• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 238 total)
  • Author

Независимо, че съм почитател на Голф, трябва да призная че няма кой да спре Тесла-та 😉
    Тази статийка ме накефи максимално:
    Tesla задмина Golf по продажби

el_norway_tesla.jpg

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ъъъ, да, тия норвежци баси пичовете. То и кинти имат ама няма такова пазаруване на коли като Model S. Не съм я чел във fakti.bg статията, но е гот, че има такива неща в новинарските сайтове. С тия почти 1500 продажби за март на Model S в Норвегия, където голфът се продава мега здраво – нямам думи :whistle:.

Брех! В цяла Европа са продадени 859 Тесла (според днешната статия) за януари-февруари. А сега изведнъж 1500 за март само в Норвегия !?
    И друго си мисля, нали пробега пада в студа, а Норвегия си е сравнително студена държава -> пичовете са изтествали нещата и са видели, че няма да имат кой знае какви грижи в студа 🙂

martin@ecars.bg
    Keymaster

В този блог статистиката е за февруари, а тези 1500 продажби в Норвегия са през март. Затова в началото на блога споменах, че няма как да сме сигурни в точните бройки.

За студа, сигурен съм, че са си проверили нещата, а и за скандинавските страни мисля има допълнителен пакет.

Все още нито един от БГ собствениците не иска да сподели с нас инфо относно колата. Направих два опита, но уви. Хората не искат да се показват, не признават че е тяхна, само я карат и т.н. Дано скоро това се промени.

Все още нито един от БГ собствениците не иска да сподели с нас инфо относно колата. Направих два опита, но уви. Хората не искат да се показват, не признават че е тяхна, само я карат и т.н. Дано скоро това се промени.

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”nio” post=1080]Все още нито един от БГ собствениците не иска да сподели с нас инфо относно колата. Направих два опита, но уви. Хората не искат да се показват, не признават че е тяхна, само я карат и т.н. Дано скоро това се промени.[/quote]

Засега се така нещата, потвърждавам, с надежда и от мен скоро да има промяна

[quote=”nio” post=1080]Все още нито един от БГ собствениците не иска да сподели с нас инфо относно колата. Направих два опита, но уви. Хората не искат да се показват, не признават че е тяхна, само я карат и т.н. Дано скоро това се промени.[/quote]

Ха-хаахааххахах 🙂
    Имам предложение – нека да казват че аз съм собственика…
    И съм им дал да покарат Тесла-та ми, а те са ми дали да им покарам Голфа 😆 😆 😆 😆

martin@ecars.bg
    Keymaster

😆

martin@ecars.bg
    Keymaster

Сивият Model S, на който имаме снимки от КАТ, го засякох и в http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=112956768&postcount=3095

Сниман е в Манастирски ливади, срещу Била, до офиса на Спиди (странно, но преди беше на Еконт :cheer:)

model_s_manastirski_livadi.jpg

Абе не знам дали не трябва да им замазваме номерата от снимките. Че някак така много показно така ми се струва 🙂 Все едно ги дебнем като някви папараци 🙂 Пък аз още нямам телефон с камера :whistle:

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”firesword” post=1136]Абе не знам дали не трябва да им замазваме номерата от снимките. Че някак така много показно така ми се струва 🙂 Все едно ги дебнем като някви папараци 🙂 Пък аз още нямам телефон с камера :whistle:[/quote]

Така си е от другия форум, а и с това замъгляване в България малко в повече ми идва. То си има тонове общи снимки по сайтовете и номерата си се виждат. Нали ги виждаш на улицата, това не е нещо скрито покрито, пък и не споделяме тук лични данни :).

Един човек, щастлив собственик на Tesla в Норвегия. Доста интересен видео блог.
    http://www.youtube.com/user/bjornnyland/videos

Един човек, щастлив собственик на Tesla в Норвегия. Доста интересен видео блог.
    http://www.youtube.com/user/bjornnyland/videos

Продължаваме да следим и официалния блог на Тесла. Последния пост е относно клиент, който иска да ги съди, защото колата давала някакви дефекти, а те отказали buy-back.

http://www.teslamotors.com/blog/when-life-gives-you-lemons

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 238 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.