- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
May 14, 2014 at 12:00 am #29272martin@ecars.bgKeymaster
Досега не се беше случвало да сме с Туизито навън в проливен дъжд, но одеве като взимах сина ми от училище ни пра хубавичко по пътя. Припомних си моментите от тест драйва, който водихме за Рено България миналата година, защото се возех отзад и леко завихря и пръска. Но сега синът ми остана абсолютно сух отзад с изключение на леко навлажняване на десния крачол на панталона над обувката. Карах на моменти с максимална скорост точно за да тествам какво ще се получи. Кой знае как са ни гледали хората от другите в задръстването по България, докато си валеше, а ние без прозорци 😆
May 14, 2014 at 12:00 am #29051martin@ecars.bgKeymasterДосега не се беше случвало да сме с Туизито навън в проливен дъжд, но одеве като взимах сина ми от училище ни пра хубавичко по пътя. Припомних си моментите от тест драйва, който водихме за Рено България миналата година, защото се возех отзад и леко завихря и пръска. Но сега синът ми остана абсолютно сух отзад с изключение на леко навлажняване на десния крачол на панталона над обувката. Карах на моменти с максимална скорост точно за да тествам какво ще се получи. Кой знае как са ни гледали хората от другите в задръстването по България, докато си валеше, а ние без прозорци 😆
May 14, 2014 at 7:14 am #29278Николай ИвановMemberАми и аз съм забелязал такова нещо. При дъжд колкото по-бързо се движиш, толкова по-малко вали вътре. Много добре е направена аеродинамиката на колата, мисля че е заради това. И аз махнах прозорците вече, че е доста горещо, а трудно се отварят. Освен това и двата ципа се развалиха, тези прозорци са доста некачествени. Сега ще им сменя циповете с други, по-стабилни.
May 14, 2014 at 7:14 am #29062Николай ИвановMemberАми и аз съм забелязал такова нещо. При дъжд колкото по-бързо се движиш, толкова по-малко вали вътре. Много добре е направена аеродинамиката на колата, мисля че е заради това. И аз махнах прозорците вече, че е доста горещо, а трудно се отварят. Освен това и двата ципа се развалиха, тези прозорци са доста некачествени. Сега ще им сменя циповете с други, по-стабилни.
July 4, 2014 at 1:08 am #29718martin@ecars.bgKeymasterТуизи вече е на 5600 км и от юни започнах да забелязвам нещо, което ни харесва – окачването стана някак по-меко и колата вече не тресе така, както като в началото, когато беше на около 3000 км. Просто вози по-приятно, като все пак окачването си остава твърдо, но вече не друса като преди.
Има и още едно наблюдение – не е някакъв особен проблем чак. Като си вадиш ръката от жабката и пластмасовите куки на капачетата, в които влиза заключващото палче, понеже са с остри ръбове и понякога се усещат неприятно на ръката. Трябва да се загладят леко, а най-вече трябва Рено да направят промени, за да не предизвиква това дискомфорт. Използвам постоянно лявата жабка и ако я направят с две странични куки, вместо една отпред би се получило по-добре.
July 4, 2014 at 1:08 am #29882martin@ecars.bgKeymasterТуизи вече е на 5600 км и от юни започнах да забелязвам нещо, което ни харесва – окачването стана някак по-меко и колата вече не тресе така, както като в началото, когато беше на около 3000 км. Просто вози по-приятно, като все пак окачването си остава твърдо, но вече не друса като преди.
Има и още едно наблюдение – не е някакъв особен проблем чак. Като си вадиш ръката от жабката и пластмасовите куки на капачетата, в които влиза заключващото палче, понеже са с остри ръбове и понякога се усещат неприятно на ръката. Трябва да се загладят леко, а най-вече трябва Рено да направят промени, за да не предизвиква това дискомфорт. Използвам постоянно лявата жабка и ако я направят с две странични куки, вместо една отпред би се получило по-добре.
July 5, 2014 at 11:36 pm #29738martin@ecars.bgKeymasterСедим си на терасата на вилата с val4o89, благодарение на когото сега на вилата си имам електро табло с автоматични предпазители и зареждането на Туизи си върви идеално.
Не щеш ли по улицата пред вилата профучава Туизи и само бипна, а дори не го видях, че бях с гръб – Вальо ми каза. Тичам по стълбите от терасата надолу и на улицата, едвам го видях в далечината. Бреее, викам си, как е възможно да минеш с Туизи през българско село, да видиш друго Туизи и да не спреш :lol:.
Не се върна наобратно още час и като се зареди нашия потеглихме към софето, ама егати случката!
July 5, 2014 at 11:36 pm #29901martin@ecars.bgKeymasterСедим си на терасата на вилата с val4o89, благодарение на когото сега на вилата си имам електро табло с автоматични предпазители и зареждането на Туизи си върви идеално.
Не щеш ли по улицата пред вилата профучава Туизи и само бипна, а дори не го видях, че бях с гръб – Вальо ми каза. Тичам по стълбите от терасата надолу и на улицата, едвам го видях в далечината. Бреее, викам си, как е възможно да минеш с Туизи през българско село, да видиш друго Туизи и да не спреш :lol:.
Не се върна наобратно още час и като се зареди нашия потеглихме към софето, ама егати случката!
July 8, 2014 at 9:59 pm #29749Илиян ЗвездоброевMemberСлед тази стихия живо ли е Туизито, mumojem? Стискам палци да му се е разминало 🙂
July 8, 2014 at 9:59 pm #29913Илиян ЗвездоброевMemberСлед тази стихия живо ли е Туизито, mumojem? Стискам палци да му се е разминало 🙂
July 8, 2014 at 10:52 pm #29758martin@ecars.bgKeymaster[quote=”firesword” post=1385]След тази стихия живо ли е Туизито, mumojem? Стискам палци да му се е разминало :)[/quote]
Охооо, точно свалям видеото :cheer:
Одеве ни хвана пред президенството, смаза ни, после минахме през потопа, а Туизи БЕЗ НИКАКВИ ГРИЖИ. Правя блог.
July 8, 2014 at 10:52 pm #29926martin@ecars.bgKeymaster[quote=”firesword” post=1385]След тази стихия живо ли е Туизито, mumojem? Стискам палци да му се е разминало :)[/quote]
Охооо, точно свалям видеото :cheer:
Одеве ни хвана пред президенството, смаза ни, после минахме през потопа, а Туизи БЕЗ НИКАКВИ ГРИЖИ. Правя блог.
July 9, 2014 at 11:37 am #29774martin@ecars.bgKeymasterЛеле, какъв неочакван тест се получи с Туизито… сгушени вътре двамата с Ангел от БАЕПС точно пред президентството, а тая адска работа плющеше около нас като луда – нереална градушка и много продължителна.
После през потопа яко ток и без никакви грижи до Оборище. Всичко е в блога – http://www.ecars.bg/blogs/elektromobili-1/651-renault-twizy-gradushka-sofia
[video width=640 height=360 type=youtube]TTT_ZfsUm7k[/video]July 9, 2014 at 11:37 am #29941martin@ecars.bgKeymasterЛеле, какъв неочакван тест се получи с Туизито… сгушени вътре двамата с Ангел от БАЕПС точно пред президентството, а тая адска работа плющеше около нас като луда – нереална градушка и много продължителна.
После през потопа яко ток и без никакви грижи до Оборище. Всичко е в блога – http://www.ecars.bg/blogs/elektromobili-1/651-renault-twizy-gradushka-sofia
[video width=640 height=360 type=youtube]TTT_ZfsUm7k[/video]July 9, 2014 at 12:21 pm #29953Илиян ЗвездоброевMemberХааа! Жестоко видео, mumojem! Като прибавиме и Prodigy – върхът. Ситуацията в колата ми напомни как се чувствах в Софияленд, когато работеше, имаше една водна пързалка, където като се пуснеш те окъпва целия с вода долу 😛
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.