- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
July 10, 2015 at 10:25 am #33658Илиян ЗвездоброевMember
А колко беше преди ъпгрейда, че нещо съм забравил :silly:
July 10, 2015 at 10:25 am #33688Илиян ЗвездоброевMemberА колко беше преди ъпгрейда, че нещо съм забравил :silly:
July 10, 2015 at 10:35 am #33659КонстантинMemberАми тоя въпрос има поне няколко отговора 😆
– непосредствено преди смяната ~20км, бяха вече пътници акумулаторите
– когато я купих – 45-50км
– по каталожни данни 60-80км http://www.emission-zero.de/megacity.phpВ интерес на истината моите акумулатори бяха 76АН, а не 90 както е описано в тоя сайт,
може с такива да са ги сменили (при кралицата 😆 са сменяни веднъж) или по-късно да са почнали 90-тки да слагат … нямам идея,
та може би още един комплект стойности е възможен 😉July 10, 2015 at 10:35 am #33660КонстантинMemberАми тоя въпрос има поне няколко отговора 😆
– по каталожни данни 60-80км http://www.emission-zero.de/megacity.phpВ интерес на истината моите акумулатори бяха 76АН, а не 90 както е описано в тоя сайт,
може с такива да са ги сменили (при кралицата 😆 са сменяни веднъж) или по-късно да са почнали 90-тки да слагат … нямам идея,
та може би още един комплект стойности е възможен 😉July 10, 2015 at 10:35 am #33661КонстантинMemberАми тоя въпрос има поне няколко отговора 😆
та може би още един комплект стойности е възможен 😉July 10, 2015 at 10:35 am #33697КонстантинMemberАми тоя въпрос има поне няколко отговора 😆
та може би още един комплект стойности е възможен 😉July 12, 2015 at 8:06 am #33662Николай ИвановMemberПоздрави и от мен за смяната. Автомобила е чудесен,до сега не бях чел тази тема.
Оранжевото е много гот. B)
Колкото до батериите – литиевите са несравнимо по добри. Зимата очаквай ако пускаш отопление пробега да падне с поне 40 %. Защото в задръстванията топлото ще работи и ще дърпа ток – нещо което в момента го няма. На Туизито зимата падаше с около 30% но нямаше отопление. За Лиифа ще видим след няколко месеца.July 12, 2015 at 8:06 am #33663Николай ИвановMemberПоздрави и от мен за смяната. Автомобила е чудесен,до сега не бях чел тази тема.
Колкото до батериите – литиевите са несравнимо по добри. Зимата очаквай ако пускаш отопление пробега да падне с поне 40 %. Защото в задръстванията топлото ще работи и ще дърпа ток – нещо което в момента го няма. На Туизито зимата падаше с около 30% но нямаше отопление. За Лиифа ще видим след няколко месеца.July 12, 2015 at 8:06 am #33664Николай ИвановMemberПоздрави и от мен за смяната. Автомобила е чудесен,до сега не бях чел тази тема.
Колкото до батериите – литиевите са несравнимо по добри. Зимата очаквай ако пускаш отопление пробега да падне с поне 40 %. Защото в задръстванията топлото ще работи и ще дърпа ток – нещо което в момента го няма. На Туизито зимата падаше с около 30% но нямаше отопление. За Лиифа ще видим след няколко месеца.July 12, 2015 at 8:06 am #33705Николай ИвановMemberПоздрави и от мен за смяната. Автомобила е чудесен,до сега не бях чел тази тема.
Колкото до батериите – литиевите са несравнимо по добри. Зимата очаквай ако пускаш отопление пробега да падне с поне 40 %. Защото в задръстванията топлото ще работи и ще дърпа ток – нещо което в момента го няма. На Туизито зимата падаше с около 30% но нямаше отопление. За Лиифа ще видим след няколко месеца.July 13, 2015 at 1:02 am #33665КонстантинMember10x
Ясна е работата със зимата и отоплението …
За мен е ОК … Рядко ми се налага подобен дневен пробег та съм в играта 🙂July 13, 2015 at 1:02 am #33666КонстантинMember10x
За мен е ОК … Рядко ми се налага подобен дневен пробег та съм в играта 🙂July 13, 2015 at 1:02 am #33667КонстантинMember10x
За мен е ОК … Рядко ми се налага подобен дневен пробег та съм в играта 🙂July 13, 2015 at 1:02 am #33713КонстантинMember10x
За мен е ОК … Рядко ми се налага подобен дневен пробег та съм в играта 🙂July 13, 2015 at 11:45 am #33668martin@ecars.bgKeymasterНо определено ще е интересно да се види как се справят новите ти литийки в студа. При мен с туизито спадът като че беше по-скоро до към 15%, но колата е в гаража, изкарвам, отивам до центъра и се прибирам… Ако е стояла навън положението вероятно ще е различно.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.