- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
October 7, 2016 at 12:58 pm #35820Младен МарковMember
Е вчера я взех, чакай още Сърбия =)
Пък и там ще зареждам на MaxBet, те са с трифазен СЕЕ16, културно. Ама ако мерна някъде оригинален српски контакт, ще го пробвамВисях половин ден в Тесла вчера, голям смях там. Вратите им заключени, те самите не могат да си влязат. Едно секюрити са отпрали. Оставиха ме да пия кафе в кафенето и ме заключиха вътре.
А изобщо не е вярно че не дават да си вземеш колата сам и само с транспорт. Имат специална стая само за доставените с куриер транзитни номера. Хиляди са =)
Ще разказвам повече на събирането на 16-ти =Р
October 8, 2016 at 12:10 am #35836ПЕТЪР ПЕТРОВMemberЧестито Колега,
Супер е! Жив и здрав да я караш. Страхотен цвят – “червения пламък”
Тази която е видял k.i. не знам на кого е. Моята е бяла.
October 8, 2016 at 1:06 am #35839ПЕТЪР ПЕТРОВMemberВ КАТ минах без проблеми, като изключим опашката за номерата и поставянето.
ДЗИ също без излишни формалности оформиха КАСКОТО. Фенове на ТЕСЛА има навсякъде 🙂
Понеделник може да видя Градска мобилност дали са мобилни. Ще разкажа, ако не са
Някой, ако е фен и иска да пита нещо съм на разположение 😉
P.S.
Мартин ако ме покани на 16 ще дойда с удоволствие.
October 9, 2016 at 12:33 am #35849martin@ecars.bgKeymasterЕто смогнахме и фейсбук събитие да пуснем, а сега и покани подготвяме, ама то всички са поканени.
Персонални за всеки, когото познаваме и така ще получава всеки на следваща сбирка.
На 16-ти вече сме организирали регистрация и по-сериозно вече клубно – действаме да пуснем повече инфо.
Благодарско на всички, много готино става!
October 9, 2016 at 12:35 am #35851martin@ecars.bgKeymaster[quote=”cokey” post=2608]Е вчера я взех, чакай още Сърбия =)
Пък и там ще зареждам на MaxBet, те са с трифазен СЕЕ16, културно. Ама ако мерна някъде оригинален српски контакт, ще го пробвамВисях половин ден в Тесла вчера, голям смях там. Вратите им заключени, те самите не могат да си влязат. Едно секюрити са отпрали. Оставиха ме да пия кафе в кафенето и ме заключиха вътре.
А изобщо не е вярно че не дават да си вземеш колата сам и само с транспорт. Имат специална стая само за доставените с куриер транзитни номера. Хиляди са =)
Ще разказвам повече на събирането на 16-ти =Р[/quote]
Ехеее ще има за блог значи много – пък и другия за прокарването на тока – ще падат писания 😆
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.