• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

Днес не можах да повярвам на очите си – все пак беше рано сутрин и първо си помислих че може да съм се объркал, но след момент на опомняне истината ме връхлетя със страшна сила 🙂
    Пред мен се движеше i8 с варненска регистрация в невероятна тишина!
    Страхотно изглежда, собственика му се опита леко да я пришпори и за момент видях невероятното ускорение.
    Жалко, че пътищата ни се разделиха и той пое към Аспарухов мост 🙁
    Искаше ми се да се насладя малко повече на тази красота 🙂
    Да му е честита на собственика, да си я кара дълги години и батерията му да не свършва никога!

Attachments:
    • i8inVarna-10-14-2016.jpg
    martin@ecars.bg
    Keymaster

Еее суперски е синият красавец. Да има още такива и още баварки на ток :cheer:

Много готско 🙂 Поне за мен това май е първия i8 за който чувам в България. Явно ел.-а напредва яко, но не всички се обаждат и пишат с охота онлайн за придобивките си 🙂

Е-мо
    Member

ха-ха, наистина това си е обобщение на действителността в БГ – с една снимка човек може много неща да каже 🙂

[quote=”eltransbg” post=2624]Днес не можах да повярвам на очите си – все пак беше рано сутрин и първо си помислих че може да съм се объркал, но след момент на опомняне истината ме връхлетя със страшна сила 🙂
    Пред мен се движеше i8 с варненска регистрация в невероятна тишина![/quote]

Мда, видях го в КАТ седеше миналите сряда, четвъртък и петък. Явно чакаше да му дойдат данните, че са ги нямали в системата.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.