- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
June 15, 2015 at 7:01 pm #33552martin@ecars.bgKeymaster
Гледам тази чудесна тема, започната преди две години и половина и също чудесния ъпгрейд. Вижда се, че ти доставя радост, друже, и как няма – друго си е да имаш повече електрони под задника 😆
Това изведнъж ме подсети, че аз върху тях седя в туизето, а въобще не се бях замислял.
Да живее 48V системата – проста и вършеща работа.
А какво имаш предвид с това?:
По-натам ще споделя как се държат литиевите клетки като натрупам малко км …
Но на първо четене разликата е огромна и разликата в цената ако се сменят олвоните акумулатори е крайно неоправдана …Че е неоправдано да се минава на литиеви батерии ли?
June 15, 2015 at 7:01 pm #33553martin@ecars.bgKeymasterГледам тази чудесна тема, започната преди две години и половина и също чудесния ъпгрейд. Вижда се, че ти доставя радост, друже, и как няма – друго си е да имаш повече електрони под задника 😆
Това изведнъж ме подсети, че аз върху тях седя в туизето, а въобще не се бях замислял.
Но на първо четене разликата е огромна и разликата в цената ако се сменят олвоните акумулатори е крайно неоправдана …Че е неоправдано да се минава на литиеви батерии ли?
June 15, 2015 at 7:01 pm #33555martin@ecars.bgKeymasterГледам тази чудесна тема, започната преди две години и половина и също чудесния ъпгрейд. Вижда се, че ти доставя радост, друже, и как няма – друго си е да имаш повече електрони под задника 😆
June 15, 2015 at 10:31 pm #33554КонстантинMemberЛошо съм го написал като гледам …
Имам предвид, че е неоправдано да се ПОДменят с други оловни, същите.
Просто лития е друга бира по всички параграфи и си заслужава на 100%.
То това не е някаква тайна, просто споделям за тези дето се чудят не може ли с оловни да се сменят.
Няма грам смисъл според мен!June 15, 2015 at 10:31 pm #33556КонстантинMemberЛошо съм го написал като гледам …
То това не е някаква тайна, просто споделям за тези дето се чудят не може ли с оловни да се сменят.
Няма грам смисъл според мен!June 15, 2015 at 10:31 pm #33557КонстантинMemberЛошо съм го написал като гледам …
Няма грам смисъл според мен!June 16, 2015 at 1:16 am #33558martin@ecars.bgKeymasterАаа, разбрано – определено така си е отвсякъде :whistle:
June 16, 2015 at 1:16 am #33559martin@ecars.bgKeymasterАаа, разбрано – определено така си е отвсякъде :whistle:
June 16, 2015 at 1:16 am #33567martin@ecars.bgKeymasterАаа, разбрано – определено така си е отвсякъде :whistle:
July 10, 2015 at 10:20 am #33653КонстантинMemberОтговора на най-често задавания въпрос (Колко минава? 😆 ) емпирично …
Вчера врътнах 49.8 км, може да се измъчи за още 10-15 може и 20 км според мен
съдейки по опита ми и показанията на батерията, но ще е по-скоро напънато за батерията …Съвсем според очакванията 😆
[quote=”k.i.”]Очакван пробег – 60-70км максимален, 50км сигурен без да се вреди на батерията.[/quote]
July 10, 2015 at 10:20 am #33654КонстантинMemberОтговора на най-често задавания въпрос (Колко минава? 😆 ) емпирично …
съдейки по опита ми и показанията на батерията, но ще е по-скоро напънато за батерията …Съвсем според очакванията 😆
[quote=”k.i.”]Очакван пробег – 60-70км максимален, 50км сигурен без да се вреди на батерията.[/quote]
July 10, 2015 at 10:20 am #33655КонстантинMemberОтговора на най-често задавания въпрос (Колко минава? 😆 ) емпирично …
July 10, 2015 at 10:20 am #33681КонстантинMemberОтговора на най-често задавания въпрос (Колко минава? 😆 ) емпирично …
July 10, 2015 at 10:25 am #33656Илиян ЗвездоброевMemberА колко беше преди ъпгрейда, че нещо съм забравил :silly:
July 10, 2015 at 10:25 am #33657Илиян ЗвездоброевMemberА колко беше преди ъпгрейда, че нещо съм забравил :silly:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.