- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
March 18, 2016 at 12:00 pm #34602Младен МарковMember
Привет
Ако някой има направена резервация за Tesla Model X и няма да си използва, бих могъл да му я откупя срещу почерпка или сума.
Има смисъл само ако е направена миналата година.Поздрави
March 18, 2016 at 12:17 pm #34607martin@ecars.bgKeymasterПривет,
Добре дошъл и благодарско за темата, която ме подсети, че не бях създал категория за Model X.
Сега прехвърлих направо там, за да си е на място.
Ще споделям и с когото видя за предложението.
April 1, 2016 at 11:50 am #34701Младен МарковMemberИзлязъл ми е реда за конфигуриране на Model X. Доста бързо, преди 2 седмици я направих.
Пише доставка в средата на 2016.Интересно че 90D & P90D могат да се поръчват веднага, а 70D може чак средата на 2016.
Цената на 70D за поръчка от България ще бъде €78,100
90D започва от €91,900
P90D започва от €110,300Цените са без ДДС.
Доставката е до Холандия, оттам трябва да се вземе лично. ДДС-то се плаща в България при вноса.Ако някой се интересува мога да кача още снимки или информация от Design Studio-то, но мисля че е същото каквото вече има извадено в Интернет.
Attachments:April 1, 2016 at 6:10 pm #34705martin@ecars.bgKeymasterИ на 1 април няма да те лъжа, че хич няма да дойде зле да качиш повечко снимки от дизайн студиото 😆 . Благодарско за което!
April 3, 2016 at 6:29 pm #34724Младен МарковMemberЕто Design Studio-то за резервации от България
Attachments:April 3, 2016 at 6:36 pm #34725martin@ecars.bgKeymasterБлагодарско, значи, базови цени без ДДС:
90D – €91,300
P90D – €110,300Интересно е да видим в евро сертификата за съвместимост 7-месният вариант как се води, че при S е 5 места, понеже двете на третия ред са детски и не ги водят за места…
Ти с колко места си го поръчваш?
April 3, 2016 at 6:45 pm #34736Младен МарковMemberИ още
Attachments:April 3, 2016 at 6:50 pm #34742Младен МарковMemberИ останалите
Attachments:April 3, 2016 at 6:51 pm #34744Младен МарковMemberПоръчването 🙂
Attachments:April 3, 2016 at 6:58 pm #34747Младен МарковMemberМислех си и аз да звънна пак на човека и да го питам за сертификат какъв има. Но понеже няма да я взимам на фирма и не ми е много важно.
Още не съм решил дали 6 или 7 местна.
С 6 ми изглежда по-яко, защото има място посредата за минаване и за ски да носиш в купето, и т.н. На децата столчетата мисля на третия ред да ги наместя. Ама не знам, то няма и къде да видиш Model X на живо. След 2 седмици ще ходя в Щатите и там звънях, и ми казаха че в showrooms ще я имат края на пролетта, каквото и да значи това. Явно всичко което произведат гледат да го продават и не остават бройки за показване, пък да не говорим за тест драйв 🙂April 3, 2016 at 7:08 pm #34750martin@ecars.bgKeymasterНа мен също ми допада 6 повече от 7 – много по-функционално е да може да се минава. Така ми е конфирурацията на Chevy минивана, с 2 седалки на 2 ред и е супер проходимо назад.
Но пък, ако в сертификата ще си пише 7-местен предполагам от България ще се правят такива поръчки заради ДДС-то.
Приятно пътуване и преживяване с пожелание да се намери X да покараш, което мисля, че ще се нареди :).
А за споделянето на нещата отгоре – бравос и да продължаваме все така!
April 3, 2016 at 7:16 pm #34753Младен МарковMemberБлагодаря, ще е преживяване 🙂
Аз съм от Варна и живея в София. Основните дълги маршрути са София – Варна и София – Турция през лятото до Гьокчеада на сърф. Като направят суперчарджъра на Капитан Андреево ще супер, ама в Търново няма добра опция за зареждане.April 3, 2016 at 7:22 pm #34756martin@ecars.bgKeymasterМиии дейсванка пада тук със зарядните, дето ги произвеждаме, да почваме продажби и монтажи, та да има.
В Търново според мен си подсигурен 😉 – собственикът на бизнес център Тремол взе Tesla наскоро и си е монтирал там зареждачка. Мощността е 22 кВт – не е суперчарджър и ще взима час за 1/4 от батерията, но според мен бива. Там може да зареждаш, а и още места ще има.
April 3, 2016 at 8:03 pm #34759Илиян ЗвездоброевMemberИ от мен, голямо Благодаря за споделената информация. Друго си е някой от първа ръка да напише и покаже, кое, как :cheer:
Дано всичко да мине безпроблемно и бързо около поръчките, и да си караш с удоволствие, разбира се да ни споделиш и впечатления.А как ще пренесеш това чудо от Холандия до БГ? На собствен ход или с някакъв -воз?
Успех!
April 3, 2016 at 8:52 pm #34762Младен МарковMemberНа собствен ход мислех. Но ако се окаже супер сложно със застраховки и номера, може и да я возя.
И charger-ите в Сърбия трябва да проверя дали тези в PlugShare са валидни 🙂
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.