Сайта и форума

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author

Привет,

Та значи следното: Като се логна на първа страница има ли възможност да си базикам по профила или да си сменя паролата? Защото единствения начин, който виждам е да отида във форум/Профил и оттам невидимия бутон Промяна.
    Предполагам че сайта и форума са с общ акаунт, но тогава защо аватара ми не се пренесе на коментарите под статиите?

И 1 бъг – Като натиснеш Форум/Начало се отваря пак Форум/Последни Теми

Поздрави

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”firesword” post=605]Привет,

Та значи следното: Като се логна на първа страница има ли възможност да си базикам по профила или да си сменя паролата? Защото единствения начин, който виждам е да отида във форум/Профил и оттам невидимия бутон Промяна.
    Предполагам че сайта и форума са с общ акаунт, но тогава защо аватара ми не се пренесе на коментарите под статиите?

И 1 бъг – Като натиснеш Форум/Начало се отваря пак Форум/Последни Теми

Поздрави[/quote]

А, благодаря ти, ще ги прегледам и оправя всичките неща и ще пиша :cheer:

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ето какво сътворих за профила:

Сега след вписване се показва бутон профил след името. Има го и в падащото меню на човечето (в дясната част на главното меню).

И най-важното – сега може да се качва снимка/аватар (или поне така си мисля 😆 – да видим да няма пак някакви бъгове).

Ето как изглежда:

ecars-profile.png

martin@ecars.bg
    Keymaster

Куцо, нещо не го приема аватара, избирам и след запис казва, че е задължително поле, а нали съм посочил снимка. Ще го тествам и като го оправя ще пиша.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Готово – вече може да се качват аватари в профила :).

martin@ecars.bg
    Keymaster

И още нещо добавих – в личните съобщения във форума вече може да се прикачват файлове (до 2 Мб) 🙂

Иска ми се в сайта да има секция за конвертиране на автомобили. Или къде да пишем, ако няма да има, в коя друга тема?

[quote=”nio” post=976]Иска ми се в сайта да има секция за конвертиране на автомобили. Или къде да пишем, ако няма да има, в коя друга тема?[/quote]

Ами то май има – ето тук http://www.ecars.bg/forum/elektricheski-koli-vanove-4wd/9-konversii

martin@ecars.bg
    Keymaster

Днес нещо се сгъбуцва на няколко пъти сайта, някакви грижи имаше нощес с нетовете, трафиците, някои големи сайтове не бачкаха. Тази сутрин 2-3 пъти спира, па тръгва, наред е всичко, няма нещо грижи засега, имаме и защита, надявам се да си оправят нещата по мрежата.

Аз пък да попитам понеже невиждам да има опция за премахване на съобщенията от сайта на мейла за всяко изписано мнение.Та може ли да го блокна?

Може лесно – долу в темата имаш бутон “Отпиши” 🙂

Нещо не ми излиза възможност за коментиране под статии ??

martin@ecars.bg
    Keymaster

Да, и моля всички да ни извинят за проблема – надявам се програмистите до ден два да го отстранят и ще пиша :).

Полето за коментар се появи, но коментарите не могат да се пращат..

Полето за коментар се появи, но коментарите не могат да се пращат..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.