Renault Twizy прозорци – колко струват?

• This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    martin@ecars.bg
    Keymaster

Засега намирам два варианта:

На UK сайта на Renault ги има като аксесоар за ?295 – около 665 лв

Неоригинални за €499 от германската тунинг фирма ELIA – около 880 лв (ето PDF за тях)

Има и други: http://www.twizywindows.co.uk/ – цена от ?299 (колкото оригиналните) с ?29 доставка в рамките на Европа. Според изобретателя им увеличават пробега с 10% :whistle:.

Дебела разлика си е, но тези на ELIA изглеждат с по-солиден монтаж. Надявам се скоро да разберем цената в България, на оригиналния аксесоар. На едно от няколкото демо Twizy видях монтирани конзолки на вратите, значи имат такъв вариант – остава само да обявят цената на тези поликарбонатни (прозрачна, гъвкава пластмаса) прозорци.

Ето как изглеждат и как се монтират:

twizy_prozorci_stukla.png

Така и не можах да разбера каква е тая странна идея по принцип да нямат прозорци?!?!

martin@ecars.bg
    Keymaster

[quote=”petko_voyvoda” post=403]Така и не можах да разбера каква е тая странна идея по принцип да нямат прозорци?!?![/quote]

Определено е интересно защо са решили така и много искам някой от рено да ми отговори – дано да се класираме за eCarTec Мюнхен през октомври и да има кого да питаме там B).

Признавам си, че ми харесва идеята без прозорци и не ме притеснява, че липсват – но пък и няма да ни дойдат никак зле за дъжд и студено/ветровито време :lol:.

Или пък, ъммм, за снежно :blink: :whistle: …

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.