- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
March 18, 2015 at 11:31 am #32874Maxim ZapryanovMember
Преди седмица по случайност ми се отвори възможност да направя test drive на Model S. И то P85D :woohoo:
Впечатления:
– много лесно управление – свикнах с регенеративното спиране за 5 мин. Карането повечето време само с един педал е прекрасно :whistle:
– ускорението – като на влакче или при излитане на самолет, само че без толкова шум B) . Няма смяна на предавки, надуване на турбо и т.н. съответно мигновенна реакция при натискане на педала.
– шум в купето – не е най-доброто обезшумяване, но без шум от двигател е доста приятно при по-висока скорост. Макар че в щатите май са им по-шумни пътищата. Но все пак при 80 mph беше комфортно.
– мултимедията и навигацията – нямат равни. Такава карта, особено пък на цял екран 😛 . Доста лесно се уцелват бутоните по екрана дори и в движение, но трябва всеки път да поглеждаш, на усет едва ли ще може да стане.[video width=425 height=344 type=youtube]VXrZTvQGnlg[/video]
March 18, 2015 at 11:31 am #32902Maxim ZapryanovMemberПреди седмица по случайност ми се отвори възможност да направя test drive на Model S. И то P85D :woohoo:
Впечатления:
– много лесно управление – свикнах с регенеративното спиране за 5 мин. Карането повечето време само с един педал е прекрасно :whistle:
– ускорението – като на влакче или при излитане на самолет, само че без толкова шум B) . Няма смяна на предавки, надуване на турбо и т.н. съответно мигновенна реакция при натискане на педала.
– шум в купето – не е най-доброто обезшумяване, но без шум от двигател е доста приятно при по-висока скорост. Макар че в щатите май са им по-шумни пътищата. Но все пак при 80 mph беше комфортно.
– мултимедията и навигацията – нямат равни. Такава карта, особено пък на цял екран 😛 . Доста лесно се уцелват бутоните по екрана дори и в движение, но трябва всеки път да поглеждаш, на усет едва ли ще може да стане.[video width=425 height=344 type=youtube]VXrZTvQGnlg[/video]
March 18, 2015 at 12:43 pm #32861martin@ecars.bgKeymasterСупер, ето ни най-накрая Model S споделено преживяване във форума при това за новия.
И благодарско за видеото – гледам в америчко е снимано?
Преди две години като го тествахме в Мюнхен нямаше повод да питам, но сега със сигурност ще настоявам за инфо за суперчарджърите в България – че нали според картата им тази година трябва да направят вече 1-2 у нас.
“Навигаторът” си играе повече с екрана от теб 😆
Свиква се в движение, ама все пак си е повод за разсейване и трябва да се внимава.
Еми това е – Play Michael Jackson и яко Insane 😆
March 18, 2015 at 12:43 pm #32884martin@ecars.bgKeymasterСупер, ето ни най-накрая Model S споделено преживяване във форума при това за новия.
Преди две години като го тествахме в Мюнхен нямаше повод да питам, но сега със сигурност ще настоявам за инфо за суперчарджърите в България – че нали според картата им тази година трябва да направят вече 1-2 у нас.
Свиква се в движение, ама все пак си е повод за разсейване и трябва да се внимава.
March 18, 2015 at 12:43 pm #32913martin@ecars.bgKeymasterСупер, ето ни най-накрая Model S споделено преживяване във форума при това за новия.
March 18, 2015 at 1:09 pm #32872Maxim ZapryanovMemberЗа supercharger-ите в България го питахме, но за съжаление персонала по showroom-овете не знаят повече от нас. Само това че най-вероятно ще има, защото е на план картата.
Също така нямат инфо дали ще има официално представителство на Тесла в България.
Засега като гледам планираната карта на supercharger-ите имам предчуствието, че България ще е по-скоро транзитен маршрут към Турция и най-вероятно там ще има официално представителство. Поне в близко бъдеще.
По натам може да се появи нещо и при нас.И да когато карах бях доста стъписан особено като караш 690 коня чудовище по непознати пътища в чужда страна и доста неща не разцъках и тествах. Даже до средата на теста не се сетих да я натисна да видим ускорението :blink: Чак когато каза за insane mode се присетих да го видим какво представлява 👿
Целият тест драйв на мен ми се стори 5 мин.March 18, 2015 at 1:09 pm #32899Maxim ZapryanovMemberЗа supercharger-ите в България го питахме, но за съжаление персонала по showroom-овете не знаят повече от нас. Само това че най-вероятно ще има, защото е на план картата.
Също така нямат инфо дали ще има официално представителство на Тесла в България.
Засега като гледам планираната карта на supercharger-ите имам предчуствието, че България ще е по-скоро транзитен маршрут към Турция и най-вероятно там ще има официално представителство. Поне в близко бъдеще.
По натам може да се появи нещо и при нас.И да когато карах бях доста стъписан особено като караш 690 коня чудовище по непознати пътища в чужда страна и доста неща не разцъках и тествах. Даже до средата на теста не се сетих да я натисна да видим ускорението :blink: Чак когато каза за insane mode се присетих да го видим какво представлява 👿
Целият тест драйв на мен ми се стори 5 мин.March 18, 2015 at 1:09 pm #32926Maxim ZapryanovMemberЗа supercharger-ите в България го питахме, но за съжаление персонала по showroom-овете не знаят повече от нас. Само това че най-вероятно ще има, защото е на план картата.
Целият тест драйв на мен ми се стори 5 мин.March 18, 2015 at 1:14 pm #32880martin@ecars.bgKeymasterО, да, то е видно, че за начало става дума за коридор към Турция. Успях да стигна до някаква комуникация с човек от Supercharger екипа, който отговаря за нашата част от Европа. Малко странно, че беше холандец, който ми писа от Италия. На третия имейл вече ме пита за конкретни предложения за места (след като вече бях пуснал няколко в съответната форма на сайта им), но на четвъртия нещо прещрака, върна се към корпоративния тон и ми отговори със стандартното “продължавайте да следите страницата ни за информация” 🙁
March 18, 2015 at 1:14 pm #32903martin@ecars.bgKeymasterО, да, то е видно, че за начало става дума за коридор към Турция. Успях да стигна до някаква комуникация с човек от Supercharger екипа, който отговаря за нашата част от Европа. Малко странно, че беше холандец, който ми писа от Италия. На третия имейл вече ме пита за конкретни предложения за места (след като вече бях пуснал няколко в съответната форма на сайта им), но на четвъртия нещо прещрака, върна се към корпоративния тон и ми отговори със стандартното “продължавайте да следите страницата ни за информация” 🙁
March 18, 2015 at 1:14 pm #32930martin@ecars.bgKeymasterО, да, то е видно, че за начало става дума за коридор към Турция. Успях да стигна до някаква комуникация с човек от Supercharger екипа, който отговаря за нашата част от Европа. Малко странно, че беше холандец, който ми писа от Италия. На третия имейл вече ме пита за конкретни предложения за места (след като вече бях пуснал няколко в съответната форма на сайта им), но на четвъртия нещо прещрака, върна се към корпоративния тон и ми отговори със стандартното “продължавайте да следите страницата ни за информация” 🙁
August 10, 2015 at 11:06 am #33720RumenMemberЗдравейте,
Бях в Дания, Швеция и Норвегия. От Норвегия си наех от Авис (рентакар) Тесла Модел S. Останах удивен от възможностите на тази кола, въпреки, че ограниченията са 110 км/ч. Успях да заредя и на суперчарджър до Драмен (68 км от Осло). Изминах почти 500 км.За мен това е осмото чудо на света.
Поздрави на всичкиAugust 10, 2015 at 11:06 am #33724RumenMemberЗдравейте,
Бях в Дания, Швеция и Норвегия. От Норвегия си наех от Авис (рентакар) Тесла Модел S. Останах удивен от възможностите на тази кола, въпреки, че ограниченията са 110 км/ч. Успях да заредя и на суперчарджър до Драмен (68 км от Осло). Изминах почти 500 км.За мен това е осмото чудо на света.
Поздрави на всичкиAugust 10, 2015 at 11:06 am #33779RumenMemberЗдравейте,
Поздрави на всичкиAugust 10, 2015 at 11:25 am #33723martin@ecars.bgKeymaster[quote=”Riko” post=1976]Здравейте,
Поздрави на всички[/quote]Супер, благодарско за поздравите и поздрави за теб Riko – добре дошъл в клуба на удивените :cheer:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.