- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
April 11, 2014 at 9:15 pm #27617martin@ecars.bgKeymaster
Ще ги побера и аз, няма къде да ходя. Благодарско за снимките!
April 11, 2014 at 9:17 pm #27602Николай ИвановMemberПри движение по неравности рамките на прозорците потропват по корпуса на колата. Затова монтирах едни уплътнителчета, да омекотяват ударите и да не се чува. Имат отличен ефект. Ето:
Почти не се виждат.
April 11, 2014 at 9:17 pm #27629Николай ИвановMemberПри движение по неравности рамките на прозорците потропват по корпуса на колата. Затова монтирах едни уплътнителчета, да омекотяват ударите и да не се чува. Имат отличен ефект. Ето:
Почти не се виждат.
April 11, 2014 at 9:20 pm #27632martin@ecars.bgKeymasterКойто си има прозорци му потропват :lol:, който си няма… :whistle:
April 15, 2014 at 12:49 am #27671martin@ecars.bgKeymasterЕгати бъгнята настана 😆 – почти всяка нищ като влизам в гаража да изключвам туизито под него се шмугва по една огромна хлебарка. Бъгове големи ей, колкото половин пръст – мутанти!
Навеждам се веднага – отдолу я няма. Къде отиват, грам идея нямам.
Явно не само мравките обичат точеца 😆
Не се е случвало да ми се мотаят из краката вътре де, та само си обикалят отдолу явно…
April 15, 2014 at 1:22 am #27688martin@ecars.bgKeymasterОтивам да взема момъка от училище одеве и какво да видя – грам место няма в уличката.
Е, само на пръв поглед 😆
April 15, 2014 at 12:56 pm #27710Николай ИвановMemberТова е най-честия начин, по който паркирам. Браво, че и ти го правиш. Дори и да има места, пак така спирам и пестя едно парко място. :cheer:
Колкото до хлебарките, при мен няма, но за сметка на това не мога да се отърва от котките, спят вътре по цяла нощ, а денем отгоре на покрива. Цялото е изподрано от ноктите им. 🙁April 15, 2014 at 1:56 pm #27718Илиян ЗвездоброевMemberЗначи mumojem има една теория за всемирната черна дупка. Не ти ли се е случвало да ти изчезне нещо и да не може да си го намериш никъде 😀 Може и хлебарките да попадат във време-пространствения континуум. Другата възможност е хлебарки-електротехници. В апартамента на баба ми преди си живееха в телевизора, радиото, малкия телевизор. Цели мезонети си бяха направили, докато въпросното нещо не направи някъде късо и айде на боклука 🙂 Топли им там, пък и явно са фенове на насоченото движение на електрони – така де на тока 🙂 Гледах в един филм, че Никола Тесла е вярвал, че електроните също имат душа и може да се разбереш с тях къде и какво да правят 😀
April 15, 2014 at 2:35 pm #27730martin@ecars.bgKeymasterАйде много те моля, ако обичаш, намери го бързинко този филм и пусни линк 👿
April 15, 2014 at 2:36 pm #27741martin@ecars.bgKeymaster[quote=”nio” post=1195]Това е най-честия начин, по който паркирам. Браво, че и ти го правиш. Дори и да има места, пак така спирам и пестя едно парко място. :cheer:
Колкото до хлебарките, при мен няма, но за сметка на това не мога да се отърва от котките, спят вътре по цяла нощ, а денем отгоре на покрива. Цялото е изподрано от ноктите им. :([/quote]Точно това ми минава постоянно в такива сутиации през ума, че мога да спестя място. То и защото си представям нечия реакция от типа “Ский го тоя как я е пльоснал тая въшка и цяло място взима” 😆
April 29, 2014 at 1:29 am #28298martin@ecars.bgKeymasterНовата сметка за тока дойде – бях решил да зареждам само на нощна и има подобрение от почти 2.5 лв спрямо предния месец – сега за 28 дена имам 6.77 лв ток.
Само дето започва да ми се отразява зле откъм отпускане на кесията 😆 – с тоя разход за цял месец направо ми се свиди като се сетя, че ако ми притрябва такси ще се бръкна за няма и половин час возене сигурно с повече от това 😆
April 29, 2014 at 1:29 am #28327martin@ecars.bgKeymasterНовата сметка за тока дойде – бях решил да зареждам само на нощна и има подобрение от почти 2.5 лв спрямо предния месец – сега за 28 дена имам 6.77 лв ток.
Само дето започва да ми се отразява зле откъм отпускане на кесията 😆 – с тоя разход за цял месец направо ми се свиди като се сетя, че ако ми притрябва такси ще се бръкна за няма и половин час возене сигурно с повече от това 😆
April 29, 2014 at 7:16 am #28356Николай ИвановMemberЗа какво ти е такси като имаш Туизи?!? Колкото до разхода на ток, при мен се движи около 15-18 лв месечно, но все пак зареждам ежедневно, дори в събота и неделя и почти винаги от празна батерия. Иначе и аз си купих таймер и зареждам само на нощна тарифа.
April 29, 2014 at 10:35 am #28422martin@ecars.bgKeymaster[quote=”nio” post=1257]За какво ти е такси като имаш Туизи?!? Колкото до разхода на ток, при мен се движи около 15-18 лв месечно, но все пак зареждам ежедневно, дори в събота и неделя и почти винаги от празна батерия. Иначе и аз си купих таймер и зареждам само на нощна тарифа.[/quote]
Не ми трябва, но ако се наложи и просто споделям как ми се е променило мисленето. Дори ми правят впечатление неща като това, че 6л вода в магазинчето под нас е 2 лв, а в Карфур 1.75 лв. Но тези 25 ст. за мен са дневното ми каране на Туизито 😆
May 1, 2014 at 8:11 pm #28483martin@ecars.bgKeymasterС тоя дъжд дето ни е заперкал тия дни понякога не мога да изкарвам туизито, но онзи ден нещо ми направи впечатление.
На един светофар не зная защо бях натиснал десния педал, че дори показваше две черти на датчика за консумация и като светна зелено и пуснах спирачката, потеглих по-пъргаво и по-бързо. Тогава не се замислих много и не го тествах повече, но определено ще го направя при първа възможност. От една страна е логично вероятно, като при колите с ДВГ като вдигнеш обороти на място и тръгваш по-бързо, но това е електромобил все пак и не вдигаш никакви обороти :lol:. Интересно е и като пробвам, ще пиша.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.