- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
April 3, 2014 at 9:00 pm #26534martin@ecars.bgKeymaster
В този блог статистиката е за февруари, а тези 1500 продажби в Норвегия са през март. Затова в началото на блога споменах, че няма как да сме сигурни в точните бройки.
За студа, сигурен съм, че са си проверили нещата, а и за скандинавските страни мисля има допълнителен пакет.
April 3, 2014 at 9:22 pm #26541Николай ИвановMemberВсе още нито един от БГ собствениците не иска да сподели с нас инфо относно колата. Направих два опита, но уви. Хората не искат да се показват, не признават че е тяхна, само я карат и т.н. Дано скоро това се промени.
April 3, 2014 at 9:27 pm #26551martin@ecars.bgKeymaster[quote=”nio” post=1080]Все още нито един от БГ собствениците не иска да сподели с нас инфо относно колата. Направих два опита, но уви. Хората не искат да се показват, не признават че е тяхна, само я карат и т.н. Дано скоро това се промени.[/quote]
Засега се така нещата, потвърждавам, с надежда и от мен скоро да има промяна
April 3, 2014 at 11:09 pm #26608Plamen PetrovMember[quote=”nio” post=1080]Все още нито един от БГ собствениците не иска да сподели с нас инфо относно колата. Направих два опита, но уви. Хората не искат да се показват, не признават че е тяхна, само я карат и т.н. Дано скоро това се промени.[/quote]
Ха-хаахааххахах 🙂
Имам предложение – нека да казват че аз съм собственика…
И съм им дал да покарат Тесла-та ми, а те са ми дали да им покарам Голфа 😆 😆 😆 😆April 4, 2014 at 12:54 am #26654martin@ecars.bgKeymaster😆
April 7, 2014 at 10:21 pm #27085martin@ecars.bgKeymasterСивият Model S, на който имаме снимки от КАТ, го засякох и в http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=112956768&postcount=3095
Сниман е в Манастирски ливади, срещу Била, до офиса на Спиди (странно, но преди беше на Еконт :cheer:)
April 7, 2014 at 10:44 pm #27115Илиян ЗвездоброевMemberАбе не знам дали не трябва да им замазваме номерата от снимките. Че някак така много показно така ми се струва 🙂 Все едно ги дебнем като някви папараци 🙂 Пък аз още нямам телефон с камера :whistle:
April 7, 2014 at 11:06 pm #27129martin@ecars.bgKeymaster[quote=”firesword” post=1136]Абе не знам дали не трябва да им замазваме номерата от снимките. Че някак така много показно така ми се струва 🙂 Все едно ги дебнем като някви папараци 🙂 Пък аз още нямам телефон с камера :whistle:[/quote]
Така си е от другия форум, а и с това замъгляване в България малко в повече ми идва. То си има тонове общи снимки по сайтовете и номерата си се виждат. Нали ги виждаш на улицата, това не е нещо скрито покрито, пък и не споделяме тук лични данни :).
April 8, 2014 at 2:52 pm #27238Илиян ЗвездоброевMemberЕдин човек, щастлив собственик на Tesla в Норвегия. Доста интересен видео блог.
http://www.youtube.com/user/bjornnyland/videosApril 11, 2014 at 7:47 pm #27525Илиян ЗвездоброевMemberПродължаваме да следим и официалния блог на Тесла. Последния пост е относно клиент, който иска да ги съди, защото колата давала някакви дефекти, а те отказали buy-back.
April 29, 2014 at 10:54 pm #28407Илиян ЗвездоброевMemberПоследните публикации в блога на Тесла:
– 2 публикации за Cross Country Rally – обиколката на САЩ с електромобили
– Планирано е обявяване на финансовите резултати на Тесла Моторс през Май, за първата четвъртина на 2014
– Интересната история на собственик на 6 Тесла електромобила, в далечен северен град, който дори твърди, че пробега не намалява в студеното време
– Откриването на Supercharger станция 100, и бъдещите планове на зарядната инфраструктураApril 29, 2014 at 11:42 pm #28418martin@ecars.bgKeymasterПодминах ги и трите откъм писане на блогове, че и по сайта за обявите доста тестове се навързаха, поне станциите ги отбелязахме на фейса подобаващо :lol:. Офталмологът с многото Tesla коли уникален – купил за децата да имат 😆
May 8, 2014 at 9:45 am #28710Plamen PetrovMemberкак се зарежда тая кола??!?!??!?:
😛 😛 😛 😛
May 8, 2014 at 9:54 am #28717martin@ecars.bgKeymasterЕееехехехех, откъде я намери бре 😆
May 9, 2014 at 10:39 am #28780 -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.