• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 238 total)
  • Author

[quote=”nio” post=867]Според мен е тестово муле на бъдещия модел Х. Обърнете внимание на големия клирънс при предните колела, както и на товара на покрива. Този товар евентуално би могъл да симулира тежестта на механизма за отваряне на задните врати на бъдещия кросоувър.[/quote]
    Не съм убеден, че този мой коментар е правилен. Защото открих едно интервю на Elon Musk от миналия месец в Норвегия. Там той казва, че AWD Model S ще дойде , може би по същото време като Model X . А за Model X посочва април 2015 като дата за начало на масовото производство. И още интересни неща – в момента Тесла инсталират по около 5 Supercharger станции седмично и ще запазят това темпо през цялата 2014 г.Това означава че ще бъдат инсталирани още около 180 нови станции на територията на Северна Америка и Европа. А скоро максималната мощност на станциите ще бъде повишена до впечатляващите 135 кВт, но това ще бъде максимума. По-голема батерия може да бъде предложена за модел S още следващата година.
    Новата GIGA-фабрика за батерии ще намали разходите с най-малко 30 на сто, в идеалния случай 40 процента. Не става ясно дали това ще доведе в промяна цените на автомобилите на Тесла.
    За подобряване на комфорта, ще има промяна на разположението на шофьорската седалка.
    Станцията за смяна на акумулаторната батерия между Лос Анджелис и Сан Франциско /първата такава в света/ трябва да бъде готова след няколко месеца.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”nio” post=873]По-голема батерия може да бъде предложена за модел S още следващата година.[/quote]

Опаа, това съм го пропуснал с по-голямата батерия, дай повече инфо, ако имаш.

http://green.autoblog.com/2014/02/04/elon-musk-tesla-model-s-updates-awd-version-model-x/
    Това е източника на инфо, дано не съм сгрешил нещо в превода…

Колко е рекорда за най-голям пробег на Модел S с едно зареждане? В Европа едни студенти бях постигнали 625 км ако не греша? Но намерих инфо, че през 2012 г. в САЩ е постигнат пробег от 423 мили?

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”nio” post=877]Колко е рекорда за най-голям пробег на Модел S с едно зареждане? В Европа едни студенти бях постигнали 625 км ако не греша? Но намерих инфо, че през 2012 г. в САЩ е постигнат пробег от 423 мили?[/quote]

И двете са верни, което ми напомни за блога по случая :cheer:

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”nio” post=877]Колко е рекорда за най-голям пробег на Модел S с едно зареждане? В Европа едни студенти бях постигнали 625 км ако не греша? Но намерих инфо, че през 2012 г. в САЩ е постигнат пробег от 423 мили?[/quote]

И двете са верни, което ми напомни за блога по случая :cheer:

И една Тесла Модел С е била забелязана днес (17.03.2014г.) в Стара Загора!
    Интересното е че номерата са били вече старозагорски 🙂
    Честито на притежателя й, с пожелания за хиляди безаварийни километри!

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ехее, скоро ще спрем да ги броим, че ще си стават все повече. Честито на новия собственик!

Честито и от мен! Дали можем да издирим собственика, за да дава инфо за колата? Някакви идеи, имам доста приятели в Стара Загора.

За съжаление собственика за момента – неизвестен 🙂
    Но количката е червена 😉

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”eltransbg” post=929]За съжаление собственика за момента – неизвестен 🙂
    Но количката е червена ;)[/quote]

Мда, засега нямаме споделяне от никой от първите собственици, но все в един момент ще се получат отзиви.

Вече имаме номера на тази от Ст. Загора благодарение на едно видео. 😉
    Ще направя опит да открия собственика, имам познати в Ст. Загора. Може да го убедя да ни даде инфо.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”nio” post=937]Вече имаме номера на тази от Ст. Загора благодарение на едно видео. 😉
    Ще направя опит да открия собственика, имам познати в Ст. Загора. Може да го убедя да ни даде инфо.[/quote]

Ммм, айде дано, това е ценно!

Очаквам и аз информация за колата. Дано е отзивчив човекът.

Здравейте на всички.Отдавна следя форума и в частност сайт-а.След години на четене проучване и лична преценка стигнах до единственият смислен за мен извод : “защо да сменям сегашната си дизелова кола с друга малко по-нова но също с толкова големи разходи?”.Кому е нужно да се набутва?И за това от 2 години живея с идеята и желанието да си купя и притежавам Модел С.Много съм видял /в нета/ и изчел и мисля,че всеки които направи такъв избор няма да съжалява.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 238 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.