- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
October 1, 2014 at 8:53 pm #31288Николай РайчевMember
Ако някой иска да продължи кореспонденцията с китайците, чийто английски е от типа “Me export cars to Euro”, може да продължи агонията ми, защото аз напоследък нямам никакво време.
Пиша си ето с тези:
Chongqing Yogomo Imp. & Exp.Co.,Ltd.
Website:http://www.yogomo.org/
Email: export@yogomo.com.cn; export@yogomo.orgOctober 2, 2014 at 9:54 am #31313КонстантинMember[quote=”mumojem” post=1516]Добра информация и интересно с какви батерии е тази доста добра цена с доставка. Върху нея предполагам ще се начисли мито и ДДС, но пак остава под 20,000 лв[/quote]
оловно киселинни са батерийте на китайкатаApril 25, 2016 at 10:56 am #35076Plamen GerchevMemberЦената почти 8000 е на първо четене, аз с две-три писма стигам до 6000, а с тези калпави батерии сигурно ще стигне и по-малко.
Има и по-хубави модели на по 5000-5200 щ.д. с парктроник и други екстри. Ако държавата помогне, може вносителя да работи на пряка цена и печалбата му да бъде само субсидията/както е в развитите държави например/ и цената да падне до под 14000 без ддс.
Истината е някой умен с пари/поне 100 000 щ.д./ да влезе в този бизнес и да го развие както трябва. Иначе досега само прах в очите.
ИКЕМ като ги гледам са със средна възраст на 55 г и не очаквам нови неща от тях или нещо полезно освен пушилка и прах в очите.
Говорих с китайци и са съгласни на кит кар на добра цена и да се сглобява в БГ – мисля че това е пътя. В Ловеч са го разбрали отдавна.April 25, 2016 at 10:56 am #35077Plamen GerchevMemberЦената почти 8000 е на първо четене, аз с две-три писма стигам до 6000, а с тези калпави батерии сигурно ще стигне и по-малко.
Има и по-хубави модели на по 5000-5200 щ.д. с парктроник и други екстри. Ако държавата помогне, може вносителя да работи на пряка цена и печалбата му да бъде само субсидията/както е в развитите държави например/ и цената да падне до под 14000 без ддс.
Истината е някой умен с пари/поне 100 000 щ.д./ да влезе в този бизнес и да го развие както трябва. Иначе досега само прах в очите.
ИКЕМ като ги гледам са със средна възраст на 55 г и не очаквам нови неща от тях или нещо полезно освен пушилка и прах в очите.
Говорих с китайци и са съгласни на кит кар на добра цена и да се сглобява в БГ – мисля че това е пътя. В Ловеч са го разбрали отдавна.April 25, 2016 at 10:56 am #35083Plamen GerchevMemberЦената почти 8000 е на първо четене, аз с две-три писма стигам до 6000, а с тези калпави батерии сигурно ще стигне и по-малко.
Говорих с китайци и са съгласни на кит кар на добра цена и да се сглобява в БГ – мисля че това е пътя. В Ловеч са го разбрали отдавна. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.