- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
January 19, 2016 at 6:09 pm #34435Илиян ЗвездоброевMember
Ами защото идеята ми беше тая тема да е предимно за документални филми посветени на електромобилите. А не всеки божи филм в който се появява Рено Туизи примерно 😆
Това което съм писал по нагоре, са по-скоро филми, които са футуристични и явно дизайна на Туизи чудесно се вписва 🙂January 19, 2016 at 6:09 pm #34436Илиян ЗвездоброевMemberАми защото идеята ми беше тая тема да е предимно за документални филми посветени на електромобилите. А не всеки божи филм в който се появява Рено Туизи примерно 😆
Това което съм писал по нагоре, са по-скоро филми, които са футуристични и явно дизайна на Туизи чудесно се вписва 🙂January 19, 2016 at 6:09 pm #34445Илиян ЗвездоброевMemberАми защото идеята ми беше тая тема да е предимно за документални филми посветени на електромобилите. А не всеки божи филм в който се появява Рено Туизи примерно 😆
Това което съм писал по нагоре, са по-скоро филми, които са футуристични и явно дизайна на Туизи чудесно се вписва 🙂March 6, 2016 at 11:34 am #34577Илиян ЗвездоброевMemberПредставям на вашето внимание два филма. които се очаква да излязат по някое време. Аз ги очаквам с нетърпение, надявам се да се харесат на всички ни.
Това ще да е историята за войната на тоците – AC vs DC, правия срещу променливия ток, и защо печели променливия, който използваме в ел. инсталаците днес.
Който не е чувал за нея, ето статията в уикипедия:
War of Currents
С такъв актьорски състав като Jake Gyllenhaal (George Westinghouse) и Benedict Cumberbatch (Thomas Edison) просто няма как филма да не е страхотен!
Само ще добавя, че Никола Тесла е работел за Джордж Уестингхаус и променливия ток 🙂А ето и филм за него
Tesla
Не мисля, че има някой, който да не знае кой е Никола Тесла 🙂 Няма да пускам линкове, но филм за него чакам отдавна да направят.
Не документален разбира се, а малко в сферата на фантастиката, но със сигурност ще е интересен.
Вчера бях в Сърбия, там много се гордеят със сръбското потекло на Тесла, че са кръстили на него какво ли не – булеварди, заводи…..Дано съм ви запалил интереса 🙂
March 6, 2016 at 11:34 am #34581Илиян ЗвездоброевMemberПредставям на вашето внимание два филма. които се очаква да излязат по някое време. Аз ги очаквам с нетърпение, надявам се да се харесат на всички ни.
Това ще да е историята за войната на тоците – AC vs DC, правия срещу променливия ток, и защо печели променливия, който използваме в ел. инсталаците днес.
War of Currents
С такъв актьорски състав като Jake Gyllenhaal (George Westinghouse) и Benedict Cumberbatch (Thomas Edison) просто няма как филма да не е страхотен!
Само ще добавя, че Никола Тесла е работел за Джордж Уестингхаус и променливия ток 🙂А ето и филм за него
Tesla
Не мисля, че има някой, който да не знае кой е Никола Тесла 🙂 Няма да пускам линкове, но филм за него чакам отдавна да направят.
Не документален разбира се, а малко в сферата на фантастиката, но със сигурност ще е интересен.
Вчера бях в Сърбия, там много се гордеят със сръбското потекло на Тесла, че са кръстили на него какво ли не – булеварди, заводи…..Дано съм ви запалил интереса 🙂
March 6, 2016 at 11:34 am #34583Илиян ЗвездоброевMemberПредставям на вашето внимание два филма. които се очаква да излязат по някое време. Аз ги очаквам с нетърпение, надявам се да се харесат на всички ни.
War of Currents
Tesla
March 9, 2016 at 7:10 pm #34585martin@ecars.bgKeymasterТе този филм с Раде Шербеджия все поглеждам кога ще го пуснат и още не излиза, а той снима даже два филма за Тесла.
Другия с Къмбърбач гледам и той още пред-продукция.
March 9, 2016 at 7:10 pm #34590martin@ecars.bgKeymasterТе този филм с Раде Шербеджия все поглеждам кога ще го пуснат и още не излиза, а той снима даже два филма за Тесла.
March 9, 2016 at 7:10 pm #34592martin@ecars.bgKeymasterТе този филм с Раде Шербеджия все поглеждам кога ще го пуснат и още не излиза, а той снима даже два филма за Тесла.
April 5, 2016 at 11:07 am #34867Илиян ЗвездоброевMemberНовичко видео за Никола Тесла – хареса ми! :ohmy:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=cDxi6ozDwhc[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Iie8U5rngwA[/video]
April 5, 2016 at 11:07 am #34874Илиян ЗвездоброевMemberНовичко видео за Никола Тесла – хареса ми! :ohmy:
April 5, 2016 at 11:07 am #34885Илиян ЗвездоброевMemberНовичко видео за Никола Тесла – хареса ми! :ohmy:
April 5, 2016 at 1:24 pm #34870Младен МарковMember[quote=”firesword” post=2310]Новичко видео за Никола Тесла – хареса ми! :ohmy:
Добро, благодаря
April 5, 2016 at 1:24 pm #34877Младен МарковMember[quote=”firesword” post=2310]Новичко видео за Никола Тесла – хареса ми! :ohmy:
Добро, благодаря
April 5, 2016 at 1:24 pm #34887Младен МарковMember[quote=”firesword” post=2310]Новичко видео за Никола Тесла – хареса ми! :ohmy:
Добро, благодаря
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.