• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

Ето такава зарядна се натъквам в Лондон…

IMG_2492.jpg

IMG_2493.jpg

martin@ecars.bg
    Keymaster

7кВ станцийка си е добре на улицата :whistle:

Последното ми впечатление от МПС-тата в Лондон е: 40% автобуси, 30% лондонски (грозни) таксита, 20% Тойота приус, 10% други коли .
    Ужасно е шумно и то предимно заради автобусите и такситата… уж повечето нови автобуси са хибриди, но не се забелязва много много.. не им знам точната технология, но често работят дори на място..
    Иначе 100% ел коли из центъра не видях, изключая една Тесла Ес.

martin@ecars.bg
    Keymaster

Моето описание на транспорта в Лондон би било идентично. Виж, в Амстердам нещата са много напред – остави стотиците хиляди велосипеди, но електромобилите са много честа гледка – всякакви марки и модели. Чак SLS AMG електрически видях!

В Мюнхен е трагедия, като изключим някое и друго BMW i3, Model S или ZOE. У нас нали знаете всяка нова я броим за постижение също – хайде повече хора да се сдобивам с електромобил, че е супер емоция – и много хора ще го установят изведнъж и ще е бум :whistle:

Привет отново. Моето впечатление за МПС в Лондон се покрива напълно с earendil. Бях решил да снимам, но нямаше какво. Изключение имаше едни зелени ванове на някаква фирма за доставки, които бяха електрически. Въпросната станция ми направи впечатление. Явно не е отскоро там, имат си я отдавна и свети много приятно в мрака. Интересно ми беше че разполага с 3kw Type 1 и 7Kw Type 2 куплунзи. Не е голяма и очевидно оперира с някаква карта. Снимал съм и още една, но трябва да изнамеря снимката.
    Имаше едни GreenBus които не знам какво им беше зеленото, но ръмжаха като за световно.
    Иначе яко Тойота Приус 🙂
    Зачудих се не стана ли време от Спиди да обявяват някакви годишни резултати от ползването на Рената.
    От друга страна отдавна не сме виждали постове на nio. Какво ли стана с тоз човек.

Ето и другата станция, която забравих да пусна. Приличаше ми направо на цигара 😆

IMG_0794.jpg

IMG_0795.jpg

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.