Резервация за Tesla Model X?

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)
  • Author

Получих информация и за възможност за закупуване на Тесла коли на лизинг.

Обадиха ми се от Тесла Холандия преди малко. Техен лизинг предлагат само в някои страни от ЕС, за България не могат да предложат.
    Може обаче да съдействат за локален лизингодател. Могат да издадат фактурата на лизингодателя, както и да организират плащането и вноса да са стане също от лизингодателя (или негов пълномощник, разбирай куриер). Няма проблем че резервацията и колата в сайта е на мое име. Това ще си остане така.

Ще пиша пак ако има някаква промяна или още информация като ми се обадят от техния Sales след 2 седмици.

На въпроса кои лизингодатели ще се навият на това – трябва да се провери със всеки поотделно като им се обясни ситуацията.
    Интерлийз отказаха. Уникредит са съгласни. С други не съм говорил.

Това отваря много възможности и прави закупуването на нови автомобили директно от Тесла много по-достъпно за много хора. Надявам се тази информация да е полезна и да помогне на много хора да се сдобият с по един такъв автомобил и да има повече тук.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Искаш ли да ми звъннеш (оставил съм ти на лично телефона, но го има и на всичките сайтове) – да седнем да го разговорим това и да направим блог подредено, защото както казваш ще е много полезно.

Вчера е излязла фактурата ми за предплащането.
    Изрично пише доставка – Холандия 🙂

Още нещо за блога. ДСК Лизинг вече са финансирали една нова Тесла купена директно от Тесла Холандия. Фактурата се издава на ДСК, те си я застраховат, регистрират в КАТ и всичко. Може да си я докарах сам на собствен ход. Те оправят документите.
    Говорих с тях и няма никакъв проблем за общо взето каквато и да е първоначална вноска, но все пак има смисъл да е по-голяма 😉

Untitled10-2.png

martin@ecars.bg
    Keymaster

Да, направо едно блогче, да се вижда, че го има това като възможност. Интересно е това дето си регистрират сами колата и си оправят всичко и че са ОК да се докарва на ход.

Между другото, могат да се променят всякакви неща без такса.
    След тест-драйва в Щатите, смених салона, дървения “обков” и добавих голямото зарядно. Не ми взеха пари :cheer:

Оказа се че първите които продаваха са с малкото 11кВ зарядно. Голямото (16.5кВ) го пуснаха после като опция за +€1,500

martin@ecars.bg
    Keymaster

Хм, надявам се да не си ги поискат при поканата за окончателно плащане примерно.

Ми не, във фактурата ги има промените, и цената е правилната.

martin@ecars.bg
    Keymaster

А честито тогава :woohoo:

Здравейте Колеги,

От Тесла са ми пратили промо линк с който всеки който си поръча Тесла S или Тесла Х получава 1000€ отстъпка. Важи за 5 човека. Който е решил да поръча – късмет!
    /Ако някой поръча от този промо линк, Тесла са помислили и за мен – подарък/

ПРОМО ЛИНК:
    http://ts.la/mariana4521

martin@ecars.bg
    Keymaster

Суперско, да се предава напред и още Tesla коли да идват в България :cheer:

Сигурно много хора поръчват 🙂 и ТЕСЛА вече дават възможност за 10 човека да поръчат с намаление 1000$ с промо линк.

http://ts.la/mariana4521

ако не стига за всички желаещи колегата COKEY би могъл да помогне ?

Ама разбира се, само желаещи да има 🙂
    http://ts.la/mladen7044

B)

Да се похвалите? :whistle:

Не знам, тази може би е на Петър.
    Аз съм още транзитен 😛

FullSizeRender.jpg

Ооо бравос! 🙂

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.