Superchargers в България

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • Author
    martin@ecars.bg
    Keymaster

Пратиха питанки към нас, другите ЕМ организации, а и във всички ЕРП-та официално, за процедурите. Работят, има движение, но не зная да са на етап строеж и може би по-скоро за началото на следващата година ще успеят.

Въобще не е изключено и да ме опровергаят обаче. Ще потърся инфо, хем че по въпроса със Supercharger-ите то обикновено е мега оскъдно.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Пратиха питанки към нас, другите ЕМ организации, а и във всички ЕРП-та официално, за процедурите. Работят, има движение, но не зная да са на етап строеж и може би по-скоро за началото на следващата година ще успеят.

Въобще не е изключено и да ме опровергаят обаче. Ще потърся инфо, хем че по въпроса със Supercharger-ите то обикновено е мега оскъдно.

Сайта на Тесла за суперчарджърите е обновена. Тези в БГ остават за догодина. За сметка на това в Турция съвсем скоро ще има два. Честито на комшиите.

Сайта на Тесла за суперчарджърите е обновена. Тези в БГ остават за догодина. За сметка на това в Турция съвсем скоро ще има два. Честито на комшиите.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Не бях влизал от седмица – прясна добавка, ама не виждам два за Турция за 2015 г. Нещо за Харманли имах индикации, но то си е в България.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Не бях влизал от седмица – прясна добавка, ама не виждам два за Турция за 2015 г. Нещо за Харманли имах индикации, но то си е в България.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ами има ги. В секция Today. Оцветени са в сиво. Opening soon статус.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Вярно, не бях кликнал този таб, ма малко нелогично да ги има на Днес, но не и на 2015 – важното е, че ги има – да им е честито!

Изглежда в Турция са се справили по-бързо отколкото в България и Сърбия.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Вярно, не бях кликнал този таб, ма малко нелогично да ги има на Днес, но не и на 2015 – важното е, че ги има – да им е честито!

martin@ecars.bg
    Keymaster

Ivailo
    Member

Здравейте, от днес притежавам Тесла с85 американско изпълнение ,закупих я от Дания ,но се оказа само със оригиналния кабел 12А220В и не можех да ползвам зарядните в Европа и се принудих да я докарам на автовоз.В Дания собственика имаше трифазен кабел с кутия за 380В но той не влизал в цената.Сега търся помощ как да си направя кабели за трифазен ток и за бързо зареждане на станция.В къщи разполагам с трифазен ток.И въпроса ми е може ли към оригиналния куплунг за колата с подходящи преходи да се включват трифазен кабел и бърз заряд?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.