- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
April 11, 2014 at 7:47 pm #27523Илиян ЗвездоброевMember
Продължаваме да следим и официалния блог на Тесла. Последния пост е относно клиент, който иска да ги съди, защото колата давала някакви дефекти, а те отказали buy-back.
April 29, 2014 at 10:54 pm #28420Илиян ЗвездоброевMemberПоследните публикации в блога на Тесла:
– 2 публикации за Cross Country Rally – обиколката на САЩ с електромобили
– Планирано е обявяване на финансовите резултати на Тесла Моторс през Май, за първата четвъртина на 2014
– Интересната история на собственик на 6 Тесла електромобила, в далечен северен град, който дори твърди, че пробега не намалява в студеното време
– Откриването на Supercharger станция 100, и бъдещите планове на зарядната инфраструктураApril 29, 2014 at 10:54 pm #28671Илиян ЗвездоброевMemberПоследните публикации в блога на Тесла:
– 2 публикации за Cross Country Rally – обиколката на САЩ с електромобили
– Планирано е обявяване на финансовите резултати на Тесла Моторс през Май, за първата четвъртина на 2014
– Интересната история на собственик на 6 Тесла електромобила, в далечен северен град, който дори твърди, че пробега не намалява в студеното време
– Откриването на Supercharger станция 100, и бъдещите планове на зарядната инфраструктураApril 29, 2014 at 11:42 pm #28687martin@ecars.bgKeymasterПодминах ги и трите откъм писане на блогове, че и по сайта за обявите доста тестове се навързаха, поне станциите ги отбелязахме на фейса подобаващо :lol:. Офталмологът с многото Tesla коли уникален – купил за децата да имат 😆
April 29, 2014 at 11:42 pm #28433martin@ecars.bgKeymasterПодминах ги и трите откъм писане на блогове, че и по сайта за обявите доста тестове се навързаха, поне станциите ги отбелязахме на фейса подобаващо :lol:. Офталмологът с многото Tesla коли уникален – купил за децата да имат 😆
May 8, 2014 at 9:45 am #28945Plamen PetrovMemberкак се зарежда тая кола??!?!??!?:
😛 😛 😛 😛
May 8, 2014 at 9:45 am #28715Plamen PetrovMemberкак се зарежда тая кола??!?!??!?:
😛 😛 😛 😛
May 8, 2014 at 9:54 am #28960martin@ecars.bgKeymasterЕееехехехех, откъде я намери бре 😆
May 8, 2014 at 9:54 am #28730martin@ecars.bgKeymasterЕееехехехех, откъде я намери бре 😆
May 9, 2014 at 10:39 am #29001Илиян ЗвездоброевMemberMay 9, 2014 at 10:39 am #28771Илиян ЗвездоброевMemberMay 9, 2014 at 11:09 am #29011martin@ecars.bgKeymasterИнтересно е да намериш такова неподходящо за investor.bg заглавие. Вчера четох подробно доклада и това е абсолютно нормално, в момента Tesla Motors инвестира доста средства (например в изграждане на Supercharger станции). Мен с нищо не ме разочароват резултатите на Tesla – точно обратното. Единственото, което не пасва на търсенето ми е, че не предлагат миниван (Model X не би заместил това за мен), та ще се насоча все пак към S вероятно.
May 9, 2014 at 11:09 am #28784martin@ecars.bgKeymasterИнтересно е да намериш такова неподходящо за investor.bg заглавие. Вчера четох подробно доклада и това е абсолютно нормално, в момента Tesla Motors инвестира доста средства (например в изграждане на Supercharger станции). Мен с нищо не ме разочароват резултатите на Tesla – точно обратното. Единственото, което не пасва на търсенето ми е, че не предлагат миниван (Model X не би заместил това за мен), та ще се насоча все пак към S вероятно.
May 12, 2014 at 9:48 pm #29204Илиян ЗвездоброевMemberЗа протокола днес следобед видях червената Тесла с надпис nezavisim. Даже с периферното зрение усетих, че е Тесла. Тая кола просто не се търкаля, а сякаш лети по въздуха…. 🙂 Май ще събирам за телефон с камера, да има и доказателтва и материал. Видях я на пресечката на 6ти Септември и Патриарх Евтимий.
May 12, 2014 at 9:48 pm #28987Илиян ЗвездоброевMemberЗа протокола днес следобед видях червената Тесла с надпис nezavisim. Даже с периферното зрение усетих, че е Тесла. Тая кола просто не се търкаля, а сякаш лети по въздуха…. 🙂 Май ще събирам за телефон с камера, да има и доказателтва и материал. Видях я на пресечката на 6ти Септември и Патриарх Евтимий.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.