше сменен с нов Бош
барабар с зарядното за 12в, което също се беше предало вероятно заради акумулатора.Сега си се движиме из снега и така 😀
3г станаха и 11555км, не е много ама не е и малко де 🙂January 5, 2016 at 1:37 pm #34401КонстантинMemberНова година – нов акумулатор 😆
барабар с зарядното за 12в, което също се беше предало вероятно заради акумулатора.Сега си се движиме из снега и така 😀
3г станаха и 11555км, не е много ама не е и малко де 🙂January 5, 2016 at 1:37 pm #34404КонстантинMemberНова година – нов акумулатор 😆
3г станаха и 11555км, не е много ама не е и малко де 🙂January 5, 2016 at 2:34 pm #34402Илиян ЗвездоброевMemberАми да ти е честит новия акумулатор, с новата година 🙂 Ей ся минах покрай него пак. Гледам вече в ebay има разни 6х суперкондензаторни модули, които доста успешно биха заменили такъв акумулатор в някои случаи според мене. И цената доста падна, и са със специална платка вече. Да си го караш още много км със здраве 🙂
January 5, 2016 at 2:34 pm #34403Илиян ЗвездоброевMemberАми да ти е честит новия акумулатор, с новата година 🙂 Ей ся минах покрай него пак. Гледам вече в ebay има разни 6х суперкондензаторни модули, които доста успешно биха заменили такъв акумулатор в някои случаи според мене. И цената доста падна, и са със специална платка вече. Да си го караш още много км със здраве 🙂
January 5, 2016 at 2:34 pm #34405Илиян ЗвездоброевMemberАми да ти е честит новия акумулатор, с новата година 🙂 Ей ся минах покрай него пак. Гледам вече в ebay има разни 6х суперкондензаторни модули, които доста успешно биха заменили такъв акумулатор в някои случаи според мене. И цената доста падна, и са със специална платка вече. Да си го караш още много км със здраве 🙂
January 5, 2016 at 5:50 pm #34406КонстантинMemberАми вероятно има какво да го замени по-успешно …
Със сигурност не беше предмет на разсъждение на 1-ви януари 🙂
Знаеш, че оранжевото нещо трябва да е всеки ден там където го виждаш – това ми е по-важно …January 5, 2016 at 5:50 pm #34407КонстантинMemberАми вероятно има какво да го замени по-успешно …
Със сигурност не беше предмет на разсъждение на 1-ви януари 🙂
Знаеш, че оранжевото нещо трябва да е всеки ден там където го виждаш – това ми е по-важно … -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.