Смяна на автостъкла?

• This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Sisy Ivanova
    Member

Здравейте! Не знам дали тук е правилното място, но пиша с молба за съвет по конкретен проблем. Един камион, движещ се пред мен, ми хвърли камъче, което удари по предното стъкло и го спука от дясната страна. Пукнатината е доста голяма и определено се вижда. След три седмици мъжът ми се прибира от чужбина и искам до тогава да съм го сменила. Моля ви да ми препоръчате читав сервиз, който да се справи навреме. Близо до нас има сервиз и се чудех дали да не го пробвам. Иначе съм чувала добри отзиви за сервизите на “Кобра”. Ще се радвам да прочета мнения по темата от патили си. Предварително благодаря 🙂

martin@ecars.bg
    Keymaster

Досега съм сменял стъкла само в Кобра – включително на американски коли. Каква е твоята, за електромобили ли става дума?

neter
    Member

Това е спам, някакъв малоумен SEO на сайта от линка в поста. Както може да се види, плъзнал е из цялата мрежа и е най-добре да се изтрие (или поне да се махне линкът):

martin@ecars.bg
    Keymaster

Мда, понамирисваше ми нещо, но не се замислих чак толкова. Сега вече да – точно такова изглежда както го описваш.

Даже, извини ме, направо махам и гугъл линка, че той също си е откриваем.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Мда, понамирисваше ми нещо, но не се замислих чак толкова. Сега вече да – точно такова изглежда както го описваш.

Даже, извини ме, направо махам и гугъл линка, че той също си е откриваем.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.