Резервация за Tesla Model X?

• This topic is empty.
Viewing 5 posts - 46 through 50 (of 50 total)
  • Author

Е вчера я взех, чакай още Сърбия =)
    Пък и там ще зареждам на MaxBet, те са с трифазен СЕЕ16, културно. Ама ако мерна някъде оригинален српски контакт, ще го пробвам

Висях половин ден в Тесла вчера, голям смях там. Вратите им заключени, те самите не могат да си влязат. Едно секюрити са отпрали. Оставиха ме да пия кафе в кафенето и ме заключиха вътре.

А изобщо не е вярно че не дават да си вземеш колата сам и само с транспорт. Имат специална стая само за доставените с куриер транзитни номера. Хиляди са =)

Ще разказвам повече на събирането на 16-ти =Р

Честито Колега,

Супер е! Жив и здрав да я караш. Страхотен цвят – “червения пламък”

Тази която е видял k.i. не знам на кого е. Моята е бяла.

20161004_163513.jpg

В КАТ минах без проблеми, като изключим опашката за номерата и поставянето.

ДЗИ също без излишни формалности оформиха КАСКОТО. Фенове на ТЕСЛА има навсякъде 🙂

Понеделник може да видя Градска мобилност дали са мобилни. Ще разкажа, ако не са

Някой, ако е фен и иска да пита нещо съм на разположение 😉

P.S.

Мартин ако ме покани на 16 ще дойда с удоволствие.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ето смогнахме и фейсбук събитие да пуснем, а сега и покани подготвяме, ама то всички са поканени.

Персонални за всеки, когото познаваме и така ще получава всеки на следваща сбирка.

На 16-ти вече сме организирали регистрация и по-сериозно вече клубно – действаме да пуснем повече инфо.

Благодарско на всички, много готино става!

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”cokey” post=2608]Е вчера я взех, чакай още Сърбия =)
    Пък и там ще зареждам на MaxBet, те са с трифазен СЕЕ16, културно. Ама ако мерна някъде оригинален српски контакт, ще го пробвам

Висях половин ден в Тесла вчера, голям смях там. Вратите им заключени, те самите не могат да си влязат. Едно секюрити са отпрали. Оставиха ме да пия кафе в кафенето и ме заключиха вътре.

А изобщо не е вярно че не дават да си вземеш колата сам и само с транспорт. Имат специална стая само за доставените с куриер транзитни номера. Хиляди са =)

Ще разказвам повече на събирането на 16-ти =Р[/quote]

Ехеее ще има за блог значи много – пък и другия за прокарването на тока – ще падат писания 😆

Viewing 5 posts - 46 through 50 (of 50 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.