- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
April 6, 2016 at 3:40 pm #34970Младен МарковMember
Получих информация и за възможност за закупуване на Тесла коли на лизинг.
Обадиха ми се от Тесла Холандия преди малко. Техен лизинг предлагат само в някои страни от ЕС, за България не могат да предложат.
Може обаче да съдействат за локален лизингодател. Могат да издадат фактурата на лизингодателя, както и да организират плащането и вноса да са стане също от лизингодателя (или негов пълномощник, разбирай куриер). Няма проблем че резервацията и колата в сайта е на мое име. Това ще си остане така.Ще пиша пак ако има някаква промяна или още информация като ми се обадят от техния Sales след 2 седмици.
На въпроса кои лизингодатели ще се навият на това – трябва да се провери със всеки поотделно като им се обясни ситуацията.
Интерлийз отказаха. Уникредит са съгласни. С други не съм говорил.Това отваря много възможности и прави закупуването на нови автомобили директно от Тесла много по-достъпно за много хора. Надявам се тази информация да е полезна и да помогне на много хора да се сдобият с по един такъв автомобил и да има повече тук.
April 6, 2016 at 4:04 pm #34973martin@ecars.bgKeymasterИскаш ли да ми звъннеш (оставил съм ти на лично телефона, но го има и на всичките сайтове) – да седнем да го разговорим това и да направим блог подредено, защото както казваш ще е много полезно.
April 8, 2016 at 1:03 pm #34993Младен МарковMemberВчера е излязла фактурата ми за предплащането.
Изрично пише доставка – Холандия 🙂Още нещо за блога. ДСК Лизинг вече са финансирали една нова Тесла купена директно от Тесла Холандия. Фактурата се издава на ДСК, те си я застраховат, регистрират в КАТ и всичко. Може да си я докарах сам на собствен ход. Те оправят документите.
Говорих с тях и няма никакъв проблем за общо взето каквато и да е първоначална вноска, но все пак има смисъл да е по-голяма 😉April 8, 2016 at 7:07 pm #34998martin@ecars.bgKeymasterДа, направо едно блогче, да се вижда, че го има това като възможност. Интересно е това дето си регистрират сами колата и си оправят всичко и че са ОК да се докарва на ход.
June 5, 2016 at 12:32 am #35259Младен МарковMemberМежду другото, могат да се променят всякакви неща без такса.
След тест-драйва в Щатите, смених салона, дървения “обков” и добавих голямото зарядно. Не ми взеха пари :cheer:Оказа се че първите които продаваха са с малкото 11кВ зарядно. Голямото (16.5кВ) го пуснаха после като опция за +€1,500
June 5, 2016 at 1:04 am #35262martin@ecars.bgKeymasterХм, надявам се да не си ги поискат при поканата за окончателно плащане примерно.
June 5, 2016 at 12:24 pm #35265Младен МарковMemberМи не, във фактурата ги има промените, и цената е правилната.
June 5, 2016 at 12:27 pm #35267martin@ecars.bgKeymasterА честито тогава :woohoo:
June 25, 2016 at 2:02 am #35329ПЕТЪР ПЕТРОВMemberЗдравейте Колеги,
От Тесла са ми пратили промо линк с който всеки който си поръча Тесла S или Тесла Х получава 1000€ отстъпка. Важи за 5 човека. Който е решил да поръча – късмет!
/Ако някой поръча от този промо линк, Тесла са помислили и за мен – подарък/ПРОМО ЛИНК:
http://ts.la/mariana4521June 25, 2016 at 2:22 am #35333martin@ecars.bgKeymasterСуперско, да се предава напред и още Tesla коли да идват в България :cheer:
July 22, 2016 at 3:02 pm #35454ПЕТЪР ПЕТРОВMemberСигурно много хора поръчват 🙂 и ТЕСЛА вече дават възможност за 10 човека да поръчат с намаление 1000$ с промо линк.
ако не стига за всички желаещи колегата COKEY би могъл да помогне ?
July 22, 2016 at 5:54 pm #35458Младен МарковMemberАма разбира се, само желаещи да има 🙂
http://ts.la/mladen7044October 6, 2016 at 5:57 pm #35797КонстантинMemberB)
Да се похвалите? :whistle:
October 7, 2016 at 12:37 pm #35815Младен МарковMemberНе знам, тази може би е на Петър.
Аз съм още транзитен 😛October 7, 2016 at 12:45 pm #35818КонстантинMemberОоо бравос! 🙂
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.